Wicked Tales Dark Red

Spiludbetalinger

Gevinster udbetalt på spilleautomaten er afhængige af de symboler, der vises på betalingslinien, når hjulene er stoppet. Alle udbetalingstabeller viser antallet af kreditter, der er vundet for hver vindende kombination. Formlen til at beregne omregningen af dine mønter til kreditter er: antal mønter X mønten størrelse spillet = beløb i kreditter.

Line Udbetalinger

Linie gevinster beregnes ved at multiplicere linjekombinationsudbetalingen ved satsningen pr. Linje.

For en kombination af regelmæssige symboler for at producere en vinderlinjekombination skal følgende kriterier være opfyldt:

Symbolerne skal være ved siden af hinanden på en betalingslinje.
Betalingsvinderkombinationer udbetaler fra venstre til højre, en vindende gevinstlinjekombination skal starte med den venstre side af betalingslinjen og fortsætte på tilstødende positioner på betalingslinjen.

Wolfs Wheel Bonus Udbetalinger

Pengepræmie vinder beregnes ved at multiplicere værdien landet af det samlede antal mønter væddemål.
Alle spil, der spilles i bonusspillet, er de samme som det spin, der udløste Wolfs Wheel Bonus

Gratis spin-udbetalinger

Du tildeles 9 gratis spins.

Alle spil, der spilles i Free Spins, er de samme som det spin, der udløste Free Spins-funktionen.

Forest of Fortunes Vælg bonusudbetalinger
De gevinster, der vises, multipliceres allerede med væddemål.

Bonus multiplikator starter på 1, og stiger med 1 efter hver pengepræmie er afsløret.

Pengepræmier er gevinstmængder mellem 1x væddemål og 5x betspændt.

Bonusmultiplikatoren anvendes til en pengepræmie, da kontantprisen afsløres.

Wolf præmier 1x væddemål. Wolf multipliceres ikke med bonusmultiplikatoren og øger ikke bonusmultiplikatoren.

At finde alle 10 pengepræmier tildeler en udgangspris på 20x væddemål. Udgangsprisen multipliceres ikke med bonusmultiplikatoren.

Du vinder summen af alle de bonusgevinster, der vælges.

Spilregler

Se afsnit nedenfor for information om spilreglerne.

Generelle regler

1. Du kan satse op til 8 mønter pr. Linje.
2. Fejl tømmer alt betaler og spiller.

Wild Symbol Rules

1. Wild symbolet er et vildt symbol.
2. Wild symbolet erstatter ikke Scatter-symbolet.
3. Kun 1 vindende kombination udbetales pr. Payline. Hvis der er mere end 1 mulig vindende kombination på en betalingslinie, udbetales kun værdien af den højeste kombination.

Scatter Symbol Rules

1. Vindende scatterkombinationer tildeles når 3 Scatter-symboler vises overalt på hjulet.
2. Scatter-symboler kan ikke erstattes af Wild-symbolet.
3. 3 Scatter-symboler spredt på hjulene aktiverer Wolfs Wheel Bonus.

Wandering Reels Rules

1. Wandering Reels består af en gruppe af 3 hjul, der springer sammen.
2. The Wandering Reels indeholder Jumbo Blocks, som er store høje symboler, der spænder over de 3 hjul.
3. Wandering hjulene stopper i 1 af 3 stillinger, vist ovenfor, som bestemmer hjul og linjer spilles.
4. På hvert Base Game-spin vælges positionen tilfældigt.
5. I Free Spins skifter positionen af de vandrende hjul til hver position i rækkefølge (fra VENSTRE POSITION vil de vandrende hjul flytte til CENTER POSITION, derefter flytte til RIGHT POSITION og derefter gå tilbage til CENTER POSITION).

Wolf's Wheel Bonus Rules

1. 3 Scatter-symboler aktiverer Wolfs Wheel Bonus.
2. Hver landes pengepræmie viser den multiplikator, der anvendes til at satse på indsats.
3. Multiplikatoren er op til 20x. 4. Indsamle pengepræmier, indtil Forest of Fortunes Pick Bonus eller Free Spins udløses.

Gratis Spins Regler

1. Free Spins aktiveres, når Wolfs Wheel Bonus peger på 1 af disse 4 tegn.
2. Den karakter, der peges på, findes på de gratis spins hjul, der erstatter de andre 3 tegn symboler.
3. Du får 9 gratis spins.
4. Ruller og linjer afspilles bestemmes af Wandering Reels.
5. Alle spil, der spilles i Free Spins, er de samme som spin, der aktiverede Free Spins.
6. Gratis spins kan ikke genudløses under Free Spins.
7. Wolfs Wheel Bonus og Forest of Fortunes Pick Bonus kan ikke udløses under Free Spins.

Forest of Fortunes Vælg bonusregler

1. Forest of Fortunes Pick Bonus aktiveres, når Wolf's Wheel Bonus peger på brystet over.
2. Auto Pick giver dig mulighed for at vælge objekter i rækkefølge uden at interagere med spillet og kan stoppes til enhver tid.
3. Vælg objekter for at afsløre en pengepræmie, en ulv eller en akse.
4. Pengepræmier er gevinstmængder mellem 1x betstats og 5x betspændt.
5. Bonusmultiplikatoren starter ved 1.
6. Da hver pengepræmie bliver afsløret, anvendes bonusmultiplikatoren til kontantprisen og derefter øges bonusmultiplikatoren med 1.
7. Forest of Fortunes Pick Bonus slutter, hvis du finder alle 10 pengepræmier, eller hvis du finder flere Wolf-objekter end Axe-objekter.
8. At finde alle 10 pengepræmier tildeler en udgangspris på 20x væddemål.
9. Find en Wolf-præmier 1x væddemål.
10. Du vinder summen af alle de bonusgevinster, der vælges.
11. Gevinster indsamles automatisk i slutningen af Forest of Fortunes Pick Bonus.

Betalings- og udbetalingsregler

1. Gevinster udbetales kun på den højeste kombination på hver linje.
2. Winning scatter kombinationer kan vises i enhver position på hjulene.
3. Linjevinderkombinationer udbetaler fra venstre til højre, så et symbol skal vises på den første slotspole. En symbolkombination, der starter fra den anden, tredje, fjerde eller femte slotspole,          udbetaler ikke. Symbolerne skal være ved siden af hinanden på en linje.
4. Alle udbetalingstabellbeløb i PlayCheck vises i mønter.
5. Alle udbetalingstabeller viser antallet af kreditter, der er vundet for hver kombination. Det samlede antal udbetalte mønter afhænger af antallet af mønter, du spiller pr. Linje.
6. Hjulgevinster beregnes ved at multiplicere værdien landet af det samlede antal mønter, der er sat i spil.
7. Antallet af optjenede gevinster afhænger af det samlede antal mønter, der er vundet, multipliceret med den møntstørrelse, du vælger.
8. Formlen til at beregne omregningen af dine mønter til kreditter er: antal mønter X møntstørrelse spillet = beløb i kreditter.
9. Funktionsfejl betyder, at alle betaler og spiller.

Spiller spillet

Formålet med spillet er at spinde hjulene, så symbolerne danner en vindende kombination på en betalingslinje. Udbetalingen afhænger af den dannede vindende kombination.

At lege:

1. Din saldo vises i kreditter og er tilgængelig i konsollinjen.
2. For at vælge din indsats mængde:

Desktop

• Klik på Bet-området.
• Flyt skydeknappen til møntstørrelse til højre for at øge eller til venstre for at reducere den møntstørrelse, du vil satse på.
• Flyt skyderen Mønter til højre for at øge eller til venstre for at reducere antallet af mønter, du ønsker at satse pr. Linje.
• Klik på Max Bet for at satse på det maksimalt tilladte. Dette konverterer mønten størrelse og antal mønter satse til den maksimale indsats tilladt

Mobil

• Åbn panelet Indstillinger ved at trykke på ikonet (>).
• I betindstillinger skal du skubbe møntstørrelsesværdierne til venstre eller højre for at justere den møntstørrelse, du vil satse på.
• I betindstillinger skal du skubbe møntværdierne til venstre eller højre for at justere antallet af mønter, du vil satse.
• Tryk på Max Bet for at satse på det tilladte maksimum. Dette konverterer mønten størrelse, antallet af mønter satse på den maksimale indsats tilladt.

3. Klik eller Tryk på Spin for at begynde at spole hjulene.
4. Når hjulene er stoppet, vinder fremhæves, hvis du har en vindende kombination. Du er udbetalt vinderbeløbet som vist i Win-boksen.
5. Hvis du ikke har en vindende kombination, er spillet afsluttet, og du kan spille igen.

Valg og indstillinger

Indstillinger panelet giver adgang til flere spilindstillinger og muligheder.

Lydindstillinger

Du kan vælge, hvilke lyde der skal tændes eller slukkes.
• Game Sounds styrer konsol og spin lyde.
• Win Sounds kontroller lyder for vindende kombinationer og sekvenser.
• Baggrundslyde styrer baggrundsmusik.

Sådan justeres lydindstillingerne:

Desktop

1. Åbn indstillingspanelet ved at klikke på knappen (...).
2. Klik på indstillingerne Indstillinger.
3. Under Lydindstillinger klik på en valgmulighed for at slå lyden til eller fra.

Mobil

1. Åbn panelet Indstillinger ved at trykke på ikonet (>).
2. Tryk på indstillingerne Indstillinger.
3. Tryk på en indstilling under Lydindstillinger for at slå lyden til eller fra.

Bemærk: Lydindstillinger er kun aktiveret, hvis lydikonet er tændt.
Grafikindstillinger
Grafiske indstillinger giver dig mulighed for at justere grafikniveauet.
• Basic optimerer den samlede spilydelse for lavere spec maskiner.
• Enhanced giver den fulde brugeroplevelse med animationer.

Sådan justeres grafiske indstillinger:

Desktop

1. Åbn indstillingspanelet ved at klikke på knappen (...).
2. Klik på indstillingerne Indstillinger.
3. Under Grafikindstillinger klikker du på enten Basic eller Enhanced for at aktivere den ønskede tilstand.

Mobil

1. Åbn panelet Indstillinger ved at trykke på ikonet (>).
2. Tryk på indstillingerne Indstillinger.
3. Tryk på Game Settings.
4. Under Grafiske indstillinger skal du trykke på enten Basic eller Enhanced for at aktivere den ønskede tilstand.

Spilindstillinger

Spilindstillinger giver mulighed for at styre generel spiladfærd.
• Intro-skærm viser introskærm ved opstart.
• Vis vejledning ved opstart (kun mobil).
• Quick Spin øger hastigheden på spolehjulspinningen.

Bemærk:

Nogle af disse muligheder er måske ikke tilgængelige på din placering.

For at justere spilindstillinger:

Desktop

1. Åbn indstillingspanelet ved at klikke på knappen (...).
2. Klik på indstillingerne Indstillinger.
3. Under Game Settings, klik på indstillingen Intro Screen for at aktivere eller deaktivere intro-skærmen ved opstart.
4. Under Game Settings (Indstillinger) skal du klikke på Quick Spin-indstillingen for at aktivere eller deaktivere Quick Spins.

Mobil

1. Åbn panelet Indstillinger ved at trykke på ikonet (>).
2. Tryk på indstillingerne Indstillinger.
3. Tryk på Game Settings.
4. Under Game Settings (Indstillinger) skal du trykke på indstillingen Intro Screen for at aktivere eller deaktivere intro-skærmen ved opstart.
5. Under Spilindstillinger skal du trykke på Vis vejledning ved opstart for at aktivere eller deaktivere vejledningen.
6. Under Game Settings (Indstillinger) skal du trykke på knappen Quick Spin for at aktivere eller deaktivere Quick Spins.

Automatisk afspilning

Du kan dreje et bestemt antal gange i rækkefølge uden at interagere med spillet ved hjælp af AutoPlay.

Om AutoPlay

• Automatisk afspilning, og nogle af de relaterede indstillinger er muligvis ikke tilgængelige i spillet, du spiller.
• Der skal indstilles et væddemål, inden du starter AutoPlay-sessionen, som AutoPlay spiller med den sidste indsatsværdi.
• AutoPlay kan stoppes når som helst. Dette påvirker ikke spinens resultater.
• Udløsning af enhver funktion stopper automatisk afspilning.

Vind historie og statistik

Du kan se dine sejre og sessionsstatistikker i spillet.

Se spilstatistik

Statistikker gælder kun for den aktuelle spil session. Når du forlader spillet, nulstilles statistikken til 0.

Desktop

1. Klik på Win-området.
2. Klik på knappen Statistikker.
3. Se din nuværende spilafspilningsstatistik.

Mobil

1. Åbn panelet Indstillinger ved at trykke på ikonet (>).
2. Tryk på ikonet Statistik.
3. Tryk på ikonet Stats.
4. Se din nuværende spilafspilningsstatistik.

Statistik

• Spilresultater
Viser antallet af spil, der spilles i løbet af den aktuelle spil session, længden af din spil session og det gennemsnitlige antal spil pr. Time.
• Højeste gevinster
Viser de 3 største gevinster i løbet af den aktuelle spil session.

Se spilgevinster

Se dine seneste og top 5 sejre. Seneste gevinster gælder kun for den aktuelle spil session. Når du forlader spillet, nulstilles de seneste vinder.

Desktop

1. Klik på Win-området.
2. Klik på knappen Wins.
3. Se dine spilgevinster.

Mobil

1. Åbn panelet Indstillinger ved at trykke på ikonet (>).
2. Tryk på ikonet Statistik.
3. Tryk på Wins-ikonet.
4. Se dine spilgevinster.

Sejre

• Nyligt Viser de 5 seneste sejre under den aktuelle spil session.
• Top 5 Viser top 5 all-time sejre.

Tilbage til afspiller (RTP)

Retur til Player (RTP) er den teoretiske statistiske procentdel af det samlede penge, der spilles af spillere i et bestemt spil, der udbetales som gevinster over tid. RTP'en er fast, og ændrer ikke.

Dette spil har en RTP på 96,10%

Seneste opdatering: 19-11-2018