Freeway 7

Oprettet den

2022-10-11

Spilbeskrivelse

Vi tager tilbage til 80'ernes USA. Din amerikanske muskelbil gør din bilrejse til en fornøjelsestur, mens du suser ned ad motorvejen. Du er fri som fuglen, mens kilometer efter kilometer forsvinder bag dig.

Freeway 7 er en klassisk 3 gange 3-spillemaskine med tre hjul og tre rækker. De centrale spilfunktioner er Road Block Nudge og bonusspillet. Road Block Nudge udløser Respins med trinvise hjul. Bonusspillet udløser Free Spins og har en multiplikator.

Når hjul 1 og 3 har samme symboler, udløses Road Block Nudge. Spilleren tildeles Respins, hvor hjul 1 og 3 skubbes en plads ned for hvert Respin. Hjul 2 drejer som normalt. Hvis der er bonussymboler på hjul 1 og 3, bliver de skubbet mod midten, hvor de bliver låst fast, hvilket øger chancen for at udløse bonusspillet. Road Block Nudge slutter, når der ikke er nogen Respins tilbage, eller når den maksimale gevinst er nået.

Tre bonussymboler udløser Free Spins-bonusspillet med Free Spins og multiplikator. Multiplikatoren forøges første gang spilleren vinder på et symbol, og fremskridtene spores i symbolmatrixen. Yderligere Free Spins tildeles for hvert Free Spin med gevinst. Hvis hjul 1 og 3 har samme symboler, udløses Road Block Nudge som del af bonusspillet. Tre bonussymboler genudløser bonusspillet med flere Free Spins og nulstiller symbolmatrixen. Free Spins-bonusspillet slutter, når der ikke er nogen Free Spins tilbage, eller når den maksimale gevinst er nået.

Tre bonussymboler, hvoraf et er et superbonussymbol, udløser Free Spins- superbonusspillet med Free Spins og multiplikator. Multiplikatoren begynder ved en højere værdi i superbonusspillet og øges også, hver gang spilleren vinder på et symbol. Yderligere Free Spins tildeles for hvert Free Spin med gevinst. Hvis hjul 1 og 3 har samme symboler, udløses Road Block Nudge som del af superbonusspillet. Tre bonussymboler genudløser superbonusspillet med fem Free Spins mere. Free Spins-superbonusspillet slutter, når der ikke er nogen Free Spins tilbage, eller når den maksimale gevinst er nået.

 

Spilfunktioner

Bonusspil

Tre bonussymboler udløser Free Spins-bonusspillet med Free Spins og multiplikator. Multiplikatoren forøges første gang spilleren vinder på et symbol, og fremskridtene spores i symbolmatrixen. Yderligere Free Spins tildeles for hvert Free Spin med gevinst. Hvis hjul 1 og 3 har samme symboler, udløses Road Block Nudge som del af bonusspillet.

Tre bonussymboler, hvoraf et er et superbonussymbol, udløser Free Spins- superbonusspillet med Free Spins og multiplikator. Multiplikatoren bliver forøget, hver gang spilleren vinder, og yderligere Free Spins bliver tilføjet for hvert Free Spin med gevinst. Hvis hjul 1 og 3 har samme symboler, udløses Road Block Nudge som del af superbonusspillet

Hvis der er tre bonussymboler på hjulene i et fortsat bonus- eller superbonusspil, tildeles flere Free Spins, og alle symboler i symbolmatrixen bliver genaktiveret

Free Spins-bonusspillet og Free Spins-superbonusspillet slutter, når der ikke er nogen Free Spins tilbage, eller når den maksimale gevinst er nået.

Hvis bonusspil eller superbonusspil og Road Block Nudge udløses i samme resultat, bliver bonusspillet spillet først, og Road Block Nudge bliver spillet, når bonusspillet eller superbonusspillet er slut.

 Spilleregler

 

Freeway 7 er en spillemaskine med 3 hjul, 3 rækker og 17 forbundne udbetalingslinjer.

Minimumindsatsen er 2,00 kr, maksimumindsatsen er 1 000,00 kr. Hver indsats er 100 mønter.

Alle gevinster starter med hjulet længst til venstre og udbetales fra venstre til højre på hjulene i rækkefølge. Kun den højeste gevinst pr. aktiv udbetalingslinje udbetales.

En spillerunde begynder på det valgte indsatsniveau, når spilleren trykker på knappen Spin.

Spillet kan også spilles automatisk ved at aktivere funktionen Autospil. Hold knappen Spin nede, eller brug knappen Auto Spin til at vælge antallet af spillerunder, der skal spilles automatisk.

Gevinster og gevinstgivende kombinationer udbetales efter udbetalingstabellen.

Gevinster vises i spillerens valuta eller i mønter. Spilleren kan ændre sine præferencer i Indstillinger.

Freeway 7 spilles i to tilstande: normaltilstanden og bonustilstanden med Free Spins.

Wild-symbolet udskiftes med et vilkårligt symbol, dog ikke bonussymbolet eller superbonussymbolet.

Identiske symbolkombinationer på hjul 1 og 3 udløser Road Block Nudge- funktionen. Respins tildeles, hvor hjul 1 og 3 skubbes en plads ned for hvert Respin, mens hjul 2 drejer som normalt. Hvis der er bonussymboler på hjul 1 og 3, bliver de skubbet mod midten, hvor de bliver låst fast.

Funktionen aktiveres efter udbetalingen.

En kombination af tre bonussymboler i løbet af Road Block Nudge udløser øjeblikkeligt bonusspillet med Free Spins. De resterende Respins

spilles, når bonusspillet er slut.

Tre bonussymboler udløser bonusspillet med Free Spins og multiplikator.

To bonussymboler sammen med superbonussymbolet udløser superbonusspillet med Free Spins og multiplikator.

Superbonussymbolet optræder kun på det midterste hjul.

Bonusspillet starter med, at alle symboler er aktive i en symbolmatrix. Et Free Spin med gevinst tildeler yderligere Free Spins, og hvis vindersymbolet stadig er aktivt, øges multiplikatoren, og så deaktiveres symbolet. Tre bonussymboler genudløser bonusspillet med flere Free Spins og genaktiverer alle symboler.

I superbonusspillet starter multiplikatoren på en højere værdier, og symbolerne bliver ikke deaktiveret. Multiplikatoren øges også mere for hver gevinst.

Road Block Nudge kan udløses i bonustilstand. I så fald starter Road Block Nudge øjeblikkeligt. Ingen Free Spins bruges i løbet af Road Block Nudge, men gevinstspins i Road Block Nudge tildeler yderligere Free Spins, og gevinster på aktive symboler øger multiplikatoren i overensstemmelse med symbolmatrixen.

Hvis bonusspil eller superbonusspil og Road Block Nudge udløses i samme resultat, bliver bonusspillet spillet først. Road Block Nudge bliver spillet, når bonusspillet eller superbonusspillet er slut.

Tre bonussymboler genudløser bonusspillet eller superbonusspillet med flere Free Spins og nulstiller symbolmatrixen.

Bonusspillet og superbonusspillet slutter, når der ikke er nogen Free Spins tilbage, eller når den maksimale gevinst er nået.

Gevinster udbetales i slutningen af bonusspillet og superbonusspillet. Indsatser kan ikke ændres i en igangværende spillerunde.

En spilrunde slutter, hvis maksimumgevinsten opnås.

Den teoretiske udbetaling (RTP) i Freeway 7 er 94,0 %. Spillet har en maksimal gevinst på 5 000x indsatsen.

Alle indsatser og gevinster annulleres ved fejl.

X-iter-regler

X-iter-funktionen har flere forskellige spiltyper.

Superbonus:

Garanterer en spilrunde med adgang til superbonusspillet på bekostning af 500x den valgte indsats.

Bonus:

Garanterer en spilrunde med adgang til bonusspillet på bekostning af 100x den valgte indsats.

Road Block Nudge:

Et spin med garanteret adgang til Road Block Nudge-funktionen på bekostning af 25x den valgte indsats.

Chili Spins:

Et spin kun med syver-, kirsebær-, wild-, bonus- og superbonus-symboler på bekostning af 10x den valgte indsats.

Bonus Hunt:

Mere end dobbelt så stor chance for at udløse bonusspillet på bekostning af 2x den valgte indsats.

 X-iter-funktionerne kan kun aktiveres i basisspillet.

Minimumprisen for X-iter er 4,00 kr, maksimumprisen er 500 000,00 kr.

Den teoretiske udbetaling (RTP) for alle X-iter-spiltyper i Freeway 7 er 94,0 %. Alle spilleregler gælder også for X-iter-funktionerne.

Seneste opdatering: 07-11-2022