Gold Blitz Free Spins Fortune Play

Spillervejledning

Trin 1: Sådan kommer man i gang

1. Klik på SAMLET INDSATS-knappen for at øge eller sænke dit SAMLET INDSATS-beløb. Vælg fra listen over tilgængelige indsatser under Samlet Indsats-mulighederne (afhængig af operatørindstillingerne og valutaækvivalent).
  2. Klik på Spil for at starte spillet.
  3. Return To Player :94.94%
    Extra Bet RTP95.49%

Trin 2: Sådan spiller man

• Klik på 'SPIL' for at starte spillet.
  • Hjulene starter og stopper tilfældigt.
  • Du vinder, hvis kombinationen af symboler, som vises på hjulene, former en linje med 3, 4 eller 5 matchende symboler (fra venstre af) på en af gevinstlinjerne. Alle gevinstlinjer fremhæves, og dine gevinster krediteres til din kontosaldo.
  • 3 Bonus Scatter-symboler på hjul 1, 3 og 5 udløser Gratis Spins-bonussen.

Joker

• Wild-symbolet kan bruges til at hjælpe med at skabe gevinster ved at erstatte andre symboler undtagen scatter-symboler.
  • Kun den højeste gevinst tildeles pr. gevinstkombination.

GRATISSPIL

• 3 synlige Scatter-symboler på hjul 1, 3 og 5 tildeler 8 Gratis Spins.
  • Under gratis spins er kun Wild-symbolet og de tre højest udbetalende symboler aktive.
  • Gratis Spins kan ikke blive genudløst under Gratis Spins-featuren.

Lykkespil (underlagt operatørkonfiguration og jurisdiktionskrav)

• Spilleren kan til enhver tid vælge at spille LYKKESPIL ved at trykke på LYKKESPIL-knappen.
  • Spillerne kan vælge at spille med 20x deres samlede indsats. Dette aktiverer ekstra hjulsæt, og Wild-symbolet kan overføres til andre hjulsæt.
  • Spilleren kan ændre sin lykkeindsats efter hvert spin, samt vende tilbage til standardhjulene ved at trykke på knappen STANDARDSPIL.

GAMBLE

• Efter enhver gevinst har spilleren valget mellem at indsamle gevinsten eller gamble den for at prøve at vinde en større præmie eller gratis spins.
  • Hvis spilleren vælger at gamble, bliver de præsenteret for to hjul.
  • Venstre hjul giver chancen for at øge pengegevinsten, hvor spilleren kan justere chancen for succes/gevinstværdi ved at trykke på - og + pilene.
  • Det højre hjul giver chancen for at vinde Gratis Spins, hvor spilleren kan justere chancen for succes/gratis spins ved at trykke på - og + pilene.
  • Spilleren kan trykke på én af Gamble-knapperne for at prøve at vinde.
  • Hvis der landes i den grønne sektion, bliver den tilsvarende gevinst tildelt. Hvis der landes i den røde sektion, betyder det et tabende spin, hvor at spilleren taber sine gevinster og vender tilbage til hovedspillet.
  • Et tryk på Indsaml-knappen under featuren indsamler gevinsterne.
  • Gamble op til maksimum 50 gratis spins.

Autospil (underlagt operatørkonfiguration og jurisdiktionskrav)

• Spillet indeholder en Autospil-funktion, som starter hvert spil automatisk.
  • Ved at vælge "AUTOSPIL" kan du vælge at satse automatisk, den en efter hinanden.
  • Vælg din indsats som normalt og tryk så på knappen "AUTOSPIL" for at vælge antal indsatser med "Autospil", som du vil spille.
  • Autospil stopper, hvis du vinder en bonusrunde inklusive Gratis Spins; hvis du når den fastsatte Tabsgrænse; eller hvis der tildeles en Progressiv pulje (hvor tilgængelig).
  • Du kan stoppe autospil fra at fortsætte med næste spin ved at klikke på knappen "STOP".

Udbetalingsinformationer og spilregler

• Linjegevinster ganges med værdien af indsatsen på betalingslinjen.
  • Gevinster på forskellige gevinstlinjer lægges sammen.
  • Alle linjebetalingssymboler skal forekomme på en spillet linje og på tilstødende hjul startende med hjulet yderst til venstre (40 linjer er altid aktive). Det er kun den højeste linjegevinst på hver linje, der udbetales.
  • Man kan vinde flere scatter-funktioner i samme spil.
  • Scatter-gevinster betales i tillæg til hjulgevinster.
  • Gratis Spins spilles med samme antal linjer og indsats pr. linje/samlet indsats, som det udløsende spil (der er altid 40 aktive linjer).
  • VED TEKNISK FEJL ANNULLERES ALLE SPIL OG BETALINGER.

Seneste opdatering: 28-06-2022