Masters of Valhalla

Om dette spil

• lSpillets formål er at lade hjulene spinne, så symbolerne lander på forskellige kombinationer. l Gevinstkombinationer fremhæves på hjulene, og udbetalingen tildeles.
  • lEn gevinst udbetales, når matchende symboler lander ved siden af hinanden i dette mønster. l Mådegevinster løber fra venstre mod højre og starter på det første slothjul. l Dette spil spilles kun med jetoner. l Spillet indeholder 1024 måder.
  • lDer er 5 hjul og 4 rækker i basisspillet. l Yderligere hjul kan aktiveres.
  • lValhalla Bonus-funktionen starter med 20 hjul og 4 rækker og kan udvide sig op til

maksimalt 30 hjul og 6 rækker.

Tilbagebetalingsprocent

• lTilbagebetalingsprocent (TBP) er den teoretiske statistiske procentdel af det samlede penge-indsats i et spil, som udbetales som gevinster over tid. l Værdien er fastlagt og ændres ikke.
  • lDette spil har et UTS for forskellige spiltyper. l Dette spil har en TBP på 96,00 %. l Dette spil har en TBP på 96,05 %, når Valhalla Bonus-funktionen købes. l Dette spil har en TBP på 96,18 %, når Valhalla Bonus - Berserk-funktionen købes.

Indsats-regler l Hvert spin koster et samlet betbeløb.

Regler for udbetaling

• lGevinster ganges med den samlede indsats. l Størrelsen på udbetalingen afhænger af den fremkomne gevinstkombination.
  • lUdbetalingstabellen viser udbetalingen for hver symbolkombination afhængig af den aktuelle indsats.

Page 1 of 9

Kun den højeste vinderkombination tildeles pr. symbolkombination.

Den viste vind op til-værdi rundes ned og er en gennemsnitlig vurdering af den højest mulige gevinst på et enkelt spin.

• lHvis flere vinderkombinationer lander på en måde, er det kun den højeste gevinst, der udbetales.
  • lDen samlede udbetaling er den samlede mænge af alle mådegevinster som følge af et spin. l Udbetalinger af mådegevinster er baseret på det placerede startindsats.

Udbetalingsgrænse

• lDette spil har en udbetalingsgrænse på 20.000x indsatsen. l Alle efterfølgende gevinster under det spin vil have en cap på.
  • lOptælling af gevinsten vil fortsætte til dette spils udbetalingsgrænse.
  • lHvis der spilles gratis spin, vil alle resterende gratis spil være mistet, og spillet vil

fortsætte til funktionen outro-modalskærm.

• lUdbetalingsgrænsen kan nås under Valhalla Normal Bonus-funktionen og Valhalla Berserk Bonus-funktionen.

Måderegler

• lEn måde er et mønster bestående af tilstødende symbolpositioner på hjulene.
  • lEn gevinst udbetales, når matchende symboler lander ved siden af hinanden i dette mønster.
  • lSpillet indeholder 1024 måder. l Mådegevinster løber fra venstre mod højre og starter på det første slothjul.

Wild-symboler

• lWild-symboler kan erstatte alle symboler undtagen Valhalla Bonus-symboler.
  • lWild-symboler kan skabe sine egne gevinstkombinationer, når de lander i en

mådekombination.

Valhalla Bonus-funktion

• lValhalla Bonus er en Gratis Spin-funktion.
  • lGratis spin bliver spillet automatisk. l Gratis spin er gratis for spilleren. l Alle indsatser, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen.

Gevinster, der tildeles under funktionen, føjes til basisspilgevinsterne.

Hvis der lander 3 Valhalla Bonus-symboler på hjulene, bliver Valhalla Bonusfunktionen udløst. l Valhalla Bonus-symboler forekommer kun på hjul 1, 3 og 5. l Valhalla Bonus-funktionen starter med 20 hjul. l Hvert hjul har 1 række.

• lDer er maksimalt 30 hjul under Valhalla Bonus-funktionen. l Der tildeles 3 gratis spin. l Free Spins kan nulstilles til sit tildelte antal spin.
  • lDe Bonus-symboler, der udløste Valhalla-bonussen, erstattes med skjoldsymboler, der afslører en værdi mellem 1-50x.
  • lNår der lander et nyt skjold eller et nyt gudesymbol under et spin, bliver Gratis Spintælleren nulstillet til det antal Gratis Spin, som spilleren startede Valhalla Bonusfunktionen med.
  • lDen generelle rækkefølge, hvori gudesymbolernes multiplikatorer gælder på hjulene, går fra hjulet øverst til venstre og ned til hjulet nederst til højre, række efter række.
  • lHvis der vises et Freya-symbol på hjulene, bliver dette symbol påført sin multiplikator først.
  • lValhalla Bonus-funktionen slutter, når det sidste spin er blevet spillet og der ikke er landet nogen nye symboler.
  • lFunktionen slutter, når alle synlige hjul er blevet fyldt med et symbol, hvorefter der bliver udbetalt en præmie på 500x indsatsen oven i den samlede gevinst.
  • lNår Valhalla Bonus-funktionen slutter, bliver hvert symbols multiplikatorværdi lagt sammen og herefter ganget med den aktuelle indsats, hvorefter den udbetales som den samlede bonusgevinst.
  • lDen indsats, der anvendes til at udregne den samlede gevinst, er den indsats som

blev anvendt ved udløsningen af Valhalla Bonus-funktionen.

Valhalla Bonus - Berserk-funktion

l Der gælder samme regel for denne funktion som for Valhalla Bonus-funktionen, bortset fra det, der er listet herunder. l Der tildeles 4 Gratis Spin.

Valhalla Bonus-funktion - Symboler

• lEt Odin-symbol afslører en multiplikatorværdi på mellem 1-9x.
  • lEt Odin-symbol tilføjer sin multiplikatorværdi til hvert synligt symbols multiplikatorværdi på hvert spin, indtil Valhalla Bonus-funktionen slutter.

Når Freya-symbolet lander, bliver der afsløret en multiplikatorværdi på mellem 2-9x.

Freya-symbolet ganger værdien for hvert ramt symbol på hjulene med sin værdi. l Et Freya-symbol ganger ikke symboler fra forrige spin.

• lFreya-symbolets værdi anvendes til at gange værdierne for de symboler, der lander i

efterfølgende spin under hele Valhalla Bonus-funktionen.

• lEt symbols værdi kan kun blive ganget én gang af et Freya-symbol under Valhalla Bonus-funktionen.
  • lDer kan kun lande Freya-symboler en gang under Valhalla Bonus-funktionen. l Et Garmr-symbol afslører en multiplikatorværdi på mellem 1-9x, når det lander.
  • lGarmr-symbolet tilføjer hvert synligt symbols multiplikatorværdi til sin multiplikatorværdi. l Et Hel-symbol afslører en multiplikatorværdi på mellem 1-9x.
  • lHel-symbolet tilføjer hvert synligt symbols multiplikatorværdi til sin multiplikatorværdi på hvert spin, indtil Valhalla Bonus-funktionen slutter.
  • lEt Hugin & Munin-symbol afslører en multiplikatorværdi på mellem 1-9x, når det lander.
  • lHugin & Munin-symbolet tilføjer sin multiplikatorværdi til hvert synligt symbols multiplikatorværdi. l Når Thor-symbolet lander, afslører det en multiplikatorværdi på mellem 1-9x.
  • lNår der lander et Thor-symbol på et hjul, udløser det Thor Reel Expansionfunktionen, som udvider antallet af hjul med 5. l Der kan kun lande et Thor-symbol 1 gang per spin.
  • lEt Thor-symbol kan kun lande 2 gange under Valhalla Bonus-funktionen l Når der lander et træskjold, bliver der afsløret en multiplikatorværdi på mellem 1-9x.
  • lNår der lander et guldskjold, bliver der afsløret en multiplikatorværdi på mellem 1050x.
  • lHvis et træskjolds multiplikator stiger til over 9x, bliver det forvandlet til et guldskjold. l Et gudesymbol tilføjer ikke sin egen multiplikator til sin egen værdi.

Valhalla Bonus-funktion - Hotte Spots

• lDer kan maksimum vises 3 Hot Spots på hjulområdet samtidig. l Der kan vises Hot Spots på hjulområdet, mens hjulene spinner.
  • lDer er en øget chance for, at der lander et gudesymbol på et hjul, når et Hot Spot vises.

Wild God Respins-funktion

• lDenne funktion er kun tilgængelig i basisspil. l Respins er gratis for spilleren. l Det Wild-symbol, der udløste funktionen, klæber til hjulene.
  • lDer er 4 forskellige God Wild Respins-funktioner: Wild Odin Respin, Wild Freya Respin, Wild Thor Respin and Wild Hel Respin.
  • lDer er 4 forskelligt farvede Wild-symboler (grøn, orange, blå og lilla). l Alle forskelligt farvede Wild-symboler udbetaler det samme. l Wild God Respins kan ikke genudløses inde i funktionen.
  • lValhalla Bonus-funktionen og Valhalla Berserk Bonus-funktionen kan ikke udløses under Wild God Respins-funktionen.
  • lFunktionen tildeler ét Respin.
  • lHvis der lander et Wild-symbol, får du chancen for at udløse Wild God Respinsfunktionen. l Under basisspillet kan der kun lande ét Wild-symbol på et enkelt spin.
  • lDer bliver placeret 1-19 ekstra Wild-symboler i samme farve på hjulene, inden de stopper.
  • lRespin-resultatet vil være stablet med den gud, der matcher det wild-symbols farve, som der udløste funktionen.
  • lHvis der lander et grønt Wild-symbol, er det kun gudesymbolet Freya, der kan lande under Respin.
  • lHvis der lander et orange Wild-symbol, er det kun gudesymbolet Odin, der kan lande

under Respin.

• lHvis der lander et blåt Wild-symbol, er det kun gudesymbolet Thor, der kan lande under Respin.
  • lHvis der lander et lilla Wild-symbol, er det kun gudesymbolet Hel, der kan lande

under Respin.

Berserk Booster-funktion

• lNår bonussymbolerne lander på hjul 1 og 3 under et spin, stiger Berserk Boostermåleren med ét trin. l Berserk Booster-måleren har 10 trin samlet.
  • lNår Berserk Booster-måleren er fyldt, åbner spilleren Valhalla Bonus - Berserk-

funktionen i stedet for Valhalla Bonus-funktionen, når denne udløses.

• lBerserk Booster-måleren nulstilles, når spilleren har spillet Valhalla Bonus - Berserkfunktionen.
  • lBerserk Booster-fremskridtet gemmes per indsats. l Hvis indsatsen ændres, bliver den nye indsats' Berserk Booster-fremskridt vist.

Bonus-køb

• lDenne funktion er kun tilgængelig i basisspil. l Funktionen er ikke tilgængelig over en givet bet-grænse. l Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil. l Aktivering af denne funktion vil øjeblikkeligt udløse den tilsvarende funktion.
  • lBonus-køb påvirker ikke Berserk Booster-funktionen l Prisen for at købe Valhalla Bonus-funktionen er 50x indsatsen. l Prisen for at købe Valhalla Bonus - Berserk-funktionen er 100x indsatsen.

Spilstyring

• lSpin-knap: Starter et hjulspin.

• lIndsats-knap: Viser muligheder for at ændre den aktuelle indsats.

• lAutospil-knap: Viser autospil-muligheder.

• lAutospil-stopknap: Afslutter den aktuelle autospil-session.

• lMenuknap: Viser yderligere spilindstillinger.

• lLyd: Slår spillyd til. l Saldo: Viser de nuværende saldoer.
  • lIndsats: Viser den nuværende samlede indsats.
  • lGevinst: Viser den seneste gevinst. l Buy Bonus-knappen: viser muligheden for at købe bonusfunktioner.

Spilmenu

• lStartknappen: Afslutter spillet.

• lIndstillinger-knap: Viser spillets indstillinger.

• lUdbetalingstabel-knap: Viser udbetalingstabeller.

Indsats-indstillinger l Hurtig indsats-knapper: Indstiller den aktuelle indsats efter den valgte værdi.

Spilindstillinger l Lyd: Slår spillyd til.

Yderligere oplysninger

• lNogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil. l Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.
  • lI tilfælde af spilafbrydelse bliver den seneste spilstatus vist, når du vender tilbage til spillet. l Saldoen er opdateret med vundet eller tabt beløb. l Resultaterne fra det seneste spillede spil vises.
  • lDet er muligt at fortsætte med enhver igangværende funktion, der kræver interaktion

eller udvælgelse.

• lEventuelle ændringer af spillereglerne vil blive udført i overensstemmelse med de gældende regler.
  • lHvis en anmodning ikke når frem til serveren inden afbrydelsen, bliver det forrige spils resultater vist.

Spilterminologi

• lMASTERS OF VALHALLA™ = VALHALLAS HERSKERE™ l WILD = WILD l BIG WIN = STOR GEVINST l MEGA WIN = MEGA-GEVINST l EPIC WIN = EPISK GEVINST l VALHALLA WIN = VALHALLA-GEVINST l EXTRA BONUS SPINS = EKSTRA BONUS-SPIN l VALHALLA BONUS = VALHALLA-BONUS l FREE SPINS = GRATIS SPIN l WILD GOD RESPINS = WILD GUD RE-SPIN l THOR REEL EXPANSION = THOR HJULUDVIDELSE l WILD FREYA RESPIN = WILD FREJA RE-SPIN l WILD ODIN RESPIN = WILD ODIN RE-SPIN l WILD THOR RESPIN = WILD THOR RE-SPIN l WILD HEL RESPIN = WILD HEL RE-SPIN l THOR = THOR
  • lFREYA = FREJA l HEL = HEL l ODIN = ODIN l HUGIN & MUNIN = HUGIN & MUNIN l GARMR = GARM l BUY BONUS = KØB BONUS l HOT SPOTS = HOTTE SPOTS l BERSERK BOOSTER = BERSÆRK BOOSTER l VALHALLA BONUS - BERSERK = VALHALLA BONUS - BERSÆRK l FREYA RESPIN = FREJA RE-SPIN l ODIN RESPIN = ODIN RE-SPIN l THOR RESPIN = THOR RE-SPIN l HEL RESPIN = HEL RE-SPIN l BONUS = BONUS