AbraCatDabra

Om dette spil
l Dette er et 5 hjuls 3 rækker video slot spil.
l Formålet med spillet er at dreje hjulene, så symbolerne lander i forskellige kombinationer. Vindende kombinationer er fremhævet på hjulene, og der gives en udbetaling.
Indsatsregler
l Hvert spil, der spilles, koster et samlet indsatsbeløb.
l Den indledende indsats er antallet af mønter ganget med møntstørrelsen.
l Den samlede indsats er baseret på den oprindelige indsats, ganget med prisen på de spillede betalingslinjer.
Regler for betalingslinje
l Dette spil inkluderer 20 betalingslinjer. Antallet af spillede betalingslinjer er fast. En betalingslinje er et mønster af tilstødende symbolpositioner, der løber i en linje på tværs af hjulene.
l Gevinster på betalingslinjer løber fra venstre mod højre, startende fra det første slothjul. En gevinst tildeles, når matchende symboler lander ved siden af hinanden på en betalingslinje.
Udbetalingsregler
l Gevinstudbetalinger på betalingslinje er baseret på den oprindelige indsats.
l Den samlede udbetaling er summen af alle gevinstlinjegevinster som følge af et spin. Kun den højeste vindende kombination tildeles pr. symbolkombination.
l Hvis flere vindende kombinationer lander på en enkelt betalingslinje, tildeles kun den højeste gevinst.
l Gevinsten op til den viste værdi er afrundet nedad og er omtrent den højeste
mulig gevinst opnåelig på et enkelt spin.
l Ansvarsfraskrivelse: Gevinsttabellen viser udbetalingen for hver symbolkombination baseret på
den aktuelle indsats.
Side 1 af 8
Wild symboler

l Wilds er stablet 3-højt på hjul 3.

l Wilds stables 1-højt på hjul 2 og 4 under Wild Fire Respin-funktionen. Wild-symboler vises i basisspillet og gratis spins. Wild symboler kan erstatte alle symboler. Wild-symboler kan erstatte andre symboler for at fuldende vindende kombinationer. Disse symboler har ingen udbetaling.
Respin funktion

l Land en fuld stablet Wild på hjul 3 for at udløse den funktion, der er angivet på hjulet.

l Hjulet kan tildele 1 af 3 Respin-funktioner eller gratis spins. Stablede Wilds forvandles, når en funktion tildeles.

l Wild Growth Respin - Tildeler et Respin med en 2x, 3x, 5x eller 10x multiplikator.

l Wild Fire Respin - Tildeler et Respin med 2, 3 eller 4 ekstra Wilds.

l Wild Storm Respin - Tildeler et Respin med alle High-symboler.  Wild-symbolet er låst under Respin-funktionerne. Respin-funktioner er tilgængelige i både basisspillet og gratis spins.
Gratis spins

l Land en fuld stablet Wild på hjul 3, og land på guldsektionen af hjulet for at udløse gratis spins.
l Der tildeles 10 gratis spins. Gevinster tildelt under funktionen føjes til grundspillets gevinster.
l Respin-funktioner er tilgængelige under gratis spins og fungerer på samme måde som i grundspillet. Respins reducerer ikke antallet af resterende gratis spins. Gratis spins kan genudløses og giver yderligere 10 gratis spins. Alle væddemål er de samme som det spin, der udløste denne funktion. Alle spillede linjer er de samme som det spin, der udløste denne funktion.
Vælg bonus

l Stjernesymboler indsamles og har en tilfældig chance for at udløse Pick Bonus. Stjernesymboler vises tilfældigt på hjul 1, 2, 4 og 5 i grundspillet.
l Pick-bonussen består af 2 runder: Silver Pick-runden og Golden Pick-runden.  Spillere skal vælge genstande.

l SØLVVALGT RUND Udvalgte genstande kan afsløre følgende muligheder i Sølvvalgsrunden:

l CREDITS COIN - Uddeler en tilfældig kreditpræmie.

l GRATIS LIVSHJERTE - Føjer 1 hjerte til livsmåleren.

l SKULLE - Fjerner 1 hjerte fra livsmåleren.

l KEY - Uddeler den gyldne valgrunde.

l GOLDEN PICK RUND Udvalgte genstande kan afsløre følgende muligheder i Golden Pick Round:

l MEGA, MAJOR, MINOR, MINI Vælg genstande, indtil 3 matchende præmier afsløres.
l Silver Pick-runden genoptages, når Golden Pick-runden er slut. Bonussen slutter, når levetidsmåleren er tom.
l Tryk på Auto-Pick-knappen til enhver tid for at aktivere automatisk tilfældig udvælgelse af evt
uplukkede varer.
Spilkontrol

l Spin-knap: Starter et hjulspin.

l Stop-knap: Stopper det aktuelle hjulspin. Dette påvirker ikke resultaterne af spin.

l Afspil-knap: Fortsætter spillet.

l Aktiv afspilningsindikator: Indikerer, når hurtig afspilning er aktiv.

l Bet Up-knap: Øger den aktuelle indsats op til den næsthøjeste tilgængelige indsats.

l Indsats ned-knap: Reducerer den aktuelle indsats ned til den næstlaveste tilgængelige indsats.

l Autoplay-knap: Viser Autoplay-indstillinger.

l Autoplay startknap: Starter autoplay session.

l Autoplay stop-knap: Afslutter den aktuelle autoplay-session.

l Spilmenu-knap: Viser spilindstillinger og spiludbetalingstabel.
Spilmenu

l Systemmenuknap: Viser yderligere systemindstillinger.

l Hjælp-knap: Viser hjælp og yderligere oplysninger.

l Udbetalingstabel-knap: Viser udbetalingstabeller og spilleregler. Bed-knap: Viser muligheder for at ændre den aktuelle indsats.

l Autoplay-knap: Viser Autoplay-indstillinger.

l Indstillinger-knap: Viser spilindstillingerne. Returknap: Vender tilbage til spillet.
Indstillinger for indsats
Møntstørrelse: Indstiller møntværdien. Mønter pr. linje: Indstiller antallet af mønter, der skal satses pr. linje.

1,416 / 5,000
Translation results
Spilindstillinger
l Introskærmknap: Skift for at tænde eller slukke for spillets introskærm.
l Hurtigt spil-knap: Skift for at slå Hurtigt spil til eller fra for at løse spins hurtigere. Dette påvirker ikke resultaterne af spin. Mute All Sounds-knap: Skift for at slå alle spillyde fra.
l Baggrundsmusikknap: Skift for at slå baggrundsmusik til eller fra. Knap til lydeffekter: Skift for at slå spillydeffekter til eller fra.
Yderligere Information
l I tilfælde af en afbrydelse vises den endelige spiltilstand ved tilbagevenden til
spil.
l Hvis en anmodning ikke når serveren før afbrydelsen, vises resultaterne fra det forrige spil. Saldoen opdateres med det vundne eller tabte beløb. Resultaterne af det sidst spillede spil vises. Alle igangværende funktioner, der kræver interaktion eller valg, kan fortsættes. Nogle indstillinger og funktioner er muligvis ikke tilgængelige i dette spil.
l Eventuelle ændringer af spillereglerne vil blive udført i overensstemmelse med lovmæssige krav. Fejl annullerer alle betalinger og spil.
Vend tilbage til Player
l Return to Player (RTP) er den teoretiske statistiske procentdel af de samlede penge
bet i et spil, der udbetales som gevinster over tid.
l Værdier beregnes indledningsvis ved at dividere de samlede mulige udbetalinger med de samlede mulige udfald, der er tilgængelige i spillet. Værdier afspejler det gennemsnitlige forventede afkast og ændres ikke. Samlet RTP: 96,29 %.

Seneste opdatering: 12-05-2022