Valkyries

Velkommen til Valkyries, en højvolatil 5x3 videospilleautomat med 10 gevinstlinjer, Power Hjul, Droppende Wilds, Låsende Wilds, Wild multiplikatorer, Re-spins og et Free Spins bonusspil med Genudløsere!

OM SPILLET

Valkyrierne samles ved Valhallas porte for at byde de faldne helte velkommen. Mens de skråler deres kampråb, leder de deres sjæle til de dræbtes hal, hvor belønningerne venter.

HOVEDSPIL

Hovedspillet har et 5x3 panel med 10 Gevinstlinjer, der giver gevinst fra venstre mod højre. Droppende Wilds kan tilfældigt lande på ethvert hjul. Wilds erstatter ethvert andet symbol undtagen Scatter. 2 Scattere udløser Power Hjul, som udløser Wild Respins. Scattere giver gevinst på enhver position på hjulene.

Når 3 scattere lander på hjulene, låser det Free Spins bonusspillet op og giver 10 Free Spins. Power Hjul låses op under hele sessionen. Hver låsende wild, der dukker op, giver 2 ekstra Free Spins. Droppende wilds fra basisspin videreføres til Power Hjul respins og dropper en position som normalt.

DROPPENDE WILD

I hovedspillet går hver ny droppende wild på et basisspin en position ned i det næste spin, indtil den forlader panelet. Droppende wilds positioner gemmes pr. indsatsniveau. Ændring af indsats, når en droppende wild er til stede på panelet, vil fjerne den fra næste spin.

Når droppende wilds vises på Power Hjulet, flytter de sig til den øverste position på det tilsvarende lodrette hjul. Droppende wilds kan indeholde en tilfældig multiplikator. Multiplikatorernes værdi kan være: 1x, 2x, 3x, 4x, 5x, 10x.

• Droppende wilds er låste til indsatsen. Ændring af indsatsen vil hente de droppende wilds, der var til stede på det sidste panel, som blev spillet på den indsats.

LÅSENDE WILDS

Låsende wilds vises kun, når Wild Hjulet er aktiv. Når en låsende wild vises på Wild Hjul, flytter den sig til en hvilken som helst position på det tilsvarende lodrette hjul og forbliver klistret på denne position, indtil funktionen slutter. Låsende wilds kan indeholde en tilfældig multiplikator. Multiplikatorernes værdi kan være: 1x, 2x, 3x, 4x, 5x, 10x.

POWER HJUL

To Scatter symboler hvor som helst på hjulene udløser et respin, der aktiverer Wild Hjulet, et vandret hjul under panelet. Power Hjulet spinner og stopper kun én gang under funktionen. Den kan have forskellige hjulmodifikatorer, som hopper på de lodrette hjul.

• Droppende wild med multiplikator

• Låsende wild med multiplikator

• Tomme felter

Wild re-spins udløses og respinner, indtil der ikke er flere droppende wilds tilbage på panelet.

• En låsende wild på Power Hjulet giver 2 garanterede respins, selv når der ikke er flere droppende wilds til stede.

• Når der er tomme felter på Power Hjulet, udføres ingen handling på det tilsvarende lodrette hjul.

• Overlappende Wilds vil øge Wild multiplikatorerne for dette spin.

• Når funktionen slutter, vender spillet tilbage til basisspillet, og alle låsende wilds fjernes fra panelet.

WILD RESPIN

Spillet respinner, indtil der ikke er flere droppende wilds tilbage på panelet.

WILD OVERLAP

Hvis en droppende wild overlapper en låsende wild, vil de fusionere i dette spin, og deres multiplikatorer lægges sammen. Der er andre scenarier, hvor Wild Overlap gælder:

• Når en droppende wild bevæger sig oven på en låsende wild.

• Når en droppende wild lander oven på en wild.

• Under Power Hjul, når en droppende wild frigives oven på en wild.

• Under Power Hjul, når en låsende wild frigives oven på en wild.

• Under Power Hjul, når en droppende wild frigives oven på en låsende wild.

Tilfælde, hvor det ikke gælder:

• Når en panel wild lander under en eksisterende droppende wild.

• Når en panel wild lander under en eksisterende låsende wild.

• Under Power Hjul, når en droppende wild frigives oven på en låsende wild oven på en wild, er det kun den droppende wild, der overlapper den låsende wild, der tæller.

FREE SPINS

Ram 3 Scattere i hovedspillet for at udløse Free Spins. 10 Free Spins tildeles. Free Spins bliver spillet med samme indsats som i det aktiverende spil. Powerhjulet låses op under hele sessionen. Hver Låsende Wild, der dukker op, tilføjer 2 ekstra Free Spins.

SÅDAN UDREGNER DU GEVINSTEN PÅ DIN BETALINGSLINJE

• For at udregne din samlede betalingslinje mønt gevinst, skal du udregne alle dine gevinster på betalingslinjerne og lægge dem sammen.

• For at udregne en enkelt gevinstlinje gevinst, skal du tælle antallet af ens symboler, der er i rækkefølge på linjen startende fra det yderste venstre hjul.

• Hvis tre eller flere identiske symboler er på linje, kan du finde møntværdien i den dynamiske gevinsttabel. Der kan du finde værdien for alle symboler for 3 på linje, 4 på linje, 5 og 6 på linje. Kun den højest vindende kombination pr. linje giver gevinst.

• Hvis den vindende kombination starter med tre Wilds, kan der være mange måder at fortolke gevinsten. I dette scenarie giver kun den højest vindende kombination gevinst.

• Efter Free Spin runden er overstået bliver alle gevinster tilføjet til gevinsten fra det aktiverende spin.

• Det ovenstående inkluderer ikke Scatter symboler, som ikke behøver at være på en gevinstlinje for at give en præmie.

• Udregn den total gevinst i den lokale valuta ved at gange den samlede møntgevinst med møntværdien.

SPILMENU

Tryk på menuikonet for at åbne og lukke menuen.

• Gevinsttabel – Se hvor meget hvert symbol giver i gevinst, forklaringer på spilfunktioner og information vedrørende gevinstlinjerne.

• Spilhistorik – Hvis denne funktion er slået til på gaming hjemmesiden, kan du gennemgå og genspille dine seneste 10 spilrunder.

• Spilleregler – Åbner spillets regler.

SPILPANEL

• Tryk på menuikonet for at åbne og lukke menuen.

• Lyde – (hvis tilgængelig) Tænder eller slukker for lyden.

• Indsats – Viser den nuværende indsats. Tryk for at vælge/ændre indsatsen.

• Spin knap – Placer indsatsen og spinder hjulene. Når hjulet spinner bliver spin-knappen til en Stop Knap. (Stopknappen kan være deaktiveret). Ved at klikke på Stopknappen stopper hjulene med det samme.

• Autospil Knap – (hvis tilgængelig) Du kan bruge Autospil til at spille flere runder automatisk. Det kan slås fra når som helst. Tryk på ‘Autospil’ knappen for at komme til Autospil-menuen. Vælg antallet af runder. Vælg tabsgrænse (hvis tilgængelig). Vælg maksimal single gevinst (hvis tilgængelig) Start Autospil ved at trykke på ‘Start’ knappen. Du kan se antallet af tilbageværende runder på stopknappen. Når Autospil kører, vil alle resterende runder blive annulleret ved trykke på stopknappen.

• Hurtig Spil Knap – (hvis tilgængelig) Tryk for at starte eller slutte hurtig spil af runder.

• Gevinst – Viser gevinsten for den nuværende eller seneste udbetalingsrunde.

• Saldo – Viser spillernes saldo.

• Køb – Åbner Køb free spins-menuen.

(Nogle funktioner og muligheder er muligvis ikke tilgængelige i din jurisdiktion)

TASTATURGENVEJE

• Mellemrumstast – Tryk på mellemrumstasten for at spinne på desktop.

TILBAGEBETALINGSPROCENT

• Den samlede teoretiske tilbagebetalingsprocent er 96.0%

• Den maksimale registrerede gevinst er x20000 og det skete én gang i 1.000.000.000 simulerede spilrunder

TILFÆLDIGHED

• Hjulene drejer på fair vis med lige chance for at stoppe ved hver position ved hjælp af en certificeret tilfældig tal generator. For mere information, besøg http://www.yggdrasilgaming.com/en/about-us

YDERLIGER INFORMATION

• Hvis dit spil afbrydes, mens du spiller, kan du genspille runden, hvis du genstarter spillet inden for en time efter afbrydelsen. Efter den periode bliver alle gevinster fra et afbrudt spil tilføjet din konto. Hvis du vælger at springe genspillet over, vil din gevinst blive tilføjet til din saldo med det samme.

• I enhver situation hvor genstart-funktionen ikke er nok, bedes du venligst kontakte kundeservicen på din gaming hjemmeside.

• I tilfælde af fejl på spillets hardware/software vil alle de påvirkede spilindsatser samt udbetalinger blive annulleret, og alle påvirkede indsatser vil blive tilbagebetalt.

• Dette er spillereglerne version 1, dateret 15/11/2021. For at se tidligere versioner, bedes du venligst udfylde kontaktformularen på http://www.yggdrasilgaming.com/en/contact-us

Ordliste

Engelsk

Dansk

Free Spin

Gratis spin

Scatter

Sprede

Wild

Wild symboler

Big Win

Stor Gevinst

Mega Win

Mega Gevinst

Epic Win

Episk gevinst

Total win

Total Gevinst

Seneste opdatering: 03-12-2021