Fishin’ Frenzy The Big Catch Megaways

Spillervejledning

Trin 1: Sådan kommer man i gang

1. Klik på SAMLET INDSATS-knappen for at øge eller sænke dit SAMLET INDSATS-beløb. Vælg fra listen over tilgængelige indsatser under Samlet Indsats-mulighederne (afhængig af operatørindstillingerne og valutaækvivalent).
  2. Klik på Spil for at starte spillet.
  3. RTP : 94.95%

Trin 2: Sådan spiller man

• Klik på 'SPIL' for at starte spillet.
  • Hjulene starter og stopper tilfældigt.
  • Du vinder, hvis kombinationen af symboler som vises på hjulene, former en linje med 2, 3, 4, 5 eller 6 matchende symboler (eller ethvert fiske-symbol) startende til venstre på en af gevinstlinjerne. Alle gevinstlinjer fremhæves, og dine gevinster krediteres til din kontosaldo.
  • 3 eller flere synlige Bonus Scatter-symboler, hvor som helst på hjulene, udløser Gratis Spins Bonussen. Under Gratis Spin tildeler alle Fisker-symboler, som der lander på hjulene, en pengepræmie for hver synlig Fisk.

MEGAWAYS™

• Alle hjul kan afsløre op til 5 symboler.
  • Alle spins kan have op til 15.625 måder at vinde på.
  • En gevinst er matchende, sammenhængende symboler, uanset højde, fra venstre til højre, startende på det venstre hjul.
  • Alle vindende kombinationer lægges sammen.
  • Udbetalinger ganges med indsatsen.
  • MEGAWAYS™ med licens fra Big Time Gaming.

Joker

• Wild-symbolet kan bruges til at danne linjegevinster ved at erstatte andre symboler (forekommer kun på hjul 2, 3, 4, 5 og 6).
  • Wild-symbolet kan ikke erstatte scatter-symboler eller bonus-symboler.
  • Kun den højest udbetalende gevinst på hver linje bliver udbetalt (hvis du for eksempel har 3 wild-symboler, der udgør en gevinst, og hvis nogle af disse symboler bruges i forbindelse med et andet symbol, som udgør en gevinst på 4 ens symboler, vil der kun blive udbetalt for den af de to kombinationer, der er udbetaler mest).

GRATISSPIL

• Den indsats, der udløste de Gratis Spins, anvendes under hele Gratis Spins-runden.
  • Hvis du lander 3 eller flere synlige Bonussymboler hvor som helst på hjulene tildeles bonussen.
  • Under Gratis Spins bliver Fisker Scatter-symbolet aktivt. Under hvert spin, hvor der lander et synligt Fiskersymbol, bliver der også tildelt en præmie for hvert Fiskesymbol, der lander.
  • Hvis der indsamles 4 fiskere, opgraderes fisken, og der tildeles 5 ekstra gratis spins.
  • Gratis Spins fortsætter, indtil alle gratis spins er spillet, og spilleren får udbetalt det beløb, der vises i bonusgevinstfeltet.

Autospil (underlagt operatørkonfiguration og jurisdiktionskrav)

• Spillet indeholder en Autospil-funktion, som starter hvert spil automatisk.
  • Ved at vælge "AUTOSPIL" kan du vælge at satse automatisk, den en efter hinanden.
  • Vælg din indsats som normalt og tryk så på knappen "AUTOSPIL" for at vælge antal indsatser med "Autospil", som du vil spille.
  • Autospil stopper, hvis du vinder en bonusrunde inklusive Gratis Spins; hvis du når den fastsatte Tabsgrænse; eller hvis der tildeles en Progressiv pulje (hvor tilgængelig).
  • Du kan stoppe autospil fra at fortsætte med næste spin ved at klikke på knappen "STOP".

Udbetalingsinformationer og spilregler

• Scatter-gevinster betales i tillæg til hjulgevinster.
  • VED TEKNISK FEJL ANNULLERES ALLE SPIL OG BETALINGER.

Seneste opdatering: 30-03-2022