Buffalo Stack'n'Sync

OM SPILLET

Den store bøffel, højtflyvende ørne og svajende græs i vinden. Dette er de ikoniske temaer fra Nordamerikas vide sletter, hvor essensen er fanget i denne klassiske, nytænkte Vegas-spillemaskine. Buffalo Stack’n’Sync™ er en spillemaskine med 5x4 felter med to fantastiske bonusspil og en maks. gevinst på op til 10.000x.

FUNKTIONER

STACK’N’SYNC™

Land symbolerne Stack’n’Sync™ for at stable ethvert udbetalende symbol på hjulene. En stabel med 60 symboler fylder hele hjulet! Fyld et helt hjul med det samme symbol og synkroniser alle hjul for massive gevinster!

Første gang i en runde, hvor et eller flere af symbolerne Stack’n’Sync™ lander, bliver hjulene, hvor de lander, fyldt med en stabel på 15, 30, 45 eller 60 ens symboler.
Der kan kun lande 1 symbol Stack’n’Sync™ på hvert hjul i en runde.

Der tildeles 1 genspin for hvert symbol Stack’n’Sync™, der lander. Hvis der lander flere symboler Stack’n’Sync™ under genspin, synkroniseres disse hjul med de allerede stablede hjul, som kopierer symbolerne fra det stablede hjul og får hjulene til at stoppe på den samme position.

BISSENDE HJUL

Når der lander et hjul fuld af bøffel-symboler, aktiverer de et Bissende Hjul med en multiplikator på op til 100x! Bissende Hjul-multiplikatoren påføres enhver gevinstgivende gevinstlinjelinje med bøffel-symboler, som er forbundet med det Bissende Hjul. Hvis mere end ét Bissende Hjul er en del af den samme vindende gevinstlinje, bliver deres multiplikatorværdier lagt sammen, før de påføres gevinsten.

De mulige multiplikatorværdier er: 1x, 2x, 3x, 4x, 5x, 6x, 7x, 8x, 9x, 10x, 15x, 20x, 25x, 50x, 75x, 100x

BONUSSPIL

Buffalo Stack’n’Sync™ tilbyder to bonusfunktioner, som udløses ved at lande bonus-symbolet. Hvis der lander 3 Bonus-symboler, bliver Gratis Spins-funktionen tildelt. Hvis der lander 4 Bonus-symboler, bliver Bissende Spins-funktionen tildelt.

GRATIS SPINS

Bonusspil med 10 gratis spins. Denne funktion giver bedre odds for at lande symbolet Stack’n’Sync™. I denne bonus er det mere sandsynligt at stable de højt udbetalende dyresymboler end i grundspillet. Dette øger chancerne for at udløse en stor stabel af bøffel-symboler og få de største gevinster!

BISSENDE SPINS

Bonusspil med 10 gratis spins. Denne funktion erstatter de normale hjul med hjul, som kun har bøffel-symboler og ikke-betalende kranie-symboler.

Hver gang symbolet Stack lander på et hjul, bliver der tilføjet 5-60 bøffel-symboler til det hjul for at erstatte kranie-symbolerne. For hvert symbol Stack, der lander, bliver der tildelt 1 ekstra gratis spin. Land flere symboler Stack på hvert hjul for at fylde dem med Bøffel-symboler, som giver kæmpe gevinster!

Disse symboler udbetaler ikke:

SYMBOLUDBETALINGER

 • 52,00 kr.40,40 kr.30,10 kr.
 • 52,00 kr.40,40 kr.30,10 kr.
 • 53,00 kr.40,50 kr.30,20 kr.
 • 53,00 kr.40,50 kr.30,20 kr.
 • 54,00 kr.40,70 kr.30,20 kr.
 • 510,00 kr.43,00 kr.31,00 kr.
 • 510,00 kr.43,00 kr.31,00 kr.
 • 512,00 kr.44,00 kr.31,20 kr.
 • 515,00 kr.44,00 kr.31,50 kr.
 • 520,00 kr.46,00 kr.33,00 kr.
 • 520,00 kr.

Symboludbetalingerne, der vises herover, er i overensstemmelse med det valgte indsatsniveau. Den teoretiske tilbagebetaling til spiller i dette spil er 94.38%. RTP blev beregnet ved at simulere 10.000.000.000 runder.

SPECIALSYMBOLER

Wild-symbolet erstatter alle højt betalende eller lavt betalende symboler.

Bonus-symbolet forekommer kun i grundspillet.
Symbolet Stack’n’ Sync™ forekommer i grundspillet og under Gratis Spins.
Symbolet Stack forekommer kun under Bissende Spins.

MÅDER AT VINDE PÅ

GEVINSTLINJER

Du vinder, hvis det samme symbol eller et wild-symbol forekommer langs en af de følgende foruddefinerede gevinstlinjer startende på hjulet længst til venstre. Tjek venligst udbetalingstabellen for at se antallet af hvert symbol, der er påkrævet for at vinde.

BONUSKØB

Dette spil tilbyder dig muligheden for at købe de særlige funktioner direkte fra spillet ved at trykke på KØB BONUS-knappen.

Dette spil tilbyder muligheden for at købe Funktionspin. Mens Funktionspin er aktiveret, garanterer hvert spin visse funktioner og koster et fast beløb baseret på dit aktuelle indsatsniveau. Funktionspin forbliver aktive, indtil du deaktiverer dem ved at klikke på DEAKTIVER-knappen.

RTP, når du køber GRATIS SPINS er 94.23%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

RTP, når du køber BISSENDE SPINS er 94.38%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

RTP, når du køber FUNKTION-SPINS er 94.4%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

GENERELT

SALDO

Din aktuelle saldo fremgår af SALDO-feltet. Saldo, indsatser og gevinster vises i den valuta, som spilleren har valgt.

INDSATS

Dit aktuelle indsatsniveau fremgår af INDSATS-feltet. Du kan ændre indsatsen ved at klikke på pilene og vælge et indsatsniveau.

Det tilladte indsatsniveau i dette spil ligger mellem 1,00 kr. og 100,00 kr.. Funktionskøb kan overstige denne grænse.

SPIN

Spillet startes ved at trykke på symbolknappen SPIN. Mellemrumstasten på tastaturet kan også bruges til at starte et spin.

GEVINST

Gevinster og gevinstkombinationer udbetales ifølge udbetalingstabellen. Flere gevinster i en runde lægges sammen, og den samlede rundegevinst vises i GEVINST-feltet (til højre for SALDO). Separate gevinster i en gevinstkombination vises under gevinstpræsentationen. Symboludbetalinger vises i udbetalingstabellen og afspejler den aktuelle indsatskonfiguration. Kun den højeste gevinst pr. vindermåde udbetales.

GRATIS SPINS

I gratis spins vises den samlede gevinst for hvert enkelt spin i feltet GEVINST, mens den sammenlagte gevinst fra alle gratis spins vises i feltet SAMLET GEVINST ved siden af antallet af tilbageværende spins.

AUTOSPIL

Når du benytter autospil, spilles der automatisk et antal spillerunder. Tryk på knappen AUTOSPIL, og vælg antallet af spillerunder for at starte denne funktion. Det resterende antal spins vises. Autospil stoppes ved at trykke på STOP-knappen.

AVANCEREDE AUTOSPILINDSTILLINGERE

De avancerede autospilindstillinger gør det muligt for spilleren at indstillet et antal spil, den samlede tabsgrænse og en grænse for største enkeltgevinst. Autospilfunktionen stopper, når en af de valgte grænser overskrides.

TURBOSPIL

Funktionen turbospil bruges til at øge hastigheden på spillerunden (ikke tilgængelig hos alle operatører og i alle jurisdiktioner). Turbospil aktiveres i menuen.

YDERLIGERE OPLYSNINGER

Ud over de funktioner, der er beskrevet i afsnittet, Sådan spiller du, viser bjælken i bunden af skærmen den aktuelle saldo i den valgte valuta; det beløb der udbetales, hvis der opstår en gevinst; og det satsede beløb i den seneste/aktuelle runde.

AFBRUDT SPIL

Hvis forbindelsen går tabt, kan en tidligere startet runde, der blev afbrudt, blive genoptaget, så snart spillet startes igen. Resultatet af en afsluttet runde (hvor det viste visuelle resultat blev afbrudt) vises kun igen i spil med vinderrunder, men alle spillerunder kan ses i spilhistorikken. Alle beløb, der er satset på et uafsluttet spil, forbliver sat på pause, indtil du enten afslutter spillet, eller spillet annulleres på grund af kontoinaktivitet eller systemvedligeholdelse. Når et uafsluttet spil annulleres, bliver din indsats betalt tilbage til din konto. Eventuelle gevinster, som er optjent i en uafsluttet runde, bliver ikke krediteret, medmindre du genoptager og afslutter spillet. Gevinster fra uafsluttede spillerunder, når spilleren ikke længere kan påvirke udfaldet af spillet, bliver automatisk krediteret til spillerens konto efter 1 dag. Hvis en uafsluttet spillerunde ikke er genoptaget indenfor 30 dag, trækkes runden tilbage, og indsatsen refunderes.

SPILHISTORIK

Resultatet af et afsluttet spil kan ses i spilhistorikken, så snart spillevinduet bliver lukket. Resultaterne af uafsluttede spil vises ikke i spilhistorikken.

ALMINDELIGE VILKÅR OG BETINGELSER

- Misbrug eller fejl annullerer alle udbetalinger og spil.
- Alle visuelle repræsentationer af en fysisk enhed (et hjul, et lykkehjul eller lignende) udgør ikke en ”ægte” fysisk enhed, og mulighederne for at det stopper på en særlig placering afgøres af spillets tilfældige talgenerator, og ikke af antallet af placeringer på hver enkelt enhed.

ORDBOG

Ordbog for ord/symboler, der ikke er oversat til alle sprog i spillet.

Free spins (FS) - Gratis spins
Multiplier - Multiplikator
Wild - Wild
Scatter - Scatter
Sticky - Klæbende
Bonus game - Bonusspil
Max win - Maks. gevinst

Spilleregler gælder fra 2022-05-23 13:18 UTC

Spilversion 1.0.1.0
Serverversion 2.0.51

Seneste opdatering: 14-07-2022