Christmas Gold Digger

1. Oversigt

Målet er at opnå en gevinstgivende kombination på en linje på tværs af hjulene.

Spilbeskrivelse:

Type

Spillemaskine

Antal hjul

5

Antal rækker

3 - i grundspillet

3 - 6 - i GOLD HOLD & WIN Respins

Antal linjer

20 (kan ikke ændres)

Antal mønter du kan satse

1 - pr. linje / 20 (kan ikke ændres)

Progressiv

Nej

Fordoblingsfunktion

Nej

Autospilfunktion

Ja

Wild-symboler

Ja

Multiplikator-symboler

Ja

Scatter-symboler

Ja

Bonusrunde

Ja

Free spins

Nej

Øjeblikkelige gevinster

Nej

RTP (teoretisk tilbagebetaling til spilleren)

94.00%

Spillet logger af, hvis du ikke foretager dig noget i et bestemt antal minutter (denne periode varierer afhængigt af landet). Sessionsgendannelsesfunktionen gemmer dit spil, så du kan starte igen fra, hvor du sidst sluttede spillet.

I tilfælde af tekniske fejl, som resulterer i at forbindelsen til spilserveren mistes, gemmes dit spil automatisk, og indlæses næste gang, du opretter forbindelse til spilserveren. Du vil ikke kunne genoprette forbindelsen til spilserveren i de første 30 sekunder, efter forbindelsen afpydes.

Bemærk: Ved fejl annulleres alle spil og udbetalinger. Enhver indsats, som endnu ikke er bekræftet, annulleres, og eventuelle uafgjorte indsatser refunderes.

2. Sådan spilles spillet

Bemærk: Hvis du ikke har penge nok på din konto til at spille en spillerunde, kan indsatsen sættes til det mindst mulige fra et dialogvindue, som informerer dig om dette.

Alle gevinstgivende linjer udbetaler fra venstre mod højre. Gevinster fra andre valgte linjer tilføjes. Kun den højst gevinstgivende kombination på hver linje udbetales.

I infobjælken kan du se din aktuelle INDSATS, din SALDO og din aktuelle GEVINST i enten kredit eller din valuta, afhængigt af den aktuelle pugers valg (Gælder kun for visse lande). Klik i feltet SALDO for at skifte mellem din valuta eller kredit (Gælder kun for visse lande).

2.1. PC-version

Følg disse trin for at spille:

1. Klik på  på startskærmen og pug så knapperne + og  til at vælge en møntværdi. Klik på  for at gemme indstillingerne og vende tilbage til startskærmen.

Bemærk: Den samlede INDSATS vises i enten kredit eller din valuta, afhængigt af den aktuelle pugers valg (Gælder kun for visse lande). Klik i feltet SALDO for at skifte mellem din valuta eller kredit (Gælder kun for visse lande).

1. Klik på  for at placere din indsats og drej hjulene én gang.

Den samlede gevinst vises i feltet GEVINST i infobjælken, og vises i enten kredit eller din valuta, afhængigt af den aktuelle pugers valg (Gælder kun for visse lande). Gevinstbeløbet for hver gevinstgivende kombination er det beløb, som vises i gevinsttabellen for den pågældende kombination.

Klik i feltet SALDO for at skifte mellem din valuta eller kredit (Gælder kun for visse lande).

2.2. Mobilversion

Følg disse trin for at spille:

1. Tryk på  på startskærmen og pug så knapperne + og  til at vælge en møntværdi. Tryk på  for at gemme indstillingerne og vende tilbage til startskærmen.

Bemærk: Den samlede INDSATS vises i enten kredit eller din valuta, afhængigt af den aktuelle pugers valg (Gælder kun for visse lande). Tryk i feltet SALDO for at skifte mellem din valuta eller kredit (Gælder kun for visse lande).

1. Tryk på  for at placere din indsats og drej hjulene én gang.

Den samlede gevinst vises i feltet GEVINST i infobjælken, og vises i enten kredit eller din valuta, afhængigt af den aktuelle pugers valg (Gælder kun for visse lande). Gevinstbeløbet for hver gevinstgivende kombination er det beløb, som vises i gevinsttabellen for den pågældende kombination.

Tryk i feltet SALDO for at skifte mellem din valuta eller kredit (Gælder kun for visse lande).

3. Særlige symboler og funktioner

3.1. Wild

Wild-symbolet erstatter alle andre symboler undtagen Gold Nuggets-symbolet og Gems-symbolet for at danne gevinstgivende kombinationer.

Bemærk: Hvis ikke en specifik udbetaling for Wild fremgår af gevinsttabellen, vil en kombination, der udelukkende er dannet af Wild, blive udbetalt efter det højeste betalende symbol, hvis den kombination er den højeste gevinstgivende kombination på en spillelinje.

3.2. Gold Nuggets

Hvis der landes 5 eller flere Gold Nuggets udløses GOLD HOLD & WIN Respins.

3.3. GOLD HOLD & WIN Respins

Hvis der landes 5 eller flere Gold Nuggets udløses GOLD HOLD & WIN Respins-funktionen, der giver 3 respins.

GOLD HOLD & WIN Respins holdes alle Gold Nuggets, der lander i syne på plads og nulstiller respins.

GOLD HOLD & WIN Respins-funktionen er forbi, når alle respins er oppugt, eller alle tilgængelige positioner er fyldt med Gold Nuggets.

Bemærk: De værdier, der vises på Gold Nuggets, er i den valgte valuta/mønt.

3.4. Reel Boosters

I GOLD HOLD & WIN Respins kan forskellige Gems lande på hjulene.

Hvis der indsamles 3 Gems af den samme slags, udløses en booster.

Reels Boosted

Hvis der indsamles 3 Blue Gems , bliver en ekstra række låst op. Der kan maksimalt låses 3 rækker op.

Values Boosted

Hvis der indsamles 3 Green Gems, stiger alle landede værdier op til den næste mulige værdi (dvs. 0.20 > 0.40 > 0.60 osv.)

Cash Boosters kan ikke indsamles mere end 3 gange i en respin-runde. Når det er nået, tildeles der ikke flere Cash Boosters.

Spins+ Boosted

Indsamles der 3 Red Gems , tildeles et ekstra Respin i resten af runden, og hver gang tælleren bliver nulstillet, sker det med værdien af boosted spin.

Multiplier Boosted

Hvis der indsamles 3 Purple Gems, stiger multiplikator-niveauet. De første 3 Purple Gems tildeler 2x multiplikatoren, de næste 3 tildeler 5x multiplikatoren, og de sidste 3 tildeler 10x multiplikatoren. Du kan ikke vinde andre Purple Gems, efter du har vundet 10x multiplikatoren.

Mulige værdier i Respins er som følger, gange værdien af indsatses: x1, x2, x3, x5, x7, x10, x15, x25, x30, x40, x50, x100, x250, x375, x500, x750, x1000 & x1,250.

Hvis nogle Gold Nuggets landes eller er boosted til det maksimale beløb, (x1250 gange samlet indsats), sker der ingen stigning.

Alle multiplikatorer, der vindes i Respins, bliver anvendt på det endelige gevinstbeløb ved afslutningen af runden.

3.5. Gold Digger Modifiers

I grundspillet har Gold Diggin' Gus en hel række O'tools, der kan hjælpe dig med at finde gevinsterne:

• Dynamite - skifter fra 3 til 5 Wild-symboler;
  • Pickaxe - kan omdanne vilkårlige symboler til Gold Nuggets;
  • TNT Plunger - eksploderer og opgraderer synlige lavt betalende symboler (A,K,Q,J) og omdanner dem til et tilfældigt valgt højt betalende symbol (billedsymboler) i det aktuelle spin.

Bemærk:

Respins_used: GOLD HOLD & WIN Respins spillede.

respins_left: Spils

game_multiplier: Multiplier boosted.

num_multiplier: Multiplier boosted indsamlet.

num_reel_boosters: Reels boosted cindsamlet.

num_cash_boosters: Values Boosted indsamlet.

num_life_boosters: Spins+ Boosted indsamlet.

gold_nugget_values: Gold Nugget værdier.

respins_symbols: GOLD HOLD & WIN Respins.

modifier: Gold Digger modifiers.

pre_symbols: Indledende symboler.

4. Andre spilknapper

4.1. PC-version

Følgende knapper vises:

Klik på denne knap for at tænde eller slukke for lyden i spillet.

Klik på denne knap for at åbne fanen UDBETALINGER, hvor du kan se følgende skærmbilleder:

• information om udbetalinger for de gevinstgivende kombinationer - i enten kredit eller din valgte valuta - klik i feltet SALDO for at skifte mellem kredit eller din valgte valuta. (Gælder kun for visse lande)
  • information om eksisterende særlige funktioner eller symboler samt deres udbetalinger eller særlige belønninger,
  • spillelinjerne og grundlæggende spilleregler.

Du kan navigere mellem de forskellige skærmbilleder i fanen UDBETALINGER ved at klikke på venstre og højre pileknap i bunden af skærmbilledet.

REGLER

I det sidste skærmbillede i fanen UDBETALINGER kan du klikke på denne knap for at se detaljerede spilleregler i et nyt powservindue.

(kun i almindelig spiltilstand) Denne knap findes i skærmbilledetUDBETALINGERi indstillingsvinduetINDSATSog i skærmbilledetAUTOSPIL(kun tilgængeligt i visse områder). Klik på den for at se spilhistorik i et nyt powser- vindue.

Denne knap findes i skærmbilledetUDBETALINGERi indstillingsvinduetINDSATSog i skærmbilledetAUTOSPIL(kun tilgængeligt i visse områder). Klik på den for at lukke spillet og åbne spillets hjemmeside i det samme powser- vindue.

(vises kun, når hjulene drejer) Klik på denne knap for at stoppe hjulene hurtigere.

(vises kun ved animationer) Klik på denne knap for at springe animationer ved gevinst over.

(kun tilgængeligt i visse områder) Klik denne knap for at aktivere turbo-funktionen.

Turbo-funktionen accelererer spilhastigheden - spinnetiden reduceres til et minimum.

4.2. Mobilversion

Følgende knapper vises:

Tryk på denne knap for at tænde eller slukke for lyden i spillet.

Tryk på denne knap for at åbne fanen UDBETALINGER, hvor du kan se følgende skærmbilleder:

• information om udbetalinger for de gevinstgivende kombinationer - i enten kredit eller din valgte valuta - tryk i feltet SALDO for at skifte mellem kredit eller din valgte valuta. (Gælder kun for visse lande)
  • information om eksisterende særlige funktioner eller symboler samt deres udbetalinger eller særlige belønninger,
  • spillelinjerne og grundlæggende spilleregler.

Du kan navigere mellem de forskellige skærmbilleder i fanen UDBETALINGER ved at trykke på venstre og højre pileknap i bunden af skærmbilledet.

REGLER

I det sidste skærmbillede i fanen UDBETALINGER kan du trykke på denne knap for at se detaljerede spilleregler i et nyt powservindue.

(kun i almindelig spiltilstand) Denne knap findes i skærmbilledetUDBETALINGERi indstillingsvinduetINDSATSog i skærmbilledetAUTOSPIL(kun tilgængeligt i visse områder). Tryk på den for at se spilhistorik i et nyt powser- vindue.

Denne knap findes i skærmbilledetUDBETALINGERi indstillingsvinduetINDSATSog i skærmbilledetAUTOSPIL(kun tilgængeligt i visse områder). Tryk på den for at lukke spillet og åbne spillets hjemmeside i det samme powser- vindue.

(vises kun, når hjulene drejer) Tryk på denne knap for at stoppe hjulene hurtigere.

(vises kun ved animationer) Tryk på denne knap for at springe animationer ved gevinst over.

(kun tilgængeligt i visse områder) Tryk denne knap for at aktivere turbo-funktionen.

Turbo-funktionen accelererer spilhastigheden - spinnetiden reduceres til et minimum.

5. Autospilfunktion

Tabsgrænse-indstillingen giver dig mulighed for at standse autospilfunktionen automatisk, hvis den valgte grænse plus dine samlede gevinster, minus dine samlede indsatser, er mindre end 0.

5.1. PC-version

Klik på knappen AUTOSPIL  for at åbne indstillingsvinduet for AUTOSPIL, hvor du kan indstille følgende:

• Antal autospil: Klik på + eller - for at vælge det antal autospil, du vil spille.
  • Tabsgrænse: klik på + eller - for at vælge din tabsgrænse.
  • Stop, hvis gevinst når: klik på + eller - for at vælge værdien af den maksimale gevinst.
  • Stop, hvis JACKPOT vindes (kun ved spil med tiltagende jackpots). Du kan aktivere denne indstilling ved at markere afkrydsningsfeltet ;, og deaktivere den ved at fjerne markeringen.

Klik på AKTIVÈR  for at lukke indstillingsvinduet for AUTOSPIL og starte autospilfunktionen med den aktuelt valgte opsætning for indsats og autospil. Klik på knappen LUK  for at lukke vinduet uden at aktivere autospilfunktionen.

Du kan til hver en tid klikke på knappen STOP AUTOSPIL  for at stoppe funktionen.

5.2. Mobilversion

Tryk på knappen AUTOSPIL  for at åbne indstillingsvinduet for AUTOSPIL, hvor du kan indstille følgende:

• Antal autospil: Tryk på + eller - for at vælge det antal autospil, du vil spille.
  • Tabsgrænse: tryk på + eller - for at vælge din tabsgrænse.
  • Stop, hvis gevinst når: tryk på + eller - for at vælge værdien af den maksimale gevinst.
  • Stop, hvis JACKPOT vindes (kun ved spil med tiltagende jackpots). Du kan aktivere denne indstilling ved at markere afkrydsningsfeltet ;, og deaktivere den ved at fjerne markeringen.

Tryk på AKTIVÈR  for at lukke indstillingsvinduet for AUTOSPIL og starte autospilfunktionen med den aktuelt valgte opsætning for indsats og autospil. Tryk på knappen LUK  for at lukke vinduet uden at aktivere autospilfunktionen.

Du kan til hver en tid trykke på knappen STOP AUTOSPIL  for at stoppe funktionen.

Seneste opdatering: 05-12-2022