Eastern Emeralds Megaways

Om spillet

EASTERN EMERALDS MEGAWAYS er en måde-udbetalende videospillemaskine med 5 hjul, der er 2 til 7 felter høje og indeholder Megaways™, MULTIPLIKATOR WILD-symboler og GRATIS SPIL.

Spillet indeholder også Featurekøb og Gamble.

Den teoretiske tilbagebetaling til spiller (RTP) er 96.04% .

Særlige spilfunktioner

Megaways™

Hvert spil har et forskelligt antal måder at vinde på, afhængig af antallet af symboler, der lander på hvert hjul.

Land maksimum 7 symboler på hvert af de 5 hjul for at få 16.807 potentielle Megaways™ at vinde på!

MULTIPLIKATOR-WILDS

MULTIPLIKATOR WILD-symboler forekommer hvor som helst på hjul 2-5 og erstatter alle symboler, undtagen SCATTER-symbolet.

Hvis der forekommer 2 eller flere MULTIPLIKATOR WILD-symboler på skærmen, og de er en del af den samme gevinst, så bliver deres tilsvarende multiplikatorer ganget med hinanden.

MULTIPLIKATOR WILD-symboler i hovedspillet har den samme multiplikatorværdi, som det hjul (2-5), de lander på.

GRATIS SPIL

Udløses ved at få 3 eller flere SCATTER-symboler hvor som helst på hjulene.

Der kommer en Valg-skærm frem, som viser 4 featuremuligheder, som er beskrevet i tabellen nedenfor.

Gratis Spil spilles med den samme indsats, som i det udløsende spil.

SCATTER-symbolet er ikke tilgængelig under Gratis Spil.

Mulighed
# gratis spil - 3 Scatter-symboler
# gratis spil - 4 Scatter-symboler
# gratis spil - 5 Scatter-symboler
MULTIPLIKATOR-WILDS
1 6 12 24 x5, x6, x7, x8
2 9 18 36 x4, x5, x6, x7
3 12 24 48 x3, x4, x5, x6
4 15 30 60 x2, x3, x4, x5

Særlige symboler

MULTIPLIKATOR WILD-symbol

Forekommer hvor som helst på hjul 2-5 og erstatter alle symboler, undtagen SCATTER-symbolet.

SCATTER-symbol

SCATTER-symbolet forekommer kun hvor som helst på hjulene i hovedspillet.

3 eller flere SCATTER-symboler udløser Gratis Spil-bonussen.

KØBS-FUNKTION

• Featurekøb kan kun aktiveres i hovedspillet. Ved at betale 90x indsatsen, kan du købe 3 SCATTER-symboler, hvilket giver dig adgang til GRATIS SPIL. De købte GRATIS SPIL udløses af et spil i hovedspillet, som tilfældigt tildeler det købte antal SCATTER-symboler.
  • Den teoretiske tilbagebetaling til spiller med Featurekøb er 96.29%.
  • Featurekøb er muligvis ikke tilgængelig på alle markeder.

GAMBLE

Når GRATIS SPIL starter, kan du vælge at gamble om flere gratis spil, medmindre GRATIS SPIL blev udløst af 5 SCATTER-symboler.

Der er en 50/50 chance for at få 4 SCATTER-symboler, når du har 3 SCATTER-symboler, og en 50/50 chance for at få 5, når du har 4.

Sådan spiller du

Video slots er meget lette at spille på. Følg blot disse 3 trin:

1. Vælg din samlede indsats
  2. Tryk på symbol-knappen DREJ
  3. Se om du vandt i GEVINST-feltet

Læs teksten nedenfor, hvis du ønsker flere oplysninger om indstillinger, spilleregler og spilfunktioner.

Beskrivelse af spillets funktioner

Indsats

Den samlede indsats vises i feltet SAMLET INDSATS. Du kan ændre indsatsen ved at klikke på feltet og vælge den samlede indsats, du ønsker.

Drej

Spillet starter, når der trykkes på symbol-knappen DREJ.
Mens hjulene spinner, kan du stoppe spillet hurtigt ved at trykke på skærmen (hvor det er tilgængeligt).

Gevinst

Enhver samlet gevinst i en spillerunde vises i feltet GEVINST.
Symboludbetalinger vises i udbetalingstabellen og afspejler den aktuelle indsatskonfiguration.
Megaways™-gevinster udbetaler tilstødende fra venstre mod højre. Kun den højeste gevinst per Megaways™ udbetales.
Under gratis spil vises kun den samlede gevinst for hver spillerunde, mens de samlede gevinster for alle gratis spil vises i feltet SAMLET GEVINST.

Gevinsttabel

Alle gevinstkombinationer i spillet kan ses i gevinsttabellen, som du kan få vist via knappen ’i’ på tastaturmenuen.

Autospil

Autospil giver dig mulighed for at spille et antal spillerunder automatisk.
Tryk på AUTOSPIL, og vælg antallet af spillerunder for at starte Autospil.
De resterende antal spil vises, mens autospil er aktiveret.
Autospil stoppes ved at trykke på knappen STOP.

Avancerede Autospil-indstillinger (hvor tilgængelig)

De avancerede autospil-indstillinger giver spilleren mulighed for at indstille antallet af spil, den samlede tabsgrænse pr. session og grænsen for enkelt gevinst.
Autospil stopper, når en af de valgte grænser er overskredet.

Hurtigt spil (hvor tilgængelig)

Hurtigt spil-funktionen bruges til at forkorte spillerunden mest muligt.
Hurtigt spil startes via knappen på tastaturet.

PC version-indstillinger (hvor tilgængelig)

I indstillingspanelet nederst til venstre i spillet kan du vælge:

Lyd

Denne indstilling gør det muligt for dig at vælge, om spillet skal afspille spillelyde og musik.

Benyt MELLEMRUM for at spille

Denne indstilling lader dig benytte mellemrumstasten på dit tastatur til at starte en spillerunde.

Vis velkomstbillede ved opstart

Her kan du vælge at slå velkomstskærmbilledet til eller fra.

Indstillinger for mobilversion

Spillerstyring

HJEM-symbolet går tilbage til mobilspillets lobby.
Du kan åbne SPILSTYRING ved at trykke på ikonet SPILSTYRING.

Spilstyring

Åbn SPILSTYRING for at ændre værdien for SAMLET INDSATS og for at få adgang til indstillingerne for AUTOSPIL.
På sidepanelet kan du få adgang til KLIENTINDSTILLINGER ved at trykke på ikonet INDSTILLINGER.
Under INDSTILLINGER > LYD kan du vælge, om spillet skal afspille spillelyde og musik.
Under INDSTILLINGER > EKSTRA SPIL åbnes spillets spilhistorik.
Ikonet GEVINSTTABEL giver adgang til spillets GEVINSTTABEL.
’?’ Åbner SPILLEREGLER.

Regler

Funktionsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Ikke-gennemførte spil gennemføres automatisk efter 2 dage. Eventuelle gevinster fra en automatisk gennemførelse indbetales på spillerens konto.

Seneste opdatering: 11-10-2022