Raging Storms

Oplev vildskaben i Raging Storms, hvor de mægtige stormguder høster elementernes kræfter i lyn, vind, is og regn for at trække omstrejfende Storm Wild-symboler til hjulene! Når to Storm Wild-symboler bliver kombineret, former de et utroligt Super Storm Wild, et jumbo-størrelse Wild-symbol, der kan gøre gevinster elektriske med en 2x, 3x, 5x eller 10x multiplikator. 

Udløs bonussen og oplev stormgudernes rasen, når den er værst. Vælg en stormgud, hvis kræfter passer bedst til din spillestil, og nyd flere gratis spins eller symboler med højere udbetaling. Under Gratis Spins-bonussen, forekommer Storm Wild-symboler oftere, 5-symboler høje stabler med den valgte gud kan forekomme på ethvert hjul, og der kan forekomme mystiske multiplikatorer på 2x, 3x, 5x, eller 10x på ethvert spin. 

Se, hvordan himlens kræfter raser, og oplev buldrende gevinster i Raging Storms! 

Sådan satser du

Raging Storms med 25 gevinstlinjer.

Indsatskonfigurationsmenu (mobil/tablet-spil)

Tryk på pilen for at åbne indsatskonfigurationsmenuen. Tryk på afkrydsningsfeltet for at bekræfte og lukke indsatskonfigurationsmenuen.

Linjer

Viser det nuværende antal gevinstlinjer. Indsatser er fastsat til 25 gevinstlinjer.

Linjeindsats

Viser den nuværende indsats pr. linje i valuta. Tryk på minusknappen (-) for at nedsætte indsatsen pr. linje. Tryk på plusknappen (+) for at øge indsatsen pr. linje.

Spin

Tryk på den runde pil for at godkende indsatsen og spinne hjulene.

Autospin-funktionen

Autospin spiller automatisk spillet i et givet antal spins til den aktuelle linjeindsats og antal gevinstlinjer. For jurisdiktioner hvor autospin er aktiveret: Vælg et antal autospin, tabsgrænsen og enkelt gevinstgrænsen (valgfri).Når du har valgt den ønskede indstilling, tryk på AUTOSPIN-knappen, og vælg, hvor mange spins der skal spilles med de aktuelle indstillinger.Autospin spiller det valgte antal spins, indtil du trykker på STOP, til en bonus bliver udløst, eller til saldoen er utilstrækkelig til at spille, eller den aktiverede tabs/gevinstgrænse bliver nået.Autospin er kun tilgængelig i godkendte jurisdiktioner.

Combining Wilds-funktionen

Storm Wilds kan forekomme på hjul 1 og/eller hjul 5.
Storm Wilds flytter sig vandret eller diagonalt til en position på et tilstødende hjul først i hvert efterfølgende spin, indtil de har flyttet sig på tværs af hjulene.
Storm Wilds flytter sig altid i den samme retning, afhængig af det hjul, som de oprindeligt landede på:

•  En Storm Wild, der oprindeligt landede på hjul 1, flytter over på et tilstødende hjul til højre ved næste spin.
•  En Storm Wild, der oprindeligt landede på hjul 5, flytter over på et tilstødende hjul til venstre ved næste spin.

Enhver Storm Wild, der allerede er på hjulene, flytter, inden enhver ekstra Storm Wild lander.
Højre-flyttende Storm Wilds på hjul 5 og venstre-flyttende Storm Wilds på hjul 1 flytter ud af hjulene ved næste spin.
Når to Storm Wild kombineres, udvider de sig til et 3x3, 3x2, 2x3 eller 2x2 Super Storm Wild-symbol, afhængig af Super Storm Wild-symbolets placering på hjulene. Kun Storm Wild-symboler, der flytter i modsat retning, kan kombineres.
Følgende scenarier anses som kombinationer og kan forme et Super Storm Wild:

•  To Storm Wild-symboler mødes på den samme position på hjulene.
•  To Storm Wild-symboler bytter plads på hjulene.
•  To Storm Wild på tilstødende hjul og på den samme række flytter begge op eller ned, og krydser hinanden på deres vej.
•  To Storm Wilds på tilstødende hjul og på samme række flytter således; ét Storm Wild flytter op eller ned, og det andet Storm Wild flytter vandret.
•  To Storm Wild på tilstødende hjul og tilstødende rækker flytter således, at et Storm Wild flytter vandret og det andet flytter til den position, som tidligere var optaget af det første Storm Wild.
•  En ny Storm Wild forekommer på en position, der er optaget af en indkommende Storm Wild.

Der kan kun formes én Super Storm Wild-symbol per spin. Hvis det er muligt at forme flere kombinationer på et enkelt spin, tager det scenarie, hvor to Storm Wilds mødes på den samme position, førsteprioritet.
Der kan tilføjes en tilfældig multiplikator på 2x, 3x, 5x eller 10x til ethvert Super Storm Wild-symbol. Når en Super Storm Wild erstatter i en linjegevinster, bliver linjegevinsten ganget med den multiplikatorværdi, som vises på Super Storm Wild-symbolet.
En Super Storm Wild holder i ét spin. Ved næste spin bliver Super Storm Wild-symbolet forvandlet tilbage til de oprindelige to Storm Wild-symboler, som fortsætter med at flytte til tilstødende hjul i den retning, som de rejste, inden de blev kombinerede.
Den position, hvor Storm Wild-symbolerne kommer til syne efter Super Storm Wild-kombinationen, afgøres som følger:

•  Hvis Super Storm Wild-symbolet blev skabt af to Storm Wilds, der mødtes på den samme plads på hjulene på række 1 eller 2, vises det venstre-flyttende Storm Wild-symbol på den samme position, hvor de to Storm Wild-symboler blev kombineret; mens det højre-flyttende Storm Wild-symbol vises lige under den position, hvor de to Storm Wild-symboler blev kombineret.
•  Hvis Super Storm Wild-symbolet blev skabt af to Storm Wilds, der mødtes på den samme plads på hjulene på række 3 eller 4, vises det venstre-flyttende Storm Wild-symbol på den samme position, hvor de to Storm Wild-symboler blev kombineret; mens det højre-flyttende Storm Wild-symbol vises lige over den position, hvor de to Storm Wild-symboler blev kombineret.
•  Hvis Super Storm Wild-symbolet blev skabt af to Storm Wild-symboler, der blev kombineret på enhver anden måde end ved at mødes på samme hjul, bliver både det venstre- og højre-flyttende Storm Wild-symbol vis på præcis den samme position, som de flyttede mod, inden de blev kombineret.

Gratis Spins-bonus

Gratis Spins-bonussen udløses, når tre eller flere bonus-scatter-symboler forekommer et hvilket som helst sted på hjulene.
Vælg et antal gratis spins og det stablede karakter-symbol mellem følgende bonusmuligheder:

 
 3 bonussymboler  4 bonussymboler  5 bonussymboler
 7 Gratis Spins med stabler af Lynguden  9 Gratis Spins med stabler af Lynguden  12 Gratis Spins med stabler af Lynguden
 9 Gratis Spins med stabler af Vindguden  12 Gratis Spins med stabler af Vindguden  15 Gratis Spins med stabler af Vindguden
 12 Gratis Spins med stabler af Isguden
 
 16 Gratis Spins med stabler af Isguden
 
 20 Gratis Spins med stabler af Isguden
 
15 Gratis Spins med stabler af Regnguden
 
 20 Gratis Spins med stabler af Regnguden
 
25 Gratis Spins med stabler af Regnguden 

Alle valg har den samme forventede tilbagebetaling, men kan give forskellige spilleoplevelser.

Under Gratis Spins-bonussen kan Storm Wild-symbolerne forekommer oftere end i hovedspillet.
Gratis Spins-bonussen indeholder også 2x, 3x, 5x og 10x mystiske multiplikatorer, som kan påføres det samlede gevinstbeløb på ethvert spin, inklusive alle gevinster ganget med en Super Storm Wild. Bonusmuligheder med færre gratis spins tildeler oftere mystiske multiplikatorer.
Det første spin i Gratis Spins-bonussen garanterer to Storm Wild-symboler - ét på hjul 1 og ét på hjul 5. Begge Storm Wild-symboler forekommer enten på række 2 eller 3.
Gratis Spins-bonussen kan ikke blive genudløst, men fortsætter, indtil alle tildelte gratis spins er blevet fuldført og alle Storm Wild-symboler er flyttet ud af hjulene. I løbet af dette kan der dukke nye Storm Wild-symboler på, hvilket kan tildele ekstra spins op til maksimalt 999 gratis spins per bonus.
Hjulene, der anvendes under Gratis Spins-bonussen, er forskellig fra hjulene i basisspillet, og indeholder 5-symboler høje stabler af det valgte symbol.
Gratis spins spilles med samme linjeindsats og samme antal gevinstlinjer som det udløsende spin.

Regler

Misbrug eller fejl annullerer alle udbetalinger og spil.
Alle linjegevinst-symboler skal forekomme på en spillet linje og på fortløbende hjul, startende på hjulet længst til venstre.
Kun den højeste gevinst udbetales på hver gevinstlinje. Gevinstlinjer ganges med linjeindsatsen på den vindende linje. Sammenfaldende linjegevinster på forskellige gevinstlinjer lægges sammen.
Kun den højest scatter-gevinst udbetales. Scatter-gevinster ganges med den samlede indsats.
Scatter-gevinster er uafhængige af linjegevinster og føjes til det samlede udbetalte beløb.
Bonus-gevinster er uafhængige af linjegevinster og lægges til det samlede udbetalte beløb.
Storm Wild-symboler er wild og erstatter alle symboler undtagen bonus-symbolet.
Nye Storm Wild-symboler forekommer på hjul 1 og 5 i både basisspillet og under Gratis Spins-bonussen, og flytter til en plads på det tilstødende hjul først i hvert efterfølgende spin.
Storm Wild-symbolpositioner på hjulene gemmes pr. indsatsniveau.
Når et Storm Wild-symbol eller et Super Storm Wild-symbol dækker et Bonus scatter-symbol, gælder både Wild-symbolet og Bonus-symbolet som et symbol på pågældende hjulposition. Enhver opstået bonusudløsning eller scatter-gevinst tildeles ud over enhver opstået linjegevinst, der er forbundet med det dækkende Wild-symbol.
Gevinster vises i valuta.
I nogle jurisdiktioner er der en begrænsning på alle enkelt transaktioner, som er uafhængig af indsatsbeløbet. Se gevinstoversigten for flere oplysninger. En transaktion omfatter resultaterne af bonusrunden plus resultatet, der udløste bonusrunden. Hvis gevinstgrænsen rammes i bonusrunden, slutter bonusrunden straks, også selv om der er flere gratis spins tilbage.

Tilbagebetalingenprocenten er fra 92,97 % til 96,47 %.

Yderligere oplysninger

Forventet tilbagebetaling
I overensstemmelse med praksis for retfærdige spil, som det kræves af de fleste af verdens retssystemer, er alle spilresultater helt uafhængige, medmindre et spin låser op for en funktion med yderligere spin eller rækker af spins, som det fremgår af spillereglerne. Oddsene for at få et bestemt resultat er altid ens.
Oddsene varierer ikke baseret på dine tidligere resultater, din indsats, din saldostørrelse, tidspunkt på dagen, ugedag, osv. Hvis du for eksempel vinder den største gevinst, er din chance for at vinde den igen i næste spin nøjagtig den samme. Ligeledes ændrer tidligere tab ikke dine fremtidige odds.
Den forventede tilbagebetaling afspejler det teoretiske afkast på tværs af et meget stort antal spil fra adskillige spillere over en længere periode. Resultaterne for enhver given spiller i en spillesession kan variere meget fra dette langsigtede, forventede gennemsnit i begge retninger. Jo færre antal spillede spil, jo bredere er den normale varians i den faktiske udbetaling, du kan opleve.

Intellektuel ejendomsret
© 2019 IGT. Alle rettigheder forbeholdes. Alle andre varemærker brugt heri ejes af IGT eller deres partnere, og må ikke bruges uden tilladelse. Alle varemærker markeret med et ® er registreret i U.S. Patent and Trademark Office.

Seneste opdatering: 08-08-2019