Cluedo

Cluedo er en fem-hjuls spilleautomat med 15 betalingslinjer og et "Hvem vandt det?"bonusspil som giver dig mulighed for at vinde ekstra gevinster. Spillet indeholder også et joker-symbol, som kan erstatte alle de andre symboler, undtagen "Who Won It?"-bonus-symbolet. Tre "Who Won It"-symboler på en aktiv betalingslinje fra venstre mod højre, inklusiv hjul 1, på sammenhængende hjul udløser bonusspillet.

Game Information

• Du kan spille på 1-15 linjer.
  • Vær opmærksom på at Cluedo ikke er tilgængelig for spillere, som logger ind fra følgende lande: Canada, Frankrig, Tyskland, Holland og Rusland

Sådan spiller du

• Valg af linjer: Når du åbner spillet er der valgt 15 linjer som standard. Du kan øge eller reducere antallet af linjer ved at klikke på henholdsvis højre- eller venstrepilene ved "Linjer" på spilskærmen. De valgte linjer lyser op, mens de fravalgte ikke kan ses.
  • Valg af indsats: Når du åbner spillet er der valgt en standardindsats på $0,10 pr. linje for alle 15 linjer. Det giver en samlet indsats på $1,50. Du kan øge eller reducere indsatsen pr. linje ved at klikke på henholdsvis venstre- eller højrepilen ved "Linjeindsats". Hvis din spilsaldo er mindre end $1,50 vil systemet automatisk reducere indsatsen til det næsthøjeste mulige beløb.
  • Antallet af valgte linjer ganges med "Indsats pr. linje" og den samlede indsats vises i "Indsats" nederst i midten på spilskærmen.
  • Regler: Du kan se spillereglerne hvis du klikker på "Spilleregler" nederst til højre på spilskærmen.
  • Gevinstoversigt: Du kan se gevinstoversigten hvis du klikker på "Gevinstoversigt". For at finde det effektive udbetalingsbeløb, skal du gange gevinsten med indsats pr. linje.
  • Du kan gå tilbage til spillet hvis du klikker på "Luk"
  • Spil: Klik på "Spil" for at starte hjulene. Når hjulene stopper bliver alle vindende kombinationer på de valgte linjer udbetalt i henhold til gevinstoversigten.
  • Resultat: Gevinster vises ved at deres betalingslinjer lyser op og symbolerne bliver levende. Den samlede gevinst vises nederst på hjulene som en besked. Beløbet vises også i "Gevinst". Den individuelle linjegevinst vises til højre for hjulene ud for hver enkelt vinderlinje.
  • Bonusspil: Tre "Who Won It"-bonussymboler fra venstre mod højre på en aktiv betalingslinje, inklusiv hjul 1, på sammenhængende hjul udløser bonusspillet. Spilskærmen skifter og bonusspillet dukker op. Det normale spil vender tilbage når bonusspillet er færdigt.
  • Gentag/Skift indsats: Hvis du allerede har placeret en indsats, vil denne indsats automatisk blive overført til det følgende spin. Du skal bare klikke på "Spil" for at spille med samme indsats. Hvis du vil ændre din indsats, skal du som tidligere nævnt bruge venstre- eller højrepilene ved "Linjeindsats" og "Linjer".
  • Kreditter: Din tilbageværende spilsaldo, efter du har placeret en indsats, vises i "Saldo".
  • Din aktuelle spilsaldo er summen af de beløb, som vises i "Saldo" og "Indsats".
  • Klik på "Spilhistorik" for at se dine tidligere spil.
  • Klik på "Re-buy" for at overføre flere midler til spillet fra din konto.
  • Klik på "Forlad" for at lukke spillet og vende tilbage til lobbyen.
  • Spillereglerne er de samme uanset om du spiller med rigtige eller fiktive penge.

Regler

• Alle symbolerne gælder kun fra venstre mod højre.
  • Kun højeste gevinst på de valgte betalingslinjer kommer til udbetaling.
  • Sammenfaldende gevinster på forskellige betalingslinjer lægges til den samlede gevinst.
  • Betalingslinjegevinster ganges med indsatsen pr. betalingslinje
  • Joker-symbolet kan erstatte alle andre symboler, undtagen "Who Won It?" bonussymboletl.
  • Gevinster sker kun på de valgte linjer.
  • Tekniske fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Funktioner

"Hvem vandt det?"'-bonusspillet:

• Tre "Who Won It"-bonussymboler. fra venstre mod højre på en aktiv betalingslinje, inklusiv hjul 1, udløser bonusspillet
  • Du skal klikke på "Start" for at starte bonusspillet.
  • Systemet giver dig tre tilbud.
  • I hvert tilbud vælger systemet automatisk en kombination af mistænkte, rum og våben.
  • & rum viser gevinster, som er baseret på tilfældige multiplikatorer ganget med linjeindsatsen for det udløsende spil.
  • Våben viser tilfældigt en, to eller tre som multiplikator.
  • Mistænkt- og Rum-gevinster lægges til og dette beløb ganges med den multiplkator, som vises i Våben og giver dermed den samlede gevinst for dette tilbud som vist i nedenstående image.
  • Du kan vælge enten at acceptere tilbuddet eller prøve igen for at få et bedre tilbud. Men pas på, det næste tilbud kan være dårligere.
  • Når du har accepteret et tilbud er bonusspillet færdigt.
  • Gevinster i bonusspillet lægges til de vundne betalingslinjegevinster.
  • Mulige multiplikatorer for Mistænkte er 5, 7, 10, 12, 15 og 50.
  • Mulige multiplikatorer for Rum er 10, 15, 20, 25, 30, 35, 40, 50 og 100.

Gevinstoversigt

For at se den teoretiske tilbagebetalingsprocent klik her.

Sådan laver du indskud til din konto

For at lave indskud til din konto, skal du klikke på "Indskyd" i "Cashier"-menuen og derefter vælge den ønskede indskudsmulighed. Du kan også lave indskud til din konto ved at klikke på "Re-buy" i spillet og derefter klikke på "Cashier". Alternativt kan du klikke på "Indskyd" i "Min konto" i venstre side af lobbyen. Overførselstiden og gebyrer varierer alt afhængig af hvilken indskudsmulighed du vælger.

Hvad skal jeg gøre hvis jeg rammer min indsatsgrænse?

Hvis din spilsaldo ryger under minimumindsatsen, vil "Buy-in" vinduet automatisk dukke op.

For at lave indskud til din konto, skal du klikke på "Indskyd" i "Cashier"-menuen i lobbyen eller klikke på "Cashier" i "Buy-in" vinduet i et spil. Du kan også klikke på "Indskyd" i "Min konto" i venstre side af lobbyen.

Jeg kunne ikke afslutte spillet. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du mister forbindelsen midt i et spil, vil programmet automatisk afslutte spillet for dig. Når du logger ind igen kan du se resultatet hvis du klikker på "Spilhistorik". Hvis du stadigvæk har problemer kan du kontakte vores 24/7 kundeservice.

Hvis du mister forbindelsen midt i et bonusspil, bliver du bedt om at afslutte spillet når du logger ind igen. Når du har afsluttet bonusspillet kan du fortsætte med det samme spil eller vælge et andet.

Seneste opdatering: 06-07-2022