Sinful Spins

Dette er et bonusautomatspil med 5 tromler og 20 gevinstrækker. Målet er at opnå en vinderkombination af ikoner langs 20 gevinstrækker.

Normalt spil

Betalingslinjer udbetaler fra venstre mod højre.

Alle gevinstkombinationer i det normale spil begynder med et ikon på første tromle fra venstre og fortsætter fra venstre mod højre langs gevinstrækken.

Bemærk: For at vinde skal ikonerne ligge ved siden af hinanden, der må ikke ligge andre ikoner imellem dem.

begynd her

---->

---->

---->

---->

Et overblik over gevinsterne og alle andre gevinstkombinationer kan du få at se ved at klikke på knappen Udbetalingstabel.

Kun den højeste vindende kombination betales per linje.

Sådan spiller man

Vælg creditværdi

Med mindre spillet kun er oprettet med én møntværdi, kan du justere din creditværdi. CREDITS-feltet viser din saldo, omregnet til den creditværdi, du har valgt. Er din saldo for eksempel 100,00, og du vælger en creditværdi på 0,05, så viser creditdisplayet 2000 credits (værdi hver 0,05).

Større mønter 1K=1000, 1M=1 000 000, 1B=1 000 000 000.

Feltet Vundet viser kun hovedspillets betalingsliniegevinster i credits.

Placér indsatser

Knapperne markeret 1 - 5 placerer en indsats på 1 - 5 credits på hver af 20 betalingslinjerne for en indsats mellem 20 og 200 credits pr. spin. Alle indsatserne er på alle 20 linjer.

Drej – Drejer tromlerne. Du kan også bruge mellemrumstasten på tastaturet. Den sidste indsats er lagret i hukommelsen, så din sidste indsats gentages, når du klikker på Drej eller trykker på mellemrumstasten.

Wildcard-ikon

Wild Icon

Et wild-ikon erstatter alle normale ikoner, undtagen Bonus for at få en vinderkombination, samt som udbetaling for at få 2, 3, 4 eller 5 Wild-ikoner (fra venstre til højre).

Udvidende wild-funktion

Spillet giver 3 gratis spins, hver gang et wild-symbol kommer til syne, hvor som helst på det 3. hjul. Det 3. hjul udvides, så hele hjulet er wild for de næste 3 spins.

Gamble

For hver almindelig betalingslinjegevinst, du kan klikke på Gamble for at spille et dobbelt-eller-intet spil.

Du ser et kort med billedsiden nedad. Gæt om det er RØDT eller SORT. Derpå vendes det første kort om.

Hvis du vinder, kan du gamble dine nye gevinster på det næste kort, eller du kan føje gevinsterne til din konto ved at klikke på knappen INDKASSER. Hver runde benytter et kort fra et nyt kortsæt, så oddserne er 50/50 hver gang.

Du kan fortsætte med at gamble dine gevinster, indtil du gætter forkert eller dine potentielle gevinster overskrider den maksimale gevinstgrænse.

Gamble aktiveres kun ved almindeligt spil og ikke-bonus gevinster. Gamble er ikke tilgængelig under eller lige efter gratis spins.

Bonus Game

Bonus Icon

Bonusspillet er aktiveret, når du optjener 4 Syndige spins-ikoner på det 5. hjul. Hver gang, det kommer til syne, lyser en af de Syndige spins-cirkler til venstre for hjulpanelet.

Skærmen skifter og viser nu 4 separate hjulpaneler og et termometer. Klik på Spin-knappen for hvert hjulpanel, én ad gangen. Klik på Stop for at stoppe hjulene, eller du kan vente, indtil hjulene stopper af sig selv. Når Syndige spin-ikoner stopper på hjulene, tilføjes de totalen, og termometeret går højere. Bonussen er i 3 runder.

Det maksimale antal du kan vinde er 60.

Foruden termometeret vises de eventuelle bonusgevinster, med store gevinster for flere Syndige spins-ikoner.Hvis termometeret er over 10x multiplikatorlinjen, multipliceres beløbene, du vinder, med 10. Dette beløb multipliceres med antallet af credit-indsatser pr. linje.

Automatisk spil: I jurisdiktioner, hvor denne funktion er tilgængelig, kan du gentage din indsats for 5, 10, 15, 20 eller 100 drej. Klik på knappen AUTOMATISK SPIL og vælg nummeret fra popup-menuen. Klik derpå på SPIL.

Mellem drej kan du klikke på STOP og annullere automatisk spil. Hvis bonusrunden er udløst under automatisk spil, så stopper automatisk spil.

En funktionsfejl annullerer alle betalinger og spil.

Spil valgmuligheder

Gå til Hovedmenu - Muligheder for at få vist følgende menuer:

Lydeffekter: Tænder og slukker for spillets lyde (så som lydene når du klikker på knapperne).

Baggrundslyd: Tænder for lydene fra et normalt casino, så som mennesker der taler i baggrunden.

Kvalitetsgrafik: Er spillet langsomt på grund af computerens ydeevne, kan du fjerne markeringen. Er spillet langsomt, kan det også skyldes internetforbindelsen f.eks. i spidsbelastningsperioder.
Animationer: Har du problemer på grund af computerens ydeevne, kan du fjerne markeringen, så tromlerne kun vises til slut, uden drejende animationer.

Tilpas til vindue: Afkryds denne mulighed, så spillet fylder hele vinduet.

Seneste opdatering: 10-05-2017