Action Boost Gorilla Gems

Om dette spil

Dette er et videoslotspil med 5 hjul og 4 rækker.

Spillets formål er at lade hjulene spinne, så symbolerne lander på forskellige kombinationer. Gevinstkombinationer fremhæves på hjulene, og udbetalingen tildeles.

Indsats-regler

Hvert spin koster et samlet betbeløb.

Startindsats er det nuværende samlede indsats divideret med gevinstlinje-prisen for 20.

Den samlede indsats er baseret på det placerede start-indsats ganget med prisen på de spillede gevinstlinjer.

Gevinstlinje-regler

Spillet indeholder 20-40 gevinstlinjer. Antallet af spillede gevinstlinjer er fast.
En gevinstlinje er et mønster bestående af tilstødende symbolplaceringer, der danner en linie på hjulene. En gevinst udbetales, når matchende symboler lander ved siden af hinanden på en gevinstlinje.
Gevinstlinje-gevinster løber fra venstre mod højre og starter på det første slothjul.

Regler for udbetaling

Udbetaling af gevinster fra gevinstlinjer bygger på den placerede startindsats. Størrelsen på udbetalingen afhænger af den fremkomne gevinstkombination.
Den samlede udbetaling er den samlede mængde af alle gevinstlinje-gevinster som følge af et spin.

Hvis flere gevinstkombinationer lander på en gevinstlinje, er det kun den højeste gevinst, der udbetales. Kun den højeste vinderkombination tildeles pr. symbolkombination.
Udbetalingstabellen viser udbetalingen for hver symbolkombination afhængig af den aktuelle indsats.

Autospil

Denne funktion er kun tilgængelig i basisspil.

Autospil giver et udvalgt antal spin lov til at spille automatisk. Spin spilles ved den aktuelle valgte indsats.
Antallet af tilbageværende spin i autospil-sessionen vises i spillet.

Spin: Indstiller antallet af spin for autospil-session. Autospil slutter, når disse spin er spillet færdige.

Tabsgrænse: Indstiller en tabsgrænse for autospil-session. Autospil slutter, hvis saldoen begrænses med dette beløb. Gevinstgrænse: Sætter en gevinstgrænse for autospil-session. Autospil slutter, hvis en gevinst rammer dette beløb. Samlet indsats: Angiver den aktuelle indsats-værdi.
 
Wild-symboler

Gorilla-symboler er Wild-symboler.

Wild-symboler kan erstatte alle symboler undtagen Bananjuvel-symboler.

Wild-symboler kan erstatte andre symboler for at fuldføre vinderkombinationer.

Wild-symboler kan skabe deres egne vinderkombinationer, når de lander i en paylinekombination.


Bananjuvel Gratis spin

Bananjuveler forekommer kun som et resultat af en Tilfældig Afsløring.

Hver gang der dukker én eller flere Bananjuveler op, er der en chance for, at Bananjuvel Gratis Spin bliver udløst. Hver Bananjuvel indsamles til alteret i den tilsvarende farve oven over hjulene.
Kombinationen af Bananjuveler, der indsamles, når Bananjuvel Gratis Spin bliver udløst, afgør, hvilken Bananjuvel-opgradering der tildeles. Indsatsmultiplikatoren er den samme som i spillet, der udløste funktionen.

Grøn Bananjuvel-opgraderinger

Du får 5 gratis spin.

Hver Gylden Bananjuvel, der fremkommer under denne funktion, tildeler en bonusjeton-præmie. Gyldne Bananjuveler forekommer kun som et resultat af en Tilfældig Afsløring.
Der spilles 40 linjer under denne funktion. Alle hjul vokser til 6 symboler i højden.
Ethvert hjul med et Wild-symbol på sig skubbes, så alle positioner på det hjul indeholder Wild-symboler. Alle gevinster udbetales, når hjulene er blevet skubbet og Tilfældig Afsløring-symbolerne er blevet afsløret.

Rød Bananjuvel-opgraderinger

10 gratis spin tildeles.

Hver Gylden Bananjuvel, der fremkommer under denne funktion, tildeler en juvel eller en bonusjeton-præmie. Gyldne Bananjuveler forekommer kun som et resultat af en Tilfældig Afsløring.
Indsaml 6 røde juveler for at vinde MEGA jackpot. Indsaml 5 lilla juveler for at vinde STØRRE jackpot. Indsaml 4 blå juveler for at vinde MINDRE jackpot. Indsaml 3 grønne juveler for at vinde MINI jackpot.
 
Hvis alle juvel-præmier indsamles til en jackpot, bliver den tilsvarende jackpot tildelt og de indsamlede juveler til den pågældende jackpot nulstilles.
Lilla Bananjuvel-opgraderinger

Du får 5 gratis spin.

Hver Gylden Bananjuvel, der fremkommer under denne funktion, tildeler 1 gratis spin, 2 gratis spin eller en bonusjeton-præmie. Gyldne Bananjuveler forekommer kun som et resultat af en Tilfældig Afsløring.
Hvert spin tildeles der en tilfældig multiplikator på enten 2, 3 eller 5. Linjegevinster og bonusjeton-præmier ganges med den tilfældige multiplikator.

Flere Bananjuveler-opgraderinger

Gratis spin spilles med alle Bananjuvel-opgraderinger, der udløses på et enkelt basisspin.

Hvis en Rød Bananjuvel-opgradering udløses, bliver der tildelt 10 gratis spin. Ellers bliver der tildelt 5 gratis spin.

Den tilfældige multiplikator fra Lilla Bananjuvel-opgraderingen gælder for alle linjegevinster og bonusjeton-præmier, men gælder ikke for jackpotter.

Spilterminologi

Det følgende er oversættelser af spiludtryk, der kan forekomme på engelsk i spillet. MEGA = MEGA
MAJOR = STØRRE MINOR = MINDRE MINI = MINI

Gratis spil

Et gratis spil-tilbud er et antal gratis spil-spin, der gives til en spiller. Hvert tilbud har et unikt referencenummer.
Indsats-konfiguration indstilles af spiladministratorer og kan ikke ændres. Gevinster tilføjes til kontant- eller bonussaldo, afhængigt af tilbuddet.
Et tilbud kan spilles nu, spilles senere eller kasseres. Vælg Spil nu for at gå i gang med et gratis spin-tilbud. Kun ét Gratis spil-tilbud kan spilles ad gangen.
Vælg Spil senere for at udsætte tilbuddet.
 
Et udsat tilbud vil være tilgængeligt igen, når man vender tilbage til spillet. Vælg ikonet Papirkurv for at kassere de gratis spil.
Et kasseret spil kan kun genåbnes ved at kontakte spiladministratorerne og angive referencenummeret.

Når et tilbud er benyttet, kasseret eller udløbet, vises det næste tilgængelige tilbud.

Hvert tilbud har en udløbsdato og -tid; hvis et tilbud ikke spilles før dette tidspunkt, vil det ikke længere være tilgængeligt. Vælg ikonet Information for at vise indsats-information og tilbuddets udløbsdato og tidspunkt.

Yderligere oplysninger

Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil. Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.
Eventuelle ændringer af spillereglerne vil blive udført i overensstemmelse med de gældende regler. I tilfælde af spilafbrydelse bliver den seneste spilstatus vist, når du vender tilbage til spillet.
Saldoen er opdateret med vundet eller tabt beløb. Resultaterne fra det seneste spillede spil vises.
Hvis en anmodning ikke når frem til serveren inden afbrydelsen, bliver det forrige spils resultater vist. Det er muligt at fortsætte med enhver igangværende funktion, der kræver interaktion eller udvælgelse.

Tilbagebetalingsprocent

Tilbagebetalingsprocent til spiller (TBP) er den teoretiske statistiske procentdel af den samlede pengeindsats i et spil, som udbetales som gevinster over tid.

Værdierne udregnes i første omgang ved at dividere de samlede mulige udbetalinger med de samlede mulige resultater, som er tilgængelige i spillet. Værdierne reflekterer den maksimale forventede tilbagebetaling og ændres ikke.
Overordnet TBP: 96,39 %.

Sandsynligheden for at udløse en bestemt spilbegivenhed kan ændre sig under spillet, afhængig af spillets aktuelle tilstand eller fremskridt.
 

Seneste opdatering: 06-02-2023