Giga Blast

SPECIALSYMBOLER OG -FUNKTIONER

STJERNEWILD

WILDS erstatter alle betalende symboler og tæller som det symbol, der danner den længst vindende kombination på en enkelt gevinstlinje.

WILD-EKSPLOSION

Over hvert hjul og på siden af hver række af spillet, er der et minivindue, som kan aktivere en tilfældig modifikationsindikator på hvert spin. Mere end ét hjul og en række kan aktivere en modifikationsindikator under et spin.

Indikatoren over hvert hjul tilføjer den viste modifikator til alle STJERNEWILDS, som vises på hjulet. Indikatoren på siden af hver række tilføjer den viste modifikator til alle STJERNEWILDS, som vises på denne række.

STJERNEWILDS, som lander på en position med aktive modifikatorer, både over hjulet og på siden af rækken, vil få begge modifikatorer. Modifikatorerne forsvinder, når de tilføjes til enhver STJERNEWILDS.

MULIGE MODIFIKATORER:

Horisontalt eksplosion – enhver STJERNEWILDS, som modtager denne modifikator, vil udløse en eksplosion og forvandle 1 tilstødende symbol til venstre og højre til STJERNEWILDS. Hvis en STJERNEWILD lander på en position, hvor en horisontal eksplosion er aktiv, både over hjulet og på siden af rækken, vil den udløse en dobbelt eksplosion, hvilket forvandler 2 tilstødende symboler på venstre og højre til WILDS. Hvis en eksplosion skaber en STJERNEWILD på en position, hvor en STJERNEWILD allerede er til stede, vil den øge den påvirkede STJERNEWILDS MULTIPLIKATOR med 1.

Vertikal eksplosion – enhver STJERNEWILDS, som modtager denne modifikator, vil udløse en eksplosion og forvandle 1 tilstødende symbol til over og under til STJERNEWILDS. Hvis en STJERNEWILD lander på en position, hvor en vertikal eksplosion er aktiv, både over hjulet og på siden af rækken, vil den udløse en dobbelt eksplosion, hvilket forvandler 2 tilstødende symboler foroven og forneden til STJERNEWILDS. Hvis en eksplosion skaber en STJERNEWILD på en position, hvor en STJERNEWILD allerede er til stede, vil den øge den påvirkede STJERNEWILDS MULTIPLIKATOR med 1.

Multiplikator – enhver STJERNEWILDS, som får denne modifikator, vil få den viste MULTIPLIKATOR.

De mulige MULTIPLIKATORER er x2, x3 eller x5. MULTIPLIKATOREN tilføjes til alle gevinstlinjer, hvor STJERNEWILDS deltager.

Hvis en STJERNEWILD lander på en position, hvor en MULTIPLIKATOR er aktiv både over hjulet og på siden af rækken, vil MULTIPLIKATORERNE blive lagt sammen, og tilføjet til STJERNEWILD. Hvis en STJERNEWILD lander på en position, hvor både MULTIPLIKATOR og eksplosion er aktiv, vil MULTIPLIKATOREN blive tilføjet først. STJERNEWILDS, som skabes ved en eksplosion fra en STJERNEWILD med en MULTIPLIKATOR, vil også få denne MULTIPLIKATOR. Hvis mere end ét STJERNEWILD-symbol med MULTIPLIKATORER deltager i en gevinstlinje, vil deres MULTIPLIKATORER blive lagt sammen.

Alle eksplosioner udløses i rækkefølge. Først vil alle STJERNEWILDS, som lander på hjulene og modtager en modifikator, eksplodere på samme tid, derefter vil alle nye STJERNEWILDS, som skabes af eksplosionerne, som modtager en modifikator, eksplodere på samme tid og så videre. STJERNEWILDS eksplosioner vil ikke påvirke FREE SPINS-symbolerne.

FREE SPINS

3, 4, 5 eller 6 FREE SPINS-scattere vilkårligt vil udløse henholdsvis 10, 15, 20 eller 25 FREE SPINS. 3 FREE SPINS-scattere kan lande under FREE SPINS for at tildele 5 bonusspins.

Under free spins har modifikatorer for WILD-SPRÆNGNING en meget højere chance for at blive aktiveret.

SÅDAN SPILLER DU GIGA BLAST

Samlet indsats

Den samlede indsats er summen af indsatser pr. linje. Du kan justere den når som helst ved at puge knapperne + og -.

Spin hjulene

Hvis du spiller på en computer, skal du klikke på Spin-knappen eller trykkee på mellemrumstasten for at spille.

Autospil

Tryk på AUTO-knappen for at starte automatisk spil til den aktuelle, valgte indsats. Vælg, hvor mange spin der skal spilles via rullemenuen Samlet Antal Spin.

Flere autospilsindstillinger

Vælg tabsgrænsen. Autospin stopper ved det sidste spin, inden tabsgrænsen er nået. Tabsgrænsen for autospil bør være højere end din indsats.

Udvid dialogen AUTOSPIL ved at vælge FLERE AUTOSPIL-INDSTILLINGER. Her kan du vælge flere kriterier for at stoppe AUTOSPIL, herunder - Stop hvis en enkelt gevinst overstiger et bestemt beløb, Stop ved Bonus-funktion.

Jackpot-spil

Vind en af de tilbudte jackpot trin, når tre eller flere jackpot symboler kommer frem på hjulene, eller når jackpotten udløses af en spillefunktion. Drej jackpot hjulet for at bestemme hvilken af de tilbudte jackpot trin, der vil blive vundet. Størrelsen af segmenterne på jackpot hjulet svarer ikke til odds for at vinde hver repræsenteret jackpot trin. Chancerne for at vinde en jackpot, stiger i forhold til størrelsen på den spillede indsats. Jackpotten udløses tilfældigt, og kan vindes ved at spille enhver af de forbundne jackpot spil. For at vinde jackpotten skal spilleren ikke gøre andet, end tage beslutningen om at dreje hjulene. Indsatsværdien kan ikke ændres under free spins. Problemer med internetforbindelsen kan forårsage forsinkelser i jackpot meddelelser eller opdateringer, men de påvirker ikke de faktiske jackpot gevinster. Det er ikke muligt for to spillere at vinde den samme jackpot. I tilfælde af, at to jackpot gevinster opstår tæt på hinanden, vil jackpotten blive tildelt i deres respektive rækkefølge. Pga forbindelsesproblemer kan den viste jackpot værdi være anderledes end den effektive jackpot værdi. Jackpotten kan være midlertidigt deaktiveret, når dette sker, vil alle bidrag være sat på pause. Det tilgængelige jackpot beløb efter genaktiveret, vil være det samme som før deaktiveringen.

Reglerne for ophør af jackpot og allokering af jackpotmidler er defineret af hver operatør efter eget skøn.

Progressive Jackpot / Progressiv Jackpot

Den progressive jackpot indsamles via alle indsatser på spil, der tilbyder disse jackpots, og i nogle tilfælde kan disse jackpots være tilgængelige på mange hjemmesider. En procentdel af hver indsats tilføjes til den fælles pulje. En del af dette bidrag puges til at opbygge det progressivt stigende jackpot-beløb, og den anden del bidrager til nulstillingspuljen, som er det mindste garanterede beløb, som spillerne kan vinde, når en jackpot bliver vundet af kvalificerede spillere. Når jackpotten er blevet vundet, bliver en ny progressiv jackpot tilgængelig, og processen starter forfra. Jackpotten kan kun udløses og vindes på ét spin af én enkelt puger. Jackpotten har ingen maksimumværdi. Odds for at vinde jackpotten stiger i forhold til størrelsen på jackpotten, og kan vindes når som helst. Når jackpotten bliver vundet af en anden spiller, vises en besked i jackpot-feltet. Når den er vundet, overføres beløbet direkte til pugerens pung, også selv om den er vundet via et bonusspin.

Timed Jackpot / Tidsindstillet Jackpot

Den tidsindstillede jackpot er en progressiv jackpot, som garanterer at udbetale inden en bestemt dato og klokkeslæt. Præmiepuljen vokser med bidrag fra indsatserne på alle spin i et jackpot-spil, og jo tættere puljen kommer på det viste, garanterede udbetalingstidspunkt, jo større er oddsene for at vinde den. Oddsene øges op til 100 %, når det garanterede udbetalingstidspunkt nås. Når jackpotten er vundet, bliver en ny jackpot tilgængelig og processen starter forfra med en ny deadline for, hvornår den næste garanterede udbetaling er. Jackpotten kan kun udløses og vindes på ét spin af én enkelt puger. Jackpotten har ingen maksimumværdi, og den kan vindes når som helst. Når jackpotten bliver vundet af en anden spiller, vises en besked i jackpot-feltet. Når den er vundet, overføres beløbet direkte til pugerens pung, også selv om den er vundet via et bonusspin.

Dynamisk Jackpot Allokering

Kun de første 17.38kr af en indsats er berettiget til at vinde time jackpot.

Indsatsbeløb på mere end 17.38kr lægges direkte til progressive jackpot.

Daily Jackpot (time)

Den nuværende startværdi er: 17,388.50kr, Den næste minimum startværdi er: 17,388.50kr

Mega Jackpot (progressive)

Den nuværende startværdi er: 434,712.61kr, Den næste minimum startværdi er: 434,712.61kr

Hourly Jackpot (time)

Den nuværende startværdi er: 869.42kr, Den næste minimum startværdi er: 869.42kr

Generelle spilletyper

Tjek udbetalingsmenuen i spillets udbetalingstabel hvis du ikke er sikker på spilletypen.

Værdierne relateret til hvert symbol, som vises enten på spillemaskinescenen eller på de dedikerede sider for Symbolgevinster på Udbetalingsmenuen, repræsenter indsatsmultiplikatorer og ikke kreditter.

Gevinstkombinationer og udbetalinger foretages i henhold til udbetalingstabellen.

Hvis du spiller et linjespil, er præmieværdien fra en gevinstlinje lig med den samlede indsats ganget med symbolmultiplikatoren, der vises i gevinsttabellen. Hvis flere gevinster forekommer på flere gevinstlinjer, summeres de samlede gevinstværdier. Hvis der er mere end én gevinst på den samme gevinstlinje, udbetales den største gevinst. Hver enkelt gevinstlinje kan kun betale én gang pr. spin.

Hvis du spiller et måde- eller klyngespil, er præmieværdien fra en måde eller vindende klynge lig med den udbetaling, der vises i udbetalingstabellen. Hvis flere gevinster forekommer på flere måder eller klynger, summeres de samlede gevinstværdier.

Hvis der er et Scattersymbol i spillet, vil alle gevinster blive udbetalt foruden enhver anden symbolgevinst som opstår under samme spin.

Vær venligst opmærksom på, at hver konto kun tillader, at et enkelt spil kan spilles af gangen. Derfor kan et spil ikke spilles på mere end en enhed, eller flere spil på samme enhed, på samme tid. Ved at gøre dette, kan det medføre forskellige fejl.

I tilfælde af en ufuldstændig spilrunde på grund af tab af forbindelse, hvor resultatet endnu ikke er opstået, vil spillet give et resultat ved genoprettelse af forbindelsen, og resultatet vil være synligt i spilhistorikken efter genindlæsning af spillet.

I tilfælde af en ufuldstændig spilrunde på grund af tab af forbindelse, hvor resultatet er opstået, men spilleren ikke kunne informeres om dette, vil spillet informere spilleren om det endelige resultat ved genindlæsning af spillet, og resultatet vil være synligt i spilhistorikken.

For at få den bedste spiloplevelse anbefales det, at du puger den nyeste softwareudgave. Fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

RTP er ≈ 94.72%, hvilket inkluderer RTP i grundspillet samt jackpot-bidrag.

Den kalkulerede maks. multiplikator for spillet er 23579.1.

Minimumindsats: 1kr

Maksimumindsats: 80kr

Spilleversion: 4.0.1

Producent: Dopamine EOOD

Seneste opdatering: 11-12-2023