Fatz's Diner

SPILLEREGLER

Velkommen til FATZ'S DINER indeholdende GIGABLOX™, UDVID & RESPIN og FREE SPINS.

GIGABLOX™

På hvert spin kan mellem 2 til 5 hjul smelte sammen og danne et kolossalt GIGABLOX-hjul. GIGABLOX er overdimensionerede symboler, der fungerer som individuelle symboler i formationer fra 2x2 til 5x5.

Alle andre symboler end UDVID & RESPIN kan lande som GIGABLOX.

UDVID & RESPIN

Maksimum 1 Udvid & Respin Symbol kan vises på hvert hjul.

Mere end 1 Udvid & Respin symbol kan vises på hele gitteret.

Hvis mindst 1 Udvid & Respin Symbol vises, tildeles et respin.

Under respin udvides GigaHjulet med 1 hjul mod den position, hvor Udvid & Respin-symbolet dukkede op.

Hvis flere Udvid & Respin Symbols vises, udvides GigaHjulet med flere hjul.

Hvis Udvid & Respin Symboler vises på begge sider af GigaHjul, udvides GigaHjulet i begge retninger.

Hvis yderligere et Udvid & Respin Symbol vises i respin, tildeles endnu et respin med yderligere GigaHjul udvidelse.

Respins fortsætter indtil der ikke vises flere Udvid & Respin Symboler.

Gevinster udbetales efter det indledende spin og efter hvert respin.

Når Udvid & Respin symboler rammes, udløses et respin fra både Basis- og Free Spin-spil.

UDVID & RESPIN symboler kan kun lande på Ikke-Gigahjuls hjul.

Bonussymboler vises ikke under basisspil respins.

FREE SPINS

Rammes 5 eller flere BONUS symboler, tildeles FREE SPINS.

Antallet af vundne Free Spins er 5 plus antallet af Bonussymboler.

I Free Spins indsamles alle Udvid & Respin Symboler, der vises.

Når 3 Udvid & Respin Symboler er blevet indsamlet, er den minimale GigaHjul-størrelse på det oprindelige spin i de resterende Free Spins 3.

Når 6 Udvid & Respin Symboler er blevet indsamlet, er den minimale GigaHjul-størrelse på det oprindelige spin i de resterende Free Spins 4.

Når 9 Udvid & Respin Symboler er blevet indsamlet, er den minimale GigaHjul-størrelse på det oprindelige spin i de resterende Free Spins 5.

Ethvert yderligere Udvid & Respin Symbol, der vises efter 9 er indsamlet, indsamles ikke.

En multiplikator anvendes på mest værdifulde symbol (Flodhest). Dette begynder ved x3 og øges med +3, hver gang der er en Flodhest-gevinst. Denne multiplikator nulstilles ikke under FREE SPINS.

I Free Spins giver alle viste Bonussymboler +1 Ekstra Free Spin.

Free spins bliver spillet med samme indsats som i det aktiverende spil.

Minimum antal udløste Free Spins er 10 (5 Scatters + 5).

Maksimum antal udløste Free Spins er 30 (25 Scatters + 5).

Hvis Free Spins tildeles på det samme spin som UDVID & RESPIN, vil Free Spins begynde efter respinnet.

KØB BONUS

Spillere kan betale x100 for at købe Free spins med deres valgte indsatsstørrelse, spillere vil blive tildelt 10-30 FREE SPINS.

Spillere kan betale x600 for at købe Super Free Spins med deres valgte indsatsstørrelse, spillere vil blive tildelt 30 FREE SPINS. H1 multiplikator vil også begynde på x9.

SÅDAN SPILLER MAN

• Tryk på Spin knappen for at starte spillet.

SÅDAN UDREGNES GEVINSTLINJER

• For at udregne din samlede gevinstlinje gevinst, skal du udregne alle dine gevinster på gevinstlinjerne og lægge dem sammen.
  • For at udregne en enkelt gevinstlinje gevinst, skal du tælle antallet af ens symboler, der er i rækkefølge på linjen startende fra det yderste venstre hjul.
  • Hvis tre eller flere identiske symboler er på linje, kan du finde værdien i den dynamiske Gevinsttabel. Kun den højest vindende kombination pr. linje giver gevinst.
  • Wild symboler erstatter ethvert symbol for at skabe gevinster, bortset fra bonus scatter symboler eller andre specielle symboler, der ikke er defineret i gevinsttabellen.
  • Individuelle gevinster sammenlægges for dig efter spins, og den samlede gevinst vises enten på eller under hjulene afhængigt af den kombinerede værdi.

SPILMULIGHEDER

Tryk på indstillingsikonet for at åbne indstillingspanelet.

• Gevinsttabel – Se hvor meget hvert symbol giver i gevinst, forklaringer på spilfunktioner og information vedrørende gevinstlinjerne.
  • Spilleregler – Åbner spillets regler.
  • Spilhistorik – Hvis denne funktion er slået til på gaming hjemmesiden, kan du gennemgå og genspille dine seneste 10 spilrunder.
  • Turbo-tilstand – Hvis denne funktion er aktiveret på dit spilwebsted, kan du ændre spilhastigheden.
  • Lyde – Tænder eller slukker for lyden.

(Nogle funktioner og muligheder er muligvis ikke tilgængelige i din jurisdiktion)

SPILPANEL

• Saldo – Viser spillernes saldo.
  • Gevinst – Viser gevinsten for den nuværende eller seneste udbetaling (kun synlig, når det er relevant).
  • Indsats – Viser den aktuelle indsats, der kan klikkes på for at åbne panelet med indsatsmuligheder.
  • Indsatsjustering – Øger eller mindsker den aktuelle indsats.
  • Spin-knap – Placer indsatsen og spinner hjulene.
  • Autospil (hvis tilgængelig) – Spillere kan lade spillet spille automatisk uden at klikke på spin knappen hver gang. Vælg antal runder til automatisk afspilning ved at trykke på Autospil knappen. Spillere kan vælge yderligere indstillinger til når der skal stoppes med autospil i Spilindstillingerne. Tabsgrænsen i nogle klienters version forhindrer spillere i at tabe mere end en forudbestemt grænse sat i en autospil session. Ved at klikke på Autospil knappen igen, stoppes autospillet.
  • Menu – Åbner indstillingspanelet.

(Nogle funktioner og muligheder er muligvis ikke tilgængelige i din jurisdiktion)

TILBAGEBETALINGSPROCENT

• Den forventede tilbagebetaling afspejler det teoretiske afkast på tværs af et meget stort antal spins af adskillige spillere over en længere periode, og kan ikke påvirkes af spillerens strategi.
  • Den samlede teoretiske tilbagebetalingsprocent er 96.0%
  • Hvis en spillers gevinst overstiger 20.000x indsats, afsluttes den aktuelle runde.

TILFÆLDIGHED

• Hjulene drejer på fair vis med lige chance for at stoppe ved hver position ved hjælp af en certificeret tilfældig tal generator. For mere information, besøg http://www.yggdrasilgaming.com/en/about-us

YDERLIGER INFORMATION

• Hvis dit spil afbrydes, mens du spiller, kan du genspille runden, hvis du genstarter spillet inden for 1 time/timer efter afbrydelsen. Efter den periode bliver alle gevinster fra et afbrudt spil tilføjet din konto. Hvis du vælger at springe genspillet over, vil din gevinst blive tilføjet til din saldo med det samme.
  • I enhver situation hvor genstart-funktionen ikke er nok, bedes du venligst kontakte kundeservicen på din gaming hjemmeside.
  • I tilfælde af fejl på spillets hardware/software vil alle de påvirkede spilindsatser samt udbetalinger blive annulleret, og alle påvirkede indsatser vil blive tilbagebetalt.
  • Dette er en oversættelse af de originale spilleregler. I tilfælde af enhver form for konflikt mellem den engelske og denne sprogversion, er den engelske version gældende.
  • Dette er spillereglerne version 1, dateret 21/09/2023. For at se tidligere versioner, bedes du venligst udfylde kontaktformularen på https://www.yggdrasilgaming.com/contact
ENGELSK UDTRYK OVERSÆTTELSE
WILD SYMBOL WILD SYMBOLER
FREE SPINS GRATIS SPINS
SCATTER SPREDE
EXPAND & RESPIN UDVID & GENSPIL
SUPER BIG WIN SUPER STOR GEVINST
MEGA BIG WIN MEGA STOR GEVINST
EPIC BIG WIN EPISK STOR GEVINST

Seneste opdatering: 09-10-2023