Goanna Gold

Spillets mål:

Goanna Gold er en spilleautomat med 5 hjul, ni gevinstlinjer og et bonusspil som giver yderligere udbetaling ud over den ordinære. Spillet indeholder også et symbol som erstatter andre symboler. Symbolet Goanna (leguan) erstatter alle andre symboler undtaget scattersymbolet Nugget (guldklumpen).

Information om spillet:

• Spillereglerne er de samme, uanset om du spiller med rigtige penge eller for sjov.
  • Du kan spille på mellem én og ni linjer. Gevinstlinjernea vises i en særskilt tabel på skærmbilledet som indeholder spillereglerne.

Sådan spiller du:

• Hvis din spillesaldo synker til under din totale indsats justeres indsats og antal linjer ikke. Istedet åbnes vinduet Re-buy (nyt køb).
  • Hvis du ikke har nok penge på din konto, vises et indbetalingsalternativ i pop-up-vinduet.
  • Vælg linjer – Ni linjer vælges automatisk på én gang. Du kan ændre antallet af linjer ved at klikke på pilene til venstre eller højre for LINES (linjer). Vælg lyser og linjer som vælges fra tones ned.
  • Vis gevinsttabel – Hvis du klikker på knappen PAYTABLE till venstre på spilskærmen kommer du till gevinsttabellen. Spilskærmen ændres og viser et skærmbillede over gevinsttabellen. Gevinsten som vises i gevinsttabellen viser enkelte indsatser og vises som tilgodehavende. Hvis du vil udregne udbetalningen per linje ganger du hver enkelt gevinst med det satsede beløb. For at komme tilbage til spillet klikker du på knappen GAME (spil) på gevinsttabelskærmen. Du kan også læse spillereglerne hvis du klikker på knappen RULES (regler). Du kommer til en side hvor alle spilleregler vises. Du kan derefter vælge at vise gevinsttabellen eller at gå tillbage til spillet ved at klikke på PAYTABLE og GAME.
  • Spin – Når hjulene stopper med at dreje, vil eventuelle vindende kombinationer på de valgte linjer blive udbetalt i henhold til gevinstoversigten.
  • Gentag indsats/ændra indsats: Når du har satset en gang går dine indstillinger automatisk videre til næste spin, hvis der er nok penge tilgængelige. Klik på SPIN (drej) hvis du vil spille med samme indsats igen. Hvis du vil ændre din indsats anvender du knapperne + og - ved BET (indsats) eller LINES.
  • Bonusspil – Hvis bonusspillet aktiveres vises en meddelelse og spilleskærmen ændres. Bonusskærmen åbnes. Vælg nogle af de seks ruder på bonusskærmen. Bag dem finder du forskellige symboler. Du vinder en præmie hvis du får to eller flere af samme symboler i forhold til udbetalningstabellen for bonusspillet. Efter bonusspillet kommer du tillbage til spillets hovedskærm.
  • Kreditter: Den spilsaldo, du har tilbage, når du har foretaget den ønskede indsats, vises under 'BALANCE'.
  • Den aktuelle spillesaldo er summen af de beløb som vises ved CREDITS og TOTAL BET.
  • Hvis du vil gøre brug af funktionen Auto-spin, skal du klikke på knappen "AUTO-SPIN" nederst til højre på spilskærmen:
    • Number of spins: Spillet drejer automatisk så mange gangee du har valgt i listemenuen. Du kan hvor mange gange du vil spille og spille til din saldo når under den totale indsats.
    • Spin till win is equal to or exceeds (Spillet til gevinsten er lige med eller højere): Spillet fortsætter til gevinstbeløbbet er lige med eller højere end det beløb du har valgt i listemenuen.
    • Spin till any win (Spil til næste gevinst): Spillet fortsætter automatisk til du vinder nästa gång.
    • Spin till feature trigger or bonus round (Spil til næste freespin eller bonuspil): Spillet fortsætter automatiskt til næste freespin- eller bonusspil udløses.
    • Spin till my balance exceeds (Spil til saldoen er højere): Spillet fortsætter automatiskt til spilsaldoen bliver højere eller tilsvare det satsede beløb. Vær opmærksom på at spillesaldoen tilsvarer summen af de beløb som visas ved CREDIT respektive TOTAL BET.
    • Spin till my balance falls below (Spil til saldoen er lavere): Spillet fortsætter automatiskt til spilsaldoen er lavere end eller tilsvarende det satsede beløb. Vær opmærksom på at spillesaldoen tilsvarer summen af de beløb som visas ved CREDIT respektive TOTAL BET.
    • Play faster (Spil hurtigere): Med dette alternativ kan du spille hurtigere i det at pauserne bliver kortere. Du skal vælge mindst ét af de øvrige autospilsalternativer inden du kan vælge hurtigere spil.
Om du vil anvende autospilfunktionen klikker du på knappen AUTO SPIN længst nede på spilleskærmen. Når autospilsvinduet åbes markerer du ruderne for de alternativer du vil anvende. Klik på START for at aktivere de valgte alternativer og start spillet. Klik på CANCEL (afbryd) hvis du vil gå tilbage til spilskærmen.
  • Du kan stoppe autospillet ved at klikke på knappen STOP SPIN. Hvis spillet er igang stoppes autospillet efter omgangen er blevet afsluttet. I andre tilfælde stopper autospillet med det samme.
  • Når du spiller med flere autospilsalternativer er der betingelser som skal opfyldes. Andre valgte vilkår ignoreres. Du kan da igen vælge samme alternativer igen eller vælge andre alternativer. Fortsæt derefter ved at klikke på AUTO SPIN.
  • Obs! Du kan kun bruge alternativet AUTO SPIN når du spiller med rigtige penge.
  • Klik på GAME LOGS hvis du vil se logbog fra dit spil.
  • Klik på VERSION hvis du vil se spillet aktuelle versionsnummer.
  • Klik på REBUY hvis du vil overføre flere penge fra din Danske Spil-konto til spillet.
  • Klik på EXIT GAME hvis du vil afslutte spillet og gå tilbage til lobbyen.

Spilregler:

• Alle symboler giver gevinst fra venstre til højre undtaget scattersymbolet Nugget (guldklimp).
      • Goanna-symbolet (leguan) erstatter alle andre symboler foruden Nugget-symbolet.
      • Bonusspillet aktiveres når 3 eller flere Nugget-symboler vises.
      • Du vinder kun på valgte oplyste gevinstlinjer.
      • Den højeste gevinst på en valgt linje giver udbetalning.
      • Hvis du vinder på flere linjer samtidigt lægges gevinsterne sammen.
      • >Scattervinster ganges med total indsats.
      • Scattervinster lægges til gevinster fra gevinstlinjerne.
      • Gevinster fra gevinstlinjerne ganges med det satsede beløb per linje.

Bonusspil:

Dette er en ekstrafunktion som giver dig chancen for at vinde en præmie hvis 3 eller flere Nugget-symboler vises.

• Vælg nogle af de seks ruder på bonusskærmen. Bag dem finder du forskellige symboler.
      • Du vinder en præmie hvis du får to eller flere af samme symboler i forhold til udbetalningstabellen for bonusspillet.
      • Hvis du vinder med flere symboler samtidig lægges gevinsterne sammen.
      • Kun den højeste gevinst per symbol medregnes.
      • Priser i henhold til gevinsttabellen (PAYTABLE) ganges med den totale indsats.

Gratisspil:

Alle symboler giver gevinst fra venstre til højre undtaget scattersymbolet Nugget som giver udbetaling uanset position.

Teoretisk gevinst til spilleren er 96.26%

Gevinsttabel:

Jeg fuldførte ikke spillet. Hvad skal jeg gøre?

Hvor du mister forbindelsen under det ordinære spil, afsluttes spillet af softwaret. Når du logger på igen, kan du se dine resultater ved at klikke på Gamelogs. Du kan også se resultater på din kontosaldo på Danske Spil. Desuden er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Hvis du kobles fra midst under bonusspilet, bliver du bedste om at afslutte bonusspillet når du logger på igen. Når bonusspillet er afsluttet, kan du fortsætte med samme spil eller vælge et andet spil.

Ved eventuelle fejl annulleres alle udbetalninger og spil.

• Seneste opdatering: 06-07-2022