Blender Blitz

Spilleregler

• “Blender Blitz” er en spillemaskine med 5 hjul og 3 rækker samt 243 måder at vinde på.

• Hvis du vinder på 10 af den samme lavt- eller mellembetalende symboltype, fjernes de fra spilområdet og hjulene i den resterende del af spilrunden.

• Et eliminator-symbol er kun til stede på 5 hjul under grundspillet. Det fjerner en lavt- eller mellembetalende symboltype helt fra hjulene, ødelægger alle symboler på hjulområdet, tæller mod deres symbolfjernelse og fortsætter spilrunden.

• Wild-symbolet erstatter alle symboler, når du evaluerer vindende kombinationer.

• Wild-symboler, der lander og ikke er en del af vindende kombinationer, ødelægges sammen med alle symboler, der omgiver dem. Lavt- og mellembetalende symboler, der er ødelagt, tæller mod deres fjernelse fra hjulene.

• Vinderkombinationer og udbetalinger følger udbetalingstabellen.

• Kun den længste, matchende kombination for hvert symbol bliver udbetalt.

• Matchende symboler på enhver position, på tre eller flere tilstødende hjul, gående fra hjulet længst til venstre mod højre, udgør en udbetalingsmåde-gevinst.

• Flere matchende symboler på et hjul bidrager til gevinsternes multiplikator.

• Når et spin er påbegyndt, er indsatsniveauet for runden låst, og det kan ikke ændres.

• Gevinster vises i brugerens valuta.

• Den teoretiske tilbagebetaling til spilleren i dette spil er 96.16%.

• Tekniske fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

• Ufuldstændige spil vil automatisk blive afklaret efter 2 dage. Enhver gevinst der opstår fra automatisk afklarede spil, skal indbetales på spillerens konto.

• Hvis din saldo falder og bliver lavere end din valgte indsatsstørrelse, så bliver din indsats automatisk reduceret til den højest mulige indsatsstørrelse.

• Den engelske version af spillereglerne har forrang.

Free Spins-Spilleregler

• Free spins tildeles, hvis i alt 15 eller flere lavt- eller mellembetalende symboler ødelægges. Dette sker, når gevinster dannes, ødelægges gennem wild-fjernelsesfunktionen eller eliminator-symbolfunktionen.

• Fremskridt mod et symbol, der fjernes fra hjulet, overføres til free spins-runden.

• Free spins slutter, når alle liv er gået tabt, eller super spin tildeles.

• Yderligere liv kan tildeles, når symbolet for ekstra liv vises på 5. hjul.

• Når alle lavt- og mellembetalende symboler fjernes fra hjulene, tildeles et super spin. Super spin tildeler en tilfældig multiplikator fra 10-500 og garanterer et vindende spin.

Sådan spiller man

• Vælg en indsatsstørrelse og tryk herefter på Spin-knappen for at starte.
  • For at bruge autospil skal du trykke på Autospil-knappen, og derefter vælge det ønskede antal runder.
  • Autospil startes og stoppes ved at klikke på autospil-ikonet, hvor relevant.
  • Under spillet kan du altid se, hvor mange autospilspin du har tilbage.

Seneste opdatering: 21-06-2022