Chi

Spelstrategier Mange spillere ændrer indsatsstørrelsen efter deres sidste spilrundes udfald. Du kan indstille dette til at ske automatisk ved at vælge en spillestrategi.

1. En spillestrategi er et forudbestemt mønster, som automatisk skifter dit indsatsniveau efter bestemte regler.

2. En spiller kan ændre eller deaktivere en spillestrategi efter hver spillerunde.

3. Auto Spin medtager spillestrategier.

4. Aktivér en spillestrategi ved at vælge startniveauet og strategien. Tryk derefter på 'Spil'.

5. Spillestrategien skifter ikke spillets teoretiske udfald.6. Optimizer adjusts the bet up or down to the closest bet level below the selected %. It remains active on the lowest bet level.

6. Værktøjet Optimiser justerer indsatsen op eller ned til det nærmeste indsatsniveau under den valgte %-del. Den forbliver aktiv på det laveste indsatsniveau.

7. Spillestrategierne er opført i udbetalingstabellen.FunktionVærdi Linjer27 gevinstlinjer begge veje (total 54 pay lines)Hjul5 hjulRakkers3 rakkerHit frekvens~18.38%NavnChi
Spilleregler 1. Chi er en videospillemaskine med 5 hjul og 3 lodrette kolonner med 27 gevinstlinjer, der giver gevinst begge veje og tilsammen udgør 54 gevinstlinjer. 2. Spillet omfatter 12 indsatsniveauer for hver valuta. 3. Hver indsats udgør 100 mønter. 4. Gevinstlinjer udbetales fra top til bund og omvendt. Kun den højeste gevinst pr. aktiv gevinstlinje udbetales. 5. En spillerunde begynder på det valgte indsatsniveau, når spilleren trykker på knappen 'Spil'. 6. Spillet kan også spilles automatisk ved at aktivere funktionen Autospil. Hold knappen 'Spil' nede, eller brug knappen 'Autospil' til at indstille antallet af spillerunder, der skal spilles automatisk. 7. Gevinster og gevinstgivende kombinationer udbetales efter udbetalingstabellen.

8. Gevinster vises i spillerens valuta eller i mønter. Spilleren kan ændre sine præferencer i Indstillinger.

9. Chi spilles i tre spiltilstande: normal, free spins og bonus.

10. Tre eller flere Free spins-symboler i normaltilstand udløser free spins-bonussen. 3 free spins-symboler tildeler 10 free spins, 4 free spins-symboler tildeler 15 free spins, og 5 free spins-symboler tildeler det maksimale antal på 20 free spins. Tre eller flere free spins-symboler i free spins-tilstand tildeler ekstra free spins.

11. En træffer på ildånden Chi til venstre tildeler 1-6 wild-symboler på hjulene. I free spins-tilstand holdes wild-symboler fra Chi på plads i de tilbageværende spillerunder.

12. En træffer på vindånden Mow til højre tildeler en multiplikator på x2 til x5. Den første træfning i free spins-bonussen tildeler en multiplikator på x2, og hver efterfølgende træffer øger multiplikatoren med x1 op til x5.

13. Tre bonussymboler udløser bonustilstanden.

14. Hvis bonustilstanden udløses i free spins-tilstand, sættes free spins-runderne på pause og genoptages efter bonustilstanden er afsluttet.

15. Den første del af bonusspillet Stairway to Fortune består af 17 voksende multiplikatorer fra x2 til x200. Den anden del - Fortune Reels - består af et tårn med 5 vandrette hjul med multiplikatorer fra x10 op til maks. x1.500.

16. I den første del af bonusspillet trækker ildånden Chi et tilfældigt tal mellem 1 og 6, der gives til vindånden Mow. Mow flytter derefter et tilsvarende antal skridt mod Fortune Reels-hjulene. Hvis Collect trækkes, indsamles Mows aktuelle multiplikatorværdi, og bonustilstanden slutter.

17. Den anden del af bonusspillet begynder med en indsamlet multiplikator på x200. Der tildeles et spil på hver af de 5 hjul. Hver træffer føjes til den samlede multiplikatorværdi. Hvis en pil træffes på det sidste hjul, tildeles der også en maksimal multiplikator på x10.000

18. Bonustilstanden slutter, hvis der ikke er flere spillerunder tilbage i Fortune Reels, hvis Collect er trukket, eller hvis maksimumsgevinsten vindes.

19. Gevinster udbetales i slutningen af en spillerunde.    20. Indsatser kan ikke ændres under et igangværende spil eller i en bonustilstand.

21. Den teoretiske udbetaling (RTP) i Chi er 96,0 %

22. Spillet tilbyder en maksimum gevinst på 1.250.000 mønter.

23. Alle indsatser og gevinster annulleres ved fejl.

Seneste opdatering: 07-05-2019