Temple Of Riches Spin Boost

Trin 1: Sådan kommer man i gang

1. Klik på SAMLET INDSATS-knappen for at øge eller sænke dit SAMLET INDSATS-beløb. Vælg fra listen over tilgængelige indsatser under Samlet Indsats-mulighederne (afhængig af operatørindstillingerne og valutaækvivalent).
  2. Klik på Spil for at starte spillet.
  3. RTP : 94.95%

Trin 2: Sådan spiller man

• Tryk på "SPIN" for at starte spillet (afhængig af jurisdiktion og operatørkonfigurationer kan mellemrumtasten også bruges til at starte et spil).
  • Hjulene starter og stopper tilfældigt.
  • Du vinder, hvis kombinationen af symboler som vises på hjulene, former en linje med 3, 4 eller 5 matchende symboler startende til venstre på en af gevinstlinjerne. Alle gevinstlinjer fremhæves, og dine gevinster krediteres til din kontosaldo.
  • 3 eller flere synlige Bonus Scatter-symboler udløser Gevinstspins-bonussen.

Hjulgevinst

• Linjegevinster ganges med værdien af indsatsen på betalingslinjen.
  • Alle gevinster på forskellige linjer lægges sammen for at danne det totale gevinstbeløb.
  • Alle linjegevinstsymboler skal fremkomme på en betalingslinje og på sammenhængende linjer startende fra venstre.
  • Kun den højeste linjegevinst på hver linje udbetales.
  • Scatter-gevinster føjes til linjegevinster.

Joker

• Wild-symbolet udvider sig til at dække alle 3 hjulpositioner og kan bruges til at hjælpe med at danne linjegevinster ved at erstatte andre symboler.
  • Wild-symbolet kan ikke erstatte scatter-symboler eller bonus-symboler.
  • Wild-symbolet kan kun forekomme på hjul 2, 3 og 4 i grundspillet.
  • Wild-symbolet kan forekomme på hjul 1, 2, 3 og 4 i bonussen.

Gevinstspins udløser

• 3 eller flere synlige Bonus Scatter-symboler udløser Gevinstspins-bonussen.
  • 3 Bonus Scatters = 5 Gevinstspins.
  • 4 Bonus Scatters = 7 Gevinstspins.
  • 5 Bonus Scatters = 10 Gevinstspins.

Vind Spin

• Gevinstspin-bonussen har et ubegrænset antal spins.
  • Efter hver 5. tabende spin vil gevinstmultiplikatoren stige med 1.
  • Når der opnås en gevinst, reduceres antallet af Gevinstspins med 1. Gevinstspins fortsætter, indtil spilleren har opnået det tildelte antal Gevinstspins.

Spin Boost(underlagt operatørkonfiguration og jurisdiktionskrav)

• Under Spin Boost bliver Guldkiste-featuren aktiveret.
  • Hvis du vælger en kiste, så afsløres et af følgende resultater: INDSAML (tildeler hjulgevinstbeløbet, der blev opnået inden Guldkiste-featuren); 5/7/10 Gevinstspins (tildeler det relevante antal gevinstspins samt adgang til bonusrunden).
  • Spin Boost er kun tilgængeligt fra hjulgevinster og udløses ikke, hvis der er blevet tildelt eller fuldført en bonus under det aktive spil/spin.

Autospil(underlagt operatørkonfiguration og jurisdiktionskrav)

• Spillet indeholder en Autospil-funktion, som starter hvert spil automatisk.
  • Ved at vælge "AUTOSPIL" kan du vælge at satse automatisk, den en efter hinanden.

• VED TEKNISK FEJL ANNULLERES ALLE SPIL OG BETALINGER.

Seneste opdatering: 08-09-2022