Fortune Rewind

Uafsluttede spil

Hvis din spillerunde afbrydes, gemmes alle spilleoplysninger og placerede indsatser, indtil du genåbner spillet. Du kan fortsætte din uafsluttede runde fra afbrydelsestidspunktet. Uindløste indsatser, der er afgivet, men ikke besluttet i ufuldstændige spil, bliver annulleret efter 90 dage. Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil.

Oplysninger

Gevinster på gevinstlinjer kan forekomme på de valgte gevinstlinjer i overensstemmelse med oplysningerne på gevinstoversigten og i spillereglerne. Når der opnås gevinster på flere gevinstlinjer under en enkelt spillerunde, lægges alle gevinster sammen. Alle gevinster fra funktioner (eksempelvis gratis spil), bonusspil og/eller scatter-symboler (hvis dette er aktuelt) føjes til gevinster fra gevinstlinjer. Alle kombinationer med gevinst udbetales efter spillerunden. Gratis spil-funktioner spilles med samme indsats og samme antal valgte linjer som den spillerunde, der udløste funktionen – medmindre andet er anført. Indsatsen kan ikke ændres under en igangværende spillerunde. Der henvises til spillereglerne for flere oplysninger.

Spilleregler

Fortune Rewind er en videospillemaskine med 5 hjul og 20 faste gevinstlinjer.

Wild-symbolet, som også kaldes "Wild Power-celle", erstatter alle symboler (undtagen Tidsmodulator-Scatter) og kan vises på alle hjul.

Hver gang en Wild Power-celle lander på hjulene under basisspillet, og der ikke dannes nogen vindende kombination, udløses en funktionen "Wild Rewind": Baggrunden skifter, og hjulene kører igen med sticky Wild Power-celle. Denne sekvens gentages med flere Wild Power-celler op på hjulene ved hver genaktivering, indtil der dannes en vinderkombination.

Hvis der i basisspillet dannes en vindende kombination med identiske symboler, er der en chance for, at funktionen "Fast Forward" udløses: Baggrunden ændres, og de symboler, der danner den vindende kombination, opgraderes til symboler for den næste højere værdi for at udbetale en større gevinst. Det højest udbetalende symbol opgraderes til en Wild Power-celle. Wild Power-celler opgraderes ikke.

Tidsmodulator-Scatters kan vises på alle hjul. Hvis der lander 3 eller flere Tidsmodulator-Scatters, udløses Free Spins – Free Spins-funktionen kaldes også "Tidsportals-Free Spins". Kun HP-symboler vises under Free Spins.

Under Free Spins er der en indikator for Wanted-symboler uden for hjulene ved siden af en bonus-multiplikator. Enhver vindende kombination, der dannes med Wanted-symbolet, giver en gevinst, der ganges med bonus-multiplikatoren. Ved slutningen af hvert spin i Free Spins er der mulighed for at ændre baggrund og Wanted-symbol. Hvis du starter Tidsportals-Free Spins med 3/4/5 Tidsmodulator Scatters, indstilles multiplikatoren til x15/x17/x20.

Hvis der lander 3 eller flere Tidsmodulator-Scatters under Free Spins, tilføjes 5 Free spins mere. Free Spins er begrænset til i alt 40 spins.

Indsatser vælges med indsats-knapperne. Klik på knapperne plus og minus for at ændre indsatsen ét trin ad gangen. Klik på SPIL for at starte runden. Når hjulene stopper, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge betalingstabellen.

RTP: 94.27%

Handlinger

  • Betalingstabel- Viser betalingstabellen.
  • Autospil- Klik på knappen AUTOSPIL for at aktivere/deaktivere Autospil-funktionen. Under Autospil spilles der automatisk et antal spillerunder i træk med din aktuelle indstilling for indsatsen. Autospil deaktiveres automatisk afhængigt af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.
  • Hyperspil- Når du holder MELLEMRUMSTASTEN nede, aktiveres hyperspilfunktionen efter 1,5 sekunder. Spillene bliver meget hurtigere, men tempoet falder, hvis en funktion aktiveres.
  • Spil / Start / Mellemrum- Starter spillerunden med den aktuelt valgte indsats. Klik spil for at starte.
  • Stop- Stopper hjulene hurtigere.
  • Hurtigt spil- Slå til for et væsentligt hurtigere spil.
  • Juster automatisk spil- Reducerer automatisk den samlede indsats, når du starter et nyt spin, hvis saldoen er for lav til at starte et spin på det aktuelle indsatsniveau.

Seneste opdatering: 28-09-2022