Rocket Reels

OM SPILLET

Rocket Reels er en spillemaskine med 7x7 felter baseret i det ydre rum, som har en max gevinst på op til 10.000x! Hvert spin har potentiale til at pinge et antal raketter i spil. Når raketterne affyres, sprænger de alle symboler i deres affyringssti og efterlader et spor af multiplikatorer på op til 75x!

Hvis multiplikatoren overlapper en vindende klynge, bliver gevinstværdien ganget med multiplikatorværdien. Hvis mere end én multiplikator overlapper en gevinstgivende klynge, bliver multiplikatorerne først lagt sammen og derefter ganget med klyngegevinsten.

Hver vindende klynge bliver herefter fjernet og baner vejen for flere symboler. Faldene vil fortsætte, indtil der ikke opstår flere gevinstklynger. Multiplikatorer forbliver på hjulene under hele basisspillerunden.

MULTIPLIKATOR-RAKETTER

Dette spil affyrer RAKETTER, der stiger gennem hjulet og ødelægger alle symboler, de passerer igennem. RAKETTERNE efterlader herefter et spor af MULTIPLIKATORER på alle symbol-positioner! Når nye symboler falder, har du chancen for at overlægge en MULTIPLIKATOR på en vindende klynge og gange din gevinst.

Hvis du lander mere end én MULTIPLIKATOR på den samme vindende klynge, bliver multiplikatorerne først lagt sammen, hvorefter gevinsten bliver ganget med den samlede multiplikatorværdi.

Der kan kun være én RAKET på hvert hjul per spin. I grundspillet skal der tre eller flere RAKETTER til for at udløse en RAKET-affyring, og i Gratis Spins-funktionen vil alle ramte raketter affyres.

Der er tre typer raketter med forskellige multiplikatorværdier

RAKET 1

Mulige multiplikatorværdier: 1x, 2x, 3x, 4x, 5x

RAKET 2

Mulige multiplikatorværdier: 10x, 15x, 20x

RAKET 3

Mulige multiplikatorværdier: 25x, 50x, 75x

UFO

Hvis du er heldig, ser du måske en UFO! UFO'en dukker tilfældigt op på spins, hvor raketter er blevet affyret. Den vil stråle et tilfældigt antal (minimum 20 og maksimum samtlige) symboler og rydder dem fra gitteret. Nye symboler falder herefter ned og erstatter de fjernede symboler. UFO'en kan både forekomme i grundspillet og under Gratis spins-funktionen.

GRATIS SPINS

Få mindst tre gratis spins-symboler for at udløse gratis spins-funktionen. I denne funktion kan hver enkelt raket affyre og smide sine multiplikatorer, med maksimal værdi på op til 75x pr. multiplikator!

3 GRATIS SPINS-symboler giver dig 8 gratis spins.

SYMBOLUDBETALINGER

Symboludbetalingerne, der vises herover, er i overensstemmelse med det valgte indsatsniveau. Den teoretiske tilbagebetaling til spiller i dette spil er 94.15%. RTP blev beregnet ved at simulere 10.000.000.000 runder.

SPECIALSYMBOLER

Wild-symbolet erstatter alle symboler undtagen gratis spins-symbolet samt raketsymbolerne.

MÅDER AT VINDE PÅ

Kombinér 5 eller flere forbundne symboler hvor som helst på gitteret for at få en vindende kombination.

BONUSKØB

Dette spil tilbyder dig muligheden for at købe de særlige funktioner direkte fra spillet ved at trykke på KØB BONUS-knappen.

RTP, når du køber GRATIS SPINS er 94.38%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

GENERELT

SALDO

Din aktuelle saldo fremgår af SALDO-feltet. Saldo, indsatser og gevinster vises i den valuta, som spilleren har valgt.

INDSATS

Dit aktuelle indsatsniveau fremgår af INDSATS-feltet. Du kan ændre indsatsen ved at klikke på pilene og vælge et indsatsniveau.

Det tilladte indsatsniveau i dette spil ligger mellem 2,00 kr. og 250,00 kr.. Funktionskøb kan overstige denne grænse.

SPIN

Spillet startes ved at trykke på symbolknappen SPIN. Mellemrumstasten på tastaturet kan også puges til at starte et spin.

GEVINST

Gevinster og gevinstkombinationer udbetales ifølge udbetalingstabellen. Flere gevinster i en runde lægges sammen, og den samlede rundegevinst vises i GEVINST-feltet (til højre for SALDO). Separate gevinster i en gevinstkombination vises under gevinstpræsentationen. Symboludbetalinger vises i udbetalingstabellen og afspejler den aktuelle indsatskonfiguration. Kun den højeste gevinst pr. vindermåde udbetales.

GRATIS SPINS

I gratis spins vises den samlede gevinst for hvert enkelt spin i feltet GEVINST, mens den sammenlagte gevinst fra alle gratis spins vises i feltet SAMLET GEVINST ved siden af antallet af tilbageværende spins.

AUTOSPIL

Når du benytter autospil, spilles der automatisk et antal spillerunder. Tryk på knappen AUTOSPIL, og vælg antallet af spillerunder for at starte denne funktion. Det resterende antal spins vises. Autospil stoppes ved at trykke på STOP-knappen.

AVANCEREDE AUTOSPILINDSTILLINGERE

De avancerede autospilindstillinger gør det muligt for spilleren at indstillet et antal spil, den samlede tabsgrænse og en grænse for største enkeltgevinst. Autospilfunktionen stopper, når en af de valgte grænser overskrides.

TURBOSPIL

Funktionen turbospil puges til at øge hastigheden på spillerunden (ikke tilgængelig hos alle operatører og i alle jurisdiktioner). Turbospil aktiveres i menuen.

YDERLIGERE OPLYSNINGER

Ud over de funktioner, der er beskrevet i afsnittet, Sådan spiller du, viser bjælken i bunden af skærmen den aktuelle saldo i den valgte valuta; det beløb der udbetales, hvis der opstår en gevinst; og det satsede beløb i den seneste/aktuelle runde.

AFpUDT SPIL

Hvis forbindelsen går tabt, kan en tidligere startet runde, der blev afpudt, blive genoptaget, så snart spillet startes igen. Resultatet af en afsluttet runde (hvor det viste visuelle resultat blev afpudt) vises kun igen i spil med vinderrunder, men alle spillerunder kan ses i spilhistorikken. Alle beløb, der er satset på et uafsluttet spil, forbliver sat på pause, indtil du enten afslutter spillet, eller spillet annulleres på grund af kontoinaktivitet eller systemvedligeholdelse. Når et uafsluttet spil annulleres, bliver din indsats betalt tilbage til din konto. Eventuelle gevinster, som er optjent i en uafsluttet runde, bliver ikke krediteret, medmindre du genoptager og afslutter spillet. Gevinster fra uafsluttede spillerunder, når spilleren ikke længere kan påvirke udfaldet af spillet, bliver automatisk krediteret til spillerens konto efter 1 dag. Hvis en uafsluttet spillerunde ikke er genoptaget indenfor 30 dag, trækkes runden tilbage, og indsatsen refunderes.

SPILHISTORIK

Resultatet af et afsluttet spil kan ses i spilhistorikken, så snart spillevinduet bliver lukket. Resultaterne af uafsluttede spil vises ikke i spilhistorikken.

ALMINDELIGE VILKÅR OG BETINGELSER

- Mispug eller fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

- Alle visuelle repræsentationer af en fysisk enhed (et hjul, et lykkehjul eller lignende) udgør ikke en ”ægte” fysisk enhed, og mulighederne for at det stopper på en særlig placering afgøres af spillets tilfældige talgenerator, og ikke af antallet af placeringer på hver enkelt enhed.

ORDBOG

Ordbog for ord/symboler, der ikke er oversat til alle sprog i spillet.

Free spins (FS) - Gratis spins

Multiplier - Multiplikator

Wild - Wild

Scatter - Scatter

Sticky - Klæbende

Bonus game - Bonusspil

Max win - Maks. gevinst

Seneste opdatering: 27-04-2022