Champions Of Olympus

Om dette spil

Dette er et slotspil med 5 hjul og 5 rækker.

Spillets formål er at lade hjulene spinne, så symbolerne lander på forskellige kombinationer. Gevinstkombinationer fremhæves på hjulene, og udbetalingen tildeles.

Indsats-regler

Hvert spin koster et samlet betbeløb.

Start-indsats er antallet af mønter ganget med møntstørrelsen.

Den samlede indsats er baseret på den placerede startindsats ganget med den spillede indsatsmultiplikator. Dette spil indeholder en indsatsmultiplikator på 20.
Den spillede indsatsmultiplikator er fast.

Alle tilstødende udbetalingsregler

Spillet har ingen paylines.

3 eller flere matchende, vandret eller lodret tilstødende symboler danner en vinderkombination. Symboler kan deltage i flere gevinstkombinationer.
Kun den højeste gevinst tildeles pr. matchende, tilstødende symbolkombination. Denne funktion er kun tilgængelig i basisspil.

Rolling Reels™-funktion

Funktionen udløses efter alle gevinster.

Vindersymboler fjernes fra hjulene, når symbolerne foroven flyttes ind på tomme pladser. Nye symboler ruller ind, og hvis nye vinderkombinationer dannes, udløses funktionen igen. Funktionen fortsætter, indtil der ikke er nogen vinderkombinationer til stede på hjulene.
Denne funktion er kun tilgængelig i basisspil.

Regler for multiplikatorspor

Dette spil indeholder en multiplikator-rute.

En gevinstmultiplikator tildeles for hvert wild-symbol, der er indeholdt i vinderkombinationerne. Gevinstmultiplikatoren øges for hver gevinst i træk, der indeholder wild-symboler.
Gevinstmultiplikatoren er gældende for vinderkombinationer, når hver gevinst afsløres. Gevinstmultiplikatoren øges ikke for vinderkombinationer uden et wild-symbol.
Gevinstmultiplikatoren starter på 1 for hvert satset spin i basisspillet. Multiplikatorsporet nulstilles, når alle kast er fuldført.
Denne funktion er kun tilgængelig i basisspil.

Regler for udbetaling

Vinderkombination-udbetalinger er baseret på det placerede startindsats.

Den samlede udbetaling er summen af alle vinderkombinationer som følge af et spin.

Den viste vind op til-værdi rundes ned og er en gennemsnitlig vurdering af den højest mulige gevinst på et enkelt spin. Forbehold: Udbetalingstabellen viser udbetalingen for hver symbolkombination baseret på den aktuelle indsats.

Wild-symboler

Wild-symboler kan erstatte andre symboler for at fuldføre vinderkombinationer. Wild-symboler kan erstatte alle symboler undtagen Zeus' lyn-wild-symboler.
Wild-symboler kan ikke skabe deres egne vinderkombinationer. Disse symboler forekommer kun i basisspillet.

Zeus' Lyn-Wilds

Zeus' lyn-wild i en gevinstkombination tildeler op til 4 ekstra wilds i næste kast.

Ekstra wilds kan lande på alle andre hjulpositioner.

Ekstra wilds, der lander på et eksisterende wild-symbol, vil øge den wilds multiplikator. Gangede Zeus' Lyn-wilds tildeler gangede wilds.
Denne funktion er kun tilgængelig i basisspil.

Zeus' kraft-funktion

Zeus' kraft-funktionen kan tilfældigt udløses ved slutningen af ethvert gennemspillet spin i basisspil. 3-6 tilfældige lave symboler omdannes til wilds.

Link&Win™

Enhver Zeus' Lyn-wild symbol i en gevinstkombination indsamles. Indsaml 8 eller flere Zeus' Lyn-wilds for at udløse Link&Win™ funktionen. Zeus' Lyn-wild-symbolindsamlingen gemmes per indsats.
Link&Win™-symboler

Link&Win™-funktionen tildeler multiplikator-værdier.

Den samlede gevinstværdi tildelt er den samlede multiplikator-værdi vundet ganget med den samlede indsats. 3 Tilfældige Link&Win™-symboler mellem 1x-3x tildeles fra start.
Funktionen starter med 3 spin.

Alle Link&Win™-symboler holdes på hjulene.

Hver position, der ikke fastholdes, spinner individuelt.

Alle yderligere Link&Win™-symboler, der lander, fastholdes på hjulene og antallet af spin nulstilles til 3.

25 Link&Win™-symboler tildeler den maksimale præmie på 12.500 gange indsatsen. Funktionen slutter, når der ikke er flere spin tilbage, eller når den maksimale præmie er tildelt.

Kan forekomme ved ethvert spin. Tildeler 5x.
Tilføjer 5x til 2-5 tilfældige Link&Win™-symboler.

Indsaml 13 Link&Win™-symboler for at oplåse. Tildeler 1x-4x.
Tilføjer dobbelt værdi af et tilfældigt Link&Win™-symbol til sig selv. Tilføjer sin værdi til et tilfældigt Link&Win™-symbol.
Indsaml 16 Link&Win™-symboler for at oplåse. Tildeler 2x-4x.
Tilføjer sin værdi til 2-4 tilfældige Link&Win™-symboler.

Indsaml 19 Link&Win™-symboler for at oplåse. Tildeler 2x-4x.
Tilføjer sin værdi af 2-4 tilfældige Link&Win™-symboler til sig selv.

Indsaml 22 Link&Win™-symboler for at oplåse. Tildeler 2x-4x.
Tilføjer sin værdi til alle omkringliggende Link&Win™-symboler.

Bonus-køb

Bonus-køb oplåses efter udløsning af Link&Win™-funktionen.

Aktivering af denne funktion vil øjeblikkeligt udløse funktionen Link&Win™. Bonus-køb koster 70 gange det samlede indsatsbeløb.
Vælg et bet-beløb, og bekræft dit valg ved at trykke på køb-knappen. Tryk på X-knappen for at annullere Køb Funktion-muligheden.
Denne funktion er kun tilgængelig i basisspil.

Spilstyring

Bonus-Køb-knap: Viser muligheden for at købe Link&Win™-funktionen.

Spin-knap: Starter et hjulspin.

Spilknap: Fortsætter spillet.

Indsats-knap: Viser indstillinger for indsats.

Hæv indsats-knap: Øger den nuværende indsats til den højest mulige indsats.

Sænk indsats-knap: Nedsætter den nuværende indsats til den lavest mulige indsats.

Maks. indsats-knap: Indstiller den aktuelle indsats til maks. værdi.

Autospil-knap: Viser autospil-muligheder.

Start autospil-knap: Starter autospil-session.

Autospil-stopknap: Afslutter den aktuelle autospil-session.

Spilmenu-knap: Viser spilindstillinger og udbetalingstabeller.

Hjælpeknap: Viser hjælp og yderligere information.

Spilmenu

Systemmenu-knap: Viser yderligere systemindstillinger.

Udbetalingstabel-knap: Viser udbetalingstabeller og spilregler.

Indsats-knap: Viser muligheder for at ændre den aktuelle indsats.

Autospil-knap: Viser autospil-muligheder.

Indstillinger-knap: Viser spillets indstillinger.

Vend tilbage-knap: Vender tilbage til spillet.

Indsats-indstillinger

Møntstørrelse: Angiver møntværdien. Antal mønter: Indstiller antallet af mønter.

Autospil

Start autospil-knappen starter autospil-sessionen baseret på dine valgte indstillinger. Autospil giver et udvalgt antal spin lov til at spille automatisk.
Spin spilles ved den aktuelle valgte indsats.

Antallet af tilbageværende spin i autospil-sessionen vises i spillet.

Spin: Indstiller antallet af spin for autospil-session. Autospil slutter, når disse spin er spillet færdige. Gevinstgrænse: Sætter en gevinstgrænse for autospil-session. Autospil slutter, hvis en gevinst rammer dette beløb.
Tabsgrænse: Indstiller en tabsgrænse for autospil-session. Autospil slutter, hvis saldoen begrænses med dette beløb.

Hvis en hvilken som helst betingelse for at stoppe sessionen opfyldes, vil alle autospil-indstillinger vende tilbage til standard. Hvis du mister forbindelse, stopper autospil. Alle indstillinger for autospil nulstilles, når spilles genopfriskes.

Spilindstillinger

Introduktionsskærm-knap: Tryk for at slå spillets introduktionsskærm til eller fra. Slå al lyd fra-knap: Tryk for at slå alle spillyde fra.
Baggrundsmusik-knap: Tryk for at slå baggrundsmusik til eller fra.

Lydeffekt-knap: Tryk for at slå spillydeffekter til eller fra.

Gratis spil

Et gratis spil-tilbud er et antal gratis spil-spin, der gives til en spiller. Hvert tilbud har et unikt referencenummer.
Indsats-konfiguration indstilles af spiladministratorer og kan ikke ændres.

Gevinster tilføjes til kontant- eller bonussaldo, afhængigt af tilbuddet. Et tilbud kan spilles nu, spilles senere eller kasseres.
Vælg Spil nu for at gå i gang med et gratis spin-tilbud.

Kun ét Gratis spil-tilbud kan spilles ad gangen. Vælg Spil senere for at udsætte tilbuddet.
Et udsat tilbud vil være tilgængeligt igen, når man vender tilbage til spillet. Vælg ikonet Papirkurv for at kassere de gratis spil.
Et kasseret spil kan kun genåbnes ved at kontakte spiladministratorerne og angive referencenummeret. Når et tilbud er benyttet, kasseret eller udløbet, vises det næste tilgængelige tilbud.
Hvert tilbud har en udløbsdato og -tid; hvis et tilbud ikke spilles før dette tidspunkt, vil det ikke længere være tilgængeligt. Vælg ikonet Information for at vise indsats-information og tilbuddets udløbsdato og tidspunkt.

Yderligere oplysninger

Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil. Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.
Eventuelle ændringer af spillereglerne vil blive udført i overensstemmelse med de gældende regler.

I tilfælde af spilafbrydelse bliver den seneste spilstatus vist, når du vender tilbage til spillet. Saldoen er opdateret med vundet eller tabt beløb.
Resultaterne fra det seneste spillede spil vises.

Hvis en anmodning ikke når frem til serveren inden afbrydelsen, bliver det forrige spils resultater vist. Det er muligt at fortsætte med enhver igangværende funktion, der kræver interaktion eller udvælgelse.

Tilbagebetalingsprocent

Tilbagebetalingsprocent til spiller (TBP) er den teoretiske statistiske procentdel af den samlede pengeindsats i et spil, som udbetales som gevinster over tid.

Tilbagebetalingsprocenten afhænger af de forskellige spilstadier eller spiltilstande.

Værdierne udregnes i første omgang ved at dividere de samlede mulige udbetalinger med de samlede mulige resultater, som er tilgængelige i spillet. Værdierne reflekterer den gennemsnitlige forventede tilbagebetaling og ændres ikke.
TBP: 96,07 %.

Bonus-køb: 96,96 %

Seneste opdatering: 16-05-2023