Family Guy

Family Guy™

Giggity giggity goo! Nu kan du besøge Quahog og hænge ud med Griffin-familien og deres venner! Et medlem af Griffin-familien (bare rolig, det er ikke Meg) kan dukke op og øge din chance for gevinster, optimere muligheden for at fortsætte til World Bonus eller simpelthen bare levere en lugtende gevinst. Hvis alt dette ikke er nok, kan du deltage i Stewies planer om at overtage verden, før du fortsætter til en af tre fantastisk fede bonusrunder. Nævnte vi, at du kan gøre alt dette uden bukser på? Vi er faktisk fuldstændig ligeglade med, om du så er helt nøgen. Vi dømmer dig ikke!

Sådan spiller du

Family Guy™ indeholder 30 gevinstlinjer for 50 mønter.

30 linjer + funktion
Viser aktuelt antal valgte mønter. Indsatsen er fastsat til 30 gevinstlinjer, hvilket koster 50 mønter.

Møntværdi
Viser den aktuelle møntværdi i penge.
Tryk på venstre pil (–) for at reducere møntværdien.
Tryk på højre pil (+) for at øge møntværdien.

Spin-knappen
Tryk for at indsende indsatsen og dreje hjulene.

[ til toppen ]

Autospin-funktion

Autospin spiller spillet automatisk i et givent antal spil med det aktuelle antal linjer og den aktuelle møntværdi.

Vælg den ønskede møntværdi, klik på AUTOSPIN og vælg hvor mange spil, der skal spilles med de aktuelle indsatsindstillinger.
Autospin fortsætter med at spille det valgte antal spil, indtil du trykker på STOP-knappen, eller indtil din saldo er utilstrækkelig til at spille igen.

Autospin er kun tilgængeligt i godkendte lande.

[ til toppen ]

Griffin-familiens mysteriefunktioner

A Griffin-familiens mysteriefunktion kan udløses på ethvert spin, hvor et bonussymbol ikke vises på hjul 2. Gevinster i Griffin-familiens mysteriefunktion tildeles i tillæg til eventuelle linjegevinster i basisspillet.

Peters funktion
udløser et beløb svarende til den udløsende møntværdi ganget med en vilkårlig værdi.

Stewies funktion
vælger mellem 1 og 5 hjul og forvandler op til tre positioner på hvert af disse valgte hjul til wild-symboler.

Lois' funktion
vælger symboler på op til tre af Griffin-familiens medlemmer og vælger værdier til hver. Når hjulene stopper, vil hver forekomst af de(t) valgte symbol(er), der vises på hjulene, udløse en gevinst i tillæg til eventuelle linjegevinster.

Brians funktion
muliggør udløsningen af World Bonus, når mindst 1 bonussymbol vises på hjulene.

[ til toppen ]

World Bonus

World Bonus kan enten udløses med 3 bonussymboler i enhver position på hjul 2, 3 og 4 eller med Brians funktion, hvor den udløses med 1 eller flere bonussymboler i basisspillet. Når bonussen er blevet udløst, skal du dreje globussen for at se, om det bliver Drunken Clam Bonus, Chicken Fight Bonus,eller Lois' Hot Free Spins Bonus der udløses.

[ til toppen ]

Drunken Clam Bonus

Vælg en af de fire figurer.

I hver runde skal du vælge en af hanerne, som du vil skænke drinks fra. Den valgte hane viser en gevinstværdi, hvorefter figurerne drikker. Efter hver runde er der en chance for, at en af figurerne besvimer. Når dette er en anden figur end den valgte, øges multiplikatormåleren. Hvis den valgte figur besvimer, afsluttes bonusrunden.

Efter runde 10, besvimer en af figurerne i hver runde.

Bonusrunden afsluttes, når den valgte figur besvimer, eller når alle de andre figurer er besvimet. Der udløses et beløb svarende til summen af de valgte haner ganget med multiplikatoren ganget med den udløsende møntværdi.

[ til toppen ]

Chicken Fight Bonus

Start Chicken Fight Bonus ved at vælge din foretrukne fighter. Peter Griffin eller kæmpekyllingen.

Parret kæmper over tre omgange, og der udpeges en vinder efter hver omgang. Hvis den valgte fighter vinder en omgang, tildeles der mellem 4 og 7 valg. I modsat fald tildeles der mellem 1 og 3 valg. Vælg et antal pengesække, der svarer til det tildelte antal valg. Modstanderen vælger derefter sine egne sække, som fjernes fra spillet.

Multiplikatormåleren øges for hver omgang, den valgte fighter vinder.

Efter tre omgange udpeges der en vinder af kampen, hvorefter der udbetales et beløb svarende til summen af de valgte pengesække ganget med multiplikatoren ganget med den udløsende møntværdi.

[ til toppen ]

Lois' Hot Free Spins Bonus

Start Lois' Hot Free Spins Bonus med 10 gratis spins og få glæde af hjul med større gevinstmuligheder. 1 Giggity Retriggity-symboler hvor som helst på det midterste hjul udløser 5 ekstra gratis spins. Symbolet findes kun på hjul 3. Bonusrunden kan genudløses flere gang op til et maksimum på 30 spins.

Det hjerteformede Peter-symbol er wild i bonusrunden. Hver gang der vises et på det femte hjul, føjes det til en akkumulator på skærmen. Saml 3 hjerter i alt for at gøre alle lilla Lois-symboler wild på hjul 2 til og med 5 for det pågældende spin samt alle efterfølgende spins i bonusrunden. For hver ekstra 3 hjerter opgraderes yderligere et symbol:
  • 3 hjerter: Lilla Lois er wild på hjul 2 til og med 5
  • 6 hjerter: Blå Lois er wild på hjul 2 til og med 5
  • 9 hjerter: Grøn Lois er også wild på hjul 2 til og med 5
  • 12 hjerter: Gul Lois er også wild på hjul 2 til og med 5

Når der er samlet 12 hjerter, kan der ikke samles flere, men det hjerteformede Peter-symbol forbliver wild. Når bonusrunden afsluttes, tømmes alle Hjerte-akkumulatorer.

Gratis spins spilles med den samme møntværdi og samme antal linjer som det udløsende spin.

[ til toppen ]

Valgmuligheder

Grafikkvalitet
Tilpas grafikkvaliteten for at få en optimal spilydelse.
  • BEDST– Grafikken ser bedst ud, men det kan gå ud over præstationen.
  • HØJ (standard) - Optimal indstilling for grafik og præstation.
  • MELLEM – Lavere kvalitet, men øget præstation.
  • LAV - Forringet grafikkvalitet, men gnidningsløs animationspræstation opnås selv på langsommere computere.
[ til toppen ]

Regler

Misbrug og fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Alle linjegevinster skal vises på en spillet linje samt på fortløbende hjul startende med hjulet yderst til venstre.

Kun den højeste linjegevinst udbetales på hver gevinstlinje. Linjegevinster ganges med møntværdien. Samtidige linjegevinster på forskellige gevinstlinjer tilføjes.

Kun den største gevinst udbetales.

Bonussymboler vises kun på hjul 2, 3 og 4.

Gevinster vises i penge.

I nogle jurisdiktioner er der et gevinstloft på alle enkelte transaktioner uanset indsatsens størrelse. Se gevinstoversigten for detaljer. En transaktion omfatter resultatet af World Bonus plus resultatet af det basisspil, der udløste bonusrunden.

[ til toppen ]

Yderligere oplysninger

Forventet tilbagebetaling
I overensstemmelse med praksis for retfærdige spil, der kræves af de fleste af verdens retssystemer, er alle spilresultater helt uafhængige. Dine odds for at få et bestemt resultat er altid de samme.

Oddsene varierer ikke på grundlag af dine tidligere resultater, dine indsatser, saldoens størrelse, tidspunkt på dagen, ugedag, osv. Hvis du for eksempel vinder den største gevinst på et givet spin, er din chance for at vinde den igen i det efterfølgende spin nøjagtigt den samme. Ligeledes ændrer tidligere tab ikke dine fremtidige odds.

Den forventede tilbagebetaling afspejler det teoretiske afkast i et meget stort antal spil af utallige spillere over en lang tidsperiode. Enhver given spillers resultater i en spilsession kan variere meget begge veje fra denne forventede tilbagebetaling på lang sigt. Jo færre antal spil, der er spillet, jo større normal varians af den faktiske tilbagebetaling, kan man opleve.

Intellektuel ejendom
Family Guy™ & © 2015 Twentieth Century Fox Film Corporation. Alle rettigheder forbeholdes.

Alle varemærker er registrerede varemærker eller varemærker anmeldt til registrering, der tilhører IGT USA og/eller andre lande. © 2015 IGT. Alle rettigheder forbeholdes.

Seneste opdatering: 10-05-2017