Hyper Strike

1

• Wild-symbolet er et wild-symbol.
  • Wild -symbolet kan erstatte alle symboler, undtagen Hyper Strike™ - og gratis spin - symboler.

• Hyper Strike™ Symbol

2

• Hyper Strike™ -symbolet er et scatter-symbol.
    • 3 eller flere Hyper Strike™ -symboler, der forekommer hvor som helst på skærmen, udbetales.
    • Kun det højest betalende antal af Hyper Strike™ -symbolerne udbetales.
    • Hyper Strike™ -symboludbetalinger beregnes ved at gange det samlede bet.
    • Hyper Strike™- symbol gevinster tilføjes til linjegevinster.
    • Hyper Strike™ -symboler kan ikke erstattes af Wild -symbolerne.

Gratis spin

3

• Gratis spin-symbolet er et scatter-symbol.
    • 3 gratis spin-symboler udbetales og udløser et spin på gratis spin-hjulet.
    • Hjulet spinner en gang og giver en enkelt monet, der indeholder et antal gratis spin og en multiplikator.
    • Alle linjegevinster og gratis spin-symbolgevinster under gratis spin vil blive ganget med hjul-multiplikatoren.
    • Under Gratis spin, bliver Hyper Strike™-symbolgevinster ikke ganget med hjul- multiplikatoren.
    • Genudløsning giver flere gratis spin svarende til antallet, der oprindeligt blev tildelt på samme multiplikatorniveau.
    • Alle bets, der spilles i gratis spin er de samme, som det spin, der udløste gratis spin -funktionen
    • Gratis spin-symboler forekommer kun på hjul 2, 3 og 4.
    • Gratis spin-symboludbetalinger beregnes ved at gange med det samlede bet.
    • Gratis spin -symbolgevinster tilføjes til linjegevinster.
    • Gratis spin -symboler kan ikke erstattes af wild -symboler.

Linjeudbetalinger

• Gevinster, der udbetales for en payline, afhænger af symbolerne vist på payline, når hjulene stopper.
    • Linjegevinster beregnes ved at gange linjekombinationsudbetalingen med linje-bettet.
    • Linje-bet er det samlede bet divideret med 0,20
    • Symbolerne skal optræde ved siden af hinanden på en payline for at udgøre en gevinstlinjekombination.
    • Payline-vinderkombinationer udbetales fra venstre til højre. En payline- vinderkombination skal starte med payline-positionen længst til venstre og fortsætte med tilstødende positioner på paylinen.
    • Der udbetales kun linjegevinster for den højestgivende kombination på hver linje.
    • Der udbetales kun gevinst for én vinderkombination pr. payline.
    • Kun de tilgængelige linjer kan resultere i en gevinstlinjekombination.
    • Du får udbetalt det samlede antal payline-gevinster, som lander på et spin.

Spiludbetalinger

Gevinster udbetalt på spillemaskinen afgøres af, hvilke symboler der vises i hjulområdet, når hjulene stopper.
    Alle udbetalingstabeller viser det antal jetoner, der er vundet for hver vinderkombination. • Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Ikoner

4

•  Hovedmenu

5

•  Tilbage

6

•  Dekrement

7

•  Inkrement

8

Bet

9

Hurtigt  Spin

10

Slå lyd fra / Slå lyd til

11

Ansvarligt spil

12

Spillerbeskyttelse

13

Loyalitet

14

Spilhistorik

15

Transaktionshistorik

16

•  Bank

17

Indstillinger

18

Udbetalingstabel / Information

19

Hjælpefiler

20

•  Lobby

21

Kassér • Nogle af disse indstillinger vil muligvis ikke være tilgængelige for dig.

Såden spilles spillet

Spillets formål er at lade hjulene køre, så symbolerne udgør en vinderkombination. Udbetalingen afhænger af de dannede vinderkombinationer.
    Din saldo bliver vist i jetoner og er tilgængelig på konsolbjælken.
    Vælg dit bet på en mobilenhed ved at trykke på bet-ikonet eller bet-området.
    Vælg dit bet via hovedmenuen på skrivebordet eller på konsolbjælken.
    Klik og tryk på spin-knappen for at dreje hjulene.
    Vælg stopknappen for at standse det aktuelle hjul-spin. Dette kan også gøres ved at klikke eller trykke på hjulene. Dette har ikke indflydelse på spin-resultaterne.
    Hvis du har aktiveret det i indstillingerne, kan du trykke på space for at spinne eller stoppe.
    Når hjulene stopper, fremhæves gevinsterne, hvis du har en vinderkombination. Du får det gevinstbeløb udbetalt, der vises i gevinst-feltet.
    Hvis du ikke har en vinderkombination, er spillet slut, og du kan spille igen.

Bet-valg

Vælg dit bet på en mobilenhed eller ved at trykke bet på konsolbjælken eller ved at trykke på bet-ikonet.
    Vælg dit bet på konsolbjælken med inkrement- og decrement-ikonerne, eller ved at klikke på bet-området. Du kan også vælge dit bet fra hovedmenuen ved hjælp af bet- ikonet.

Indstillinger

Panelet Indstillinger giver adgang til flere spilindstillinger.
    Nogle af disse indstillinger vil muligvis ikke være tilgængelige for dig.

For at få adgang til panelet Indstillinger, skal du åbne hovedmenuen og vælge ikonet Indstillinger.
    Du kan vælge, hvilke indstillinger du vil tænde og slukke for.
    Indstillingen introskærm viser introskærmen, når spillet starter.
    Vis vejledning ved indstilligen Start viser vejledningen ved starten af spillet.
    Indstillingen Hurtigt spin øger spin-hastigheden på slothjulet.
    Indstillingen Alle lyde styrer alle lyde, både spil- og baggrundslyde.
    Spillyde-indstilligen styrer konsol- og spinlyde, såvel som lyde for vinderkombinationer og -sekvenser. (Kun aktiveret, hvis Alle lyde er TIL.)
    Baggrundsmusik-indstillingen styrer baggrundsmusikken. (Kun aktiveret, hvis Alle lyde er TIL.)
    Indstillingen Mellemrum for at spinne lader dig spinne hjulet med tastaturets mellemrumstast.

Udbytte til spiller

Udbyttet til spilleren (UTS) er den teoretiske statistiske procentdel af det samlede penge-bet i et spil, som udbetales som gevinster over tid.
    Dette spil har en UTS på 96,24 %.
    Værdien er fastlagt og ændres ikke.

Seneste opdatering: 19-01-2021