Fear the Dark

OM SPILLET

Bliv ikke bange, monstrene i denne spillemaskine kan se skræmmende ud, men de er faktisk ret venlige! Fear the Dark er en spillemaskine med 6 hjul, 6 rækker og en maksimumgevinst på 5.000 gange din indsats!

Den maksimale gevinst kan opnås under Alene i Mørket gratis spins-tilstanden.

FUNKTIONER

FULDMÅNE

Hvis Månemand scatter-symbolet lander, så bliver Fuldmåne-tilstanden udløst, hvilket udløser 2-5 symbol-multiplikatorer i toppen af gitteret, som stemmer overens med ét af de højt betalende symboler.

De mulige multiplikatorværdier er: 2x, 3x, 4x, 5x, 6x, 7x, 8x, 9x, 10x, 15x, 20x, 25x, 50x, 100x

Symbolmultiplikatorer ganger alle gevinster på de tilsvarende symboler, så længe de er aktive. Når gitteret er blevet afregnet, og der ikke opstår flere nye gevinster, fjernes symbolmultiplikatorerne én efter én fra venstre mod højre. For hver multiplikator, der fjernes, fjernes alle symboler af den tilsvarende type og alle lavt-udbetalende symboler fra gitteret, og nye symboler falder ned for at erstatte dem! Når gitteret er blevet afregnet igen, fjernes den næste multiplikator på linjen, og sekvensen fortsætter.

Når alle multiplikatorer er blevet fjernet, slutter Fuldmåne-tilstanden.

ALENE I MØRKET

Aktiver denne bonusfunktion ved at lande mindst 3 Gratis Spil Scatter-symboler samtidig i grundspillet.

3 Gratis Spins-symboler tildeler 10 gratis spins.

4 Gratis Spins-symboler tildeler 15 gratis spins.

Under denne funktion er der en højere chance for at lande Månemand-symboler end i grundspillet.

Hvis der lander flere Gratis Spins-symboler under funktionen, bliver der tildelt en genudløsning på 4 gratis spins pr. landet Gratis Spins-symbol.

Mørkespins

Så længe der er gratis spins tilbage, forbliver lysene omkring gitteret tændt. Når alle spins er blevet brugt, slukkes lysene, og bonussen starter Mørkespins-tilstanden. Hver gang du starter eller nulstiller denne tilstand, tildeles du 2 ekstra spins.

Før hvert Mørkespin krymper gitteret med 1 i hver retning: først til 4x4, derefter til 2x2.

Hvis Fuldmåne-tilstanden aktiveres, øges gitteret til 6x6 under resten af det aktuelle spin, og Mørkespins nulstilles.

Hvis der lander en Gratis Spins-genudløser, øges gitteret til 6x6 under resten af det aktuelle spin, og du føres tilbage til almindelige gratis spins, hvilket nulstiller Mørkespins-tilstanden.

Når Mørkespins-tilstanden slutter uden enten en Fuldmåne eller en Gratis Spins-genudløsning, slutter bonusfunktionen.

SYMBOLUDBETALINGER

14+

11-13

9-10

7-8

6

5

 

 

12,80 kr.

3,20 kr.

0,80 kr.

0,40 kr.

0,20 kr.

0,10 kr.

 

 

12,80 kr.

3,20 kr.

0,80 kr.

0,40 kr.

0,20 kr.

0,10 kr.

 

 

19,20 kr.

4,80 kr.

1,20 kr.

0,60 kr.

0,40 kr.

0,20 kr.

 

 

24,00 kr.

6,00 kr.

1,50 kr.

0,70 kr.

0,50 kr.

0,20 kr.

 

 

28,00 kr.

7,00 kr.

1,70 kr.

0,80 kr.

0,50 kr.

0,30 kr.

 

 

 

14+

11-13

9-10

7-8

6

5

 

 

40,00 kr.

10,00 kr.

2,50 kr.

1,20 kr.

0,80 kr.

0,50 kr.

 

 

48,00 kr.

12,00 kr.

3,00 kr.

1,50 kr.

0,90 kr.

0,60 kr.

 

 

64,00 kr.

16,00 kr.

4,00 kr.

2,00 kr.

1,00 kr.

0,70 kr.

 

 

80,00 kr.

20,00 kr.

5,00 kr.

3,00 kr.

1,50 kr.

1,00 kr.

 

 

120,00 kr.

40,00 kr.

10,00 kr.

5,00 kr.

2,50 kr.

1,50 kr.

 

 

 

Symboludbetalingerne, der vises herover, er i overensstemmelse med det valgte indsatsniveau. Den teoretiske tilbagebetaling til spiller i dette spil er 96.25%. RTP blev beregnet ved at simulere 10.000.000.000 runder.

MÅDER AT VINDE PÅ

De specificerede krav til en gevinstkombination i grundspillet anvendes også under bonusfunktioner eller gratis spins-spil, medmindre andet er oplyst. Hver indsats er berettiget til alle gevinstkombinationer, medmindre andet er oplyst.

Kombinér 5 eller flere forbundne symboler hvor som helst på gitteret for at få en gevinstkombination.

Efter enhver gevinst vil de vindende symboler fjernes og nye symboler fylde deres pladser. Dette fortsætter, indtil der ikke opstår flere nye gevinster på hjulene.

BONUSKØB

Dette spil tilbyder dig muligheden for at købe de særlige funktioner direkte fra spillet ved at trykke på KØB BONUS-knappen.

Dette spil tilbyder muligheden for at købe FeatureSpins™. Mens FeatureSpins™ er aktiveret, garanterer hvert spin visse funktioner og koster et fast beløb baseret på dit aktuelle indsatsniveau. FeatureSpins™ forbliver aktive, indtil du deaktiverer dem ved at klikke på DEAKTIVER-knappen.

RTP, når du køber BONUSHUNT FEATURESPINS™ er 96.41%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

RTP, når du køber MOON MAN FEATURESPINS™ er 96.25%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

RTP, når du køber 10 GRATIS SPINS er 96.23%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

RTP, når du køber 15 GRATIS SPINS er 96.25%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

GENERELT

SALDO

Din aktuelle saldo fremgår af SALDO-feltet. Saldo, indsatser og gevinster vises i den valuta, som spilleren har valgt.

INDSATS

Dit aktuelle indsatsniveau fremgår af INDSATS-feltet. Du kan ændre indsatsen ved at klikke på pilene og vælge et indsatsniveau.

 

Det tilladte indsatsniveau i dette spil ligger mellem 1,00 kr. og 100,00 kr.. Funktionskøb kan overstige denne grænse.

SPIN

Spillet startes ved at trykke på symbolknappen SPIN. Mellemrumstasten på tastaturet kan også bruges til at starte et spin.

 

GEVINST

Gevinster og gevinstkombinationer udbetales ifølge udbetalingstabellen. Flere gevinster i en runde lægges sammen, og den samlede rundegevinst vises i GEVINST-feltet (til højre for SALDO). Separate gevinster i en gevinstkombination vises under gevinstpræsentationen. Symboludbetalinger vises i udbetalingstabellen og afspejler den aktuelle indsatskonfiguration. Kun den højeste gevinst pr. vindermåde udbetales.

MAKS. GEVINST

Den højest opnåelige gevinst i dette spil er 5.000 ganget med det aktuelle indsatsniveau. Den højeste gevinst kan opnås ved at udløse specifikke kombinationer og/eller funktioner.

GRATIS SPINS

I gratis spins vises den samlede gevinst for hvert enkelt spin i feltet GEVINST, mens den sammenlagte gevinst fra alle gratis spins vises i feltet SAMLET GEVINST ved siden af antallet af tilbageværende spins.

AUTOSPIL

Når du benytter autospil, spilles der automatisk et antal spillerunder. Tryk på knappen AUTOSPIL, og vælg antallet af spillerunder for at starte denne funktion. Det resterende antal spins vises. Autospil stoppes ved at trykke på STOP-knappen.

 

AVANCEREDE AUTOSPILINDSTILLINGERE

De avancerede autospilindstillinger gør det muligt for spilleren at indstillet et antal spil, den samlede tabsgrænse og en grænse for største enkeltgevinst. Autospilfunktionen stopper, når en af de valgte grænser overskrides.

YDERLIGERE OPLYSNINGER

Ud over de funktioner, der er beskrevet i afsnittet, Sådan spiller du, viser bjælken i bunden af skærmen den aktuelle saldo i den valgte valuta; det beløb der udbetales, hvis der opstår en gevinst; og det satsede beløb i den seneste/aktuelle runde.

AFBRUDT SPIL

Hvis forbindelsen går tabt, kan en tidligere startet runde, der blev afbrudt, blive genoptaget, så snart spillet startes igen. Resultatet af en afsluttet runde (hvor det viste visuelle resultat blev afbrudt) vises kun igen i spil med vinderrunder, men alle spillerunder kan ses i spilhistorikken. Alle beløb, der er satset på et uafsluttet spil, forbliver sat på pause, indtil du enten afslutter spillet, eller spillet annulleres på grund af kontoinaktivitet eller systemvedligeholdelse. Når et uafsluttet spil annulleres, bliver din indsats betalt tilbage til din konto. Eventuelle gevinster, som er optjent i en uafsluttet runde, bliver ikke krediteret, medmindre du genoptager og afslutter spillet. Gevinster fra uafsluttede spillerunder, når spilleren ikke længere kan påvirke udfaldet af spillet, bliver automatisk krediteret til spillerens konto efter 1 dag. Hvis en uafsluttet spillerunde ikke er genoptaget indenfor 30 dag, trækkes runden tilbage, og indsatsen refunderes.

SPILHISTORIK

Resultatet af et afsluttet spil kan ses i spilhistorikken, så snart spillevinduet bliver lukket. Resultaterne af uafsluttede spil vises ikke i spilhistorikken.

ALMINDELIGE VILKÅR OG BETINGELSER

- Misbrug eller fejl annullerer alle udbetalinger og spil.
- Alle visuelle repræsentationer af en fysisk enhed (et hjul, et lykkehjul eller lignende) udgør ikke en ”ægte” fysisk enhed, og mulighederne for at det stopper på en særlig placering afgøres af spillets tilfældige talgenerator, og ikke af antallet af placeringer på hver enkelt enhed.

ORDBOG

Ordbog for ord/symboler, der ikke er oversat til alle sprog i spillet.

Free spins (FS) - Gratis spins
Multiplier - Multiplikator
Wild - Wild
Scatter - Scatter
Sticky - Klæbende
Bonus game - Bonusspil
Max win - Maks. gevinst

Spilleregler gælder fra 2023-03-20 12:41 UTC

Spilversion 1.0.1
Serverversion 2.0.93

 

 

 

 

 

Seneste opdatering: 17-05-2023