Enchanted Lamp

Wild-ønsker opfyldes i Enchanted Lamp! Hidkald lampeånden i Fortryllet Lampe-funktionen, som udløses ofte i grundspillet: når en eller flere symboler med den fortryllede lampe vises hvor som helst på hjulene, afslører de et symbol. Alle andre forekomster af det symbol, som vises på hjulene, bliver wild og giver fantastisk magiske gevinster. Udløs gratis spins-bonussen og bliv rigt belønnet med 10 gratis spins og en garanteret Fortryllet Lampe-funktion på hvert spin!

Sådan satser du

Enchanted Lamp har 26 gevinstlinjer, der spilles for 16 mønter.

Mønter

Viser det nuværende antal mønter.

Indsatsen er fastsat til 26 gevinstlinjer, hvilket koster 16 mønter.

Møntværdi

Viser den aktuelle møntværdi i valuta.

Samlet indsats

Viser den aktuelle, samlede indsats i valuta.

Tryk på minusknappen (-) for at sænke den samlede indsats.

Tryk på plusknappen (+) for at hæve den samlede indsats.

Spin

Tryk på den runde pil for at godkende indsatsen og spinne hjulene.

Den teoretiske gevinst til spilleren i dette spil er 94.11%.

Autospin-funktion

Autospin spiller automatisk spillet i et givet antal spins til den aktuelle møntværdi.

For jurisdiktioner hvor autospin er aktiveret: Vælg antal autospins, tabsgrænsen og den (valgfri) grænse for enkelt gevinst.

Når du har valgt den ønskede indstilling, tryk på AUTOSPIN-knappen, og vælg, hvor mange spins der skal spilles med de aktuelle indstillinger.

Autospin spiller det valgte antal spins, indtil du trykker på STOP, til en bonus bliver udløst, eller til saldoen er utilstrækkelig til at spille, eller den aktiverede tabs-/gevinstgrænse bliver nået.

Autospin er kun tilgængelige i godkendte retskredse.

Fortryllet Lampe-funktion

På ethvert spin vil ethvert scatter-symbol med en fortryllet lampe, som vises på en hvilken som helst position på hjulene, blive forvandlet til et af følgende symboler: Aladdin, Jasmine, Turban, Sværd, Broche eller Ring. Hver position, hvor det forvandlede symbol vises, forvandles til et wild-symbol. Hvert fortryllet lampe-symbol forvandles individuelt.

Det fortryllede lampe-symbol afslører kun symboler, som allerede vises på hjulene og som ikke er blevet afsløret af et tidligere fortryllet lampe-symbol. Gevinster evalueres, efter alle symbolforvandlinger gennemføres. Hvis alle tilgængelige symboler er blevet forvandlet, vil yderligere fortryllede lampe-symboler forvandles til et wild-symbol.

Gratis spins-bonus

Gratis spins-bonussen udløses, når et bonussymbol vises på en hvilken som helst position på hjul 1 og et eller flere scatter-symboler med fortryllede lamper vises på en hvilken som helst position på et hvilket som helst andet hjul.

Udløses gratis spins-bonussen, bliver der tildelt 10 gratis spins.

Wild-symboler fremkommer på alle hjul i grundspillet og Gratis Spins-bonus. Under hvert gratis spin er det garanteret, at det fortryllede lampe-symbol forekommer på hvert hjul, hvorpå et fortryllet lampe-symbol blev vist i det udløsende spin.

Gratis spins-bonussen kan ikke genudløses.

Gratis spins spilles med samme møntværdi som det udløsende spin.

Mønstergevinst

Udfyld hver position på alle hjul med wild-symboler for at få tildelt en mønstergevinst. Se gevinstoversigten for oplysninger.

Regler

Misbrug eller fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Alle linjegevinst-symboler skal forekomme på en spillet linje og på fortløbende hjul, startende på hjulet længst til venstre.

Kun den højeste gevinst udbetales på hver gevinstlinje. Linjegevinster ganges med møntværdien på gevinstlinjen. Sammenfaldende linjegevinster på forskellige gevinstlinjer lægges sammen.

Linjegevinster udbetales ikke udover mønstergevinster.

Bonusgevinster er uafhængige fra linjegevinster og lægges til det samlede, udbetalte beløb.

Bonussymbol vises kun på hjul 1 i grundspillet.

Gevinster vises i valuta.

I nogle jurisdiktioner er der en begrænsning på alle enkelt transaktioner, som er uafhængig af indsatsbeløbet. Se gevinstoversigten for oplysninger. En transaktion omfatter resultaterne af bonusrunden plus resultatet, der udløste bonusrunden. Hvis gevinstgrænsen nås i bonussen, slutter bonussen øjeblikkeligt, selv hvis der er gratis spins tilbage.

Yderligere oplysninger

Forventet tilbagebetaling

I overensstemmelse med praksis for retfærdigt spil, som det kræves af de fleste af verdens retssystemer, er alle spilresultater helt uafhængige, medmindre et spin låser op for en funktion med yderligere spin eller rækker af spins, som det fremgår af spillereglerne. Oddsene for at få et bestemt resultat er altid ens.

Oddsene varierer ikke baseret på dine tidligere resultater, din indsats (undtagen jackpotten), din saldo, tidspunkt på dagen, ugedag, osv. Hvis du for eksempel vinder den største gevinst, på et givent spin, er din chance for at vinde den igen i næste spin nøjagtig den samme. Ligeledes ændrer tidligere tab ikke dine fremtidige odds.

Den forventede tilbagebetaling afspejler det teoretiske afkast på tværs af et meget stort antal spil fra adskillige spillere over en længere periode. Resultaterne for en given spiller over en spillesession kan variere kraftigt fra dette langsigtede, forventede gennemsnit i begge retninger. Jo færre antal spillede spil, jo bredere er den normale varians i faktisk udbetaling, du kan opleve.

Intellektuel ejendom

© 2020 IGT. Alle rettigheder forbeholdes. Alle andre varemærker brugt heri er ejet af IGT eller deres partnere, og må ikke bruges uden tilladelse, og hvor markeret med et ® er de registreret i U.S. Patent and Trademark Office.

Sidst opdateret 25. oktober 2019

Seneste opdatering: 22-05-2020