Rich Wilde and the Wandering City

Uafsluttede spil

Hvis din spillerunde afbrydes, gemmes alle spilleoplysninger og placerede indsatser, indtil du genåbner spillet. Du kan fortsætte din uafsluttede runde fra afbrydelsestidspunktet. Uindløste indsatser, der er afgivet, men ikke besluttet i ufuldstændige spil, bliver annulleret efter 15 dage. Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil.

Oplysninger

Gevinster gives for tilstødende symbolkombinationer i henhold til informationerne på gevinstoversigten og i spillereglerne. Når der opnås gevinster på flere gevinstlinjer under en enkelt spillerunde, lægges alle gevinster sammen. Alle gevinster fra funktioner (eksempelvis gratis spil), bonusspil og/eller scatter-symboler (hvis dette er aktuelt) føjes til gevinster fra gevinstlinjer. Alle kombinationer med gevinst udbetales efter spillerunden. Gratis spil-funktioner spilles med samme indsats som den spillerunde, der udløste funktionen – medmindre andet er anført. Indsatsen kan ikke ændres under en igangværende spillerunde. Der henvises til spillereglerne for flere oplysninger.

Spilleregler

Rich Wilde and the Wandering City er en videospillemaskine med 5 hjul, 3 rækker og 243 måder at vinde på.

I basisspillet og FREE SPINS er der en tilfældig chance for at aktivere x2-multiplikatoren på hjul 2, 3 eller 4. Gevinster på et hjul med en aktiv multiplikator anvender multiplikatoren på gevinsten. Gevinster på mere end ét hjul med en aktiv multiplikator resulterer i, at en kumulativ multiplikator anvendes.

WILD SCATTER-symboler kan lande på et hvilket som helst hjul. 3 eller flere WILD SCATTER-symboler udløser FREE SPINS med indledende 10 runder. FREE SPINS kan genudløses med 10 ekstra FREE SPINS, som kan tildeles op til højst 5 gange, ved at få yderligere 3 eller flere WILD SCATTER-symboler under FREE SPINS.

Inden FREE SPINS begynder, vælges der et symbol fra et af de højt eller lavt betalende symboler, som bliver et specielt EXPANDING SYMBOL under hele FREE SPINS-sekvensen. Når de almindelige vinderkombinationers præmier er blevet anerkendt, kan det specielle EXPANDING SYMBOL udvide sig og dække alle tre positioner på hjulet. Dette symbol udvides kun, når det er en del af en vinderkombination. De specielle EXPANDING SYMBOLS behøver ikke at befinde sig ved siden af hinanden for at resultere i en vindende kombination.

Indsatser vælges med indsats-knapperne. Klik på knapperne plus og minus for at ændre indsatsen ét trin ad gangen. Der er 243 fastlagte gevinstvariationer. Gevinstvariationer tildeles for tilstødende symbolkombinationer fra venstre til højre Klik på SPIL for at starte runden. Når hjulene stopper, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge betalingstabellen.

RTP : 94.20%

Handlinger

  • Betalingstabel- Viser betalingstabellen.
  • Autospil- Klik på knappen AUTOSPIL for at aktivere/deaktivere Autospil-funktionen. Under Autospil spilles der automatisk et antal spillerunder i træk med din aktuelle indstilling for indsatsen. Autospil deaktiveres automatisk afhængigt af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.
  • Hyperspil- Når du holder MELLEMRUMSTASTEN nede, aktiveres hyperspilfunktionen efter 1,5 sekunder. Spillene bliver meget hurtigere, men tempoet falder, hvis en funktion aktiveres.
  • Spil / Start / Mellemrum- Starter spillerunden med den aktuelt valgte indsats. Klik spil for at starte.
  • Stop- Stopper hjulene hurtigere.
  • Hurtigt spil- Slå til for et væsentligt hurtigere spil.

Seneste opdatering: 16-11-2021