12 Trojan Mysteries

12 TROJAN MYSTERIES - Hjælp

Velkommen til 12 Trojan Mysteries – Spilleautomaten med Trojanske Heste mysterie symboler!

HURTIG FAKTA

RTP

96,50%

Max Gevinst

20000 x indsats

Volatilitet

Høj

Bonusfrekvens

1 af 200 spins

Gennemsnitlig bedste gevinst efter 100 spins

Alle spillere: 53 x indsatser
1 af 10 spillere: 190 x indsats
1 af 100 spillere: 535 x indsats
1 af 1000 spillere: 1332 x indsats

INTRODUKTION

12 Trojan Mysteries er en 6-hjul, 4096 Måder at Vinde på spilleautomat udviklet af 4ThePlayer.com. Måde-spilleautomater fjerner gevinstlinjer for at gøre det lettere at se, hvor gevinsterne er. En gevinst skabes af sammenhængende symboler startende fra det første hjul.

12 Trojan Mysteries indeholder Trojanske Heste Mysterie Symboler, som kan afsløre symboler for at skabe nye gevinster på hjulene. Spillet indeholder også Free Spins med en Mysterie Måler, som forbedrer Mysterie Symboler i hele Free Spins-bonussen.

Spillet indeholder også 4ThePlayers unikke BIG REEL Portrait Mode™.

HVORDAN SPILLER MAN?

Spillere vælger indsatsniveau ved at bruge + og – knapperne. Alle gevinster ganges med indsatsen. Se gevinsttabellen for detaljerede informationer om gevinsterne.

For at spille skal spillere trykke på SPIN KNAPPEN. Hvis der spilles på PC - og funktionen er slået til i spilindstillingerne - kan mellemrumstasten også bruges til at spinne hjulene.

Vindende symboler løftes op over hjulene, når spinnet stopper.

Gevinster udbetales fra venstre mod højre. I BIG REEL Portrait Mode™ udbetales gevinster fra top til bund.

BIG REEL Portrait Mode™

Når der spilles på mobil i portræt kan der vælges at spille på klassiske små hjul eller BIG REEL Portrait Mode™. Denne mulighed gør hjulene større, stabler dem oven på hinanden og spinner dem fra højre til venstre og giver gevinst fra top til bund. Dette maksimerer den visuelle oplevelse på mobilen uden at ændre på spiloplevelsen.

Denne tilstand er kun tilgængelig i stående mobilafspilning. Gevinster og spilfunktioner er uændrede.

SYMBOLER

Free Spin Scatter

3 eller flere Free Spins Scattere udløser Free Spins bonussen. 4 eller flere Free Spins scattere giver en yderligere gevinst.

Wild

Wild-symbolet erstatter ethvert symbol bortset fra scattere.

Trojanske Heste Mysterie Symbol

Når Trojanske Heste Mysterie Symboler lander på hjulene, og de potentielt kan forme en gevinst, ændres de alle samtidigt til samme symbol.

MYSTERIE FREE SPINS BONUS

3 Free Spins Scattere vil udløse Free Spins bonus. Indsatsen for Free Spins bonussen sættes til den værdi, som Free Spins bonussen blev udløst ved.

Udløses Free Spins bonus tildeles spilleren 12 Free Spins.

Under bonussen tildeler hver Free Spin Scatter, der rammes, 1 ekstra spin.

MYSTERIE MÅLER

Mysterie Måleren vælger tilfældigt et symbol på hvert spin. Når Trojanske Heste Mysterie Symboler lander på hjulene, bliver de til symbolet valgt på måleren.

Ved starten af Free Spins bonus vil alle symboler bortset fra Free Spins Scatter blive tilgængelige på måleren. Efter hvert Free Spin forbedres Mysterie Måleren ved at fjerne det mindst værdifulde symbol på måleren.

Det mindst værdifulde symbol fjernes ikke fra måleren, når ekstra spins, der tildeles ved at ramme Free Spins scattere under bonussen, bliver spillet. Mysterie Måleren fortsætter med at forbedres i de efterfølgende Free Spins.

SÅDAN UDREGNES EN GEVINST MED 4096 MÅDER

Hvis nogle af hjulene indeholder mere end 1 af et symbol, vil gevinsten blive ganget op.

Gang antallet af symboler på hvert hjul for at få den endelige gevinstmultiplikator.

Eksempel: Hvis det første hjul har 2 symboler, det andet hjul har 3 symboler og det tredje hjul har 2 symboler, bliver værdien fra gevinsttabellen ganget med: 2 x 3 x 2 = 12.

AUTOSPIL

Autospil giver spilleren mulighed for at spille uden at trykke på spin. Åbn Autospil ved at trykke på AUTOSPIL knappen (den lille knap med 4 pile og et spilikon i midten).

Spilleren kan vælge antallet af spins, tabsgrænse og single gevinstgrænse. Spins vil automatisk stoppe, når det valgte antal er nået eller når tabsgrænsen eller single gevinstgrænsen er nået.

Når Autospil er aktiv, bliver AUTOSPIL knappen til en STOP knap, som viser antallet af tilbageværende spins. Tryk på STOP knappen for at stoppe Autospil-spins.

SPILMULIGHEDSMENU

Menuen med spillets muligheder (åbnes via knappen med 3 vandrette linjer) indeholder:

• Lyd – For at slukke/tænde for spillyd.

• Gevinsttabel – Viser gevinster for hvert symbol og beskrivelser af spilfunktionerne.

• Autospil – For at komme til autospil menuen

• Historik – Til at se spilhistorik

• Spilleregler – Det hjælper at åbne denne

SPILPANEL

• Saldo – Viser spillernes saldo.

• Gevinst – Viser gevinsten for den nuværende eller seneste udbetalingsrunde.

• Indsats – Viser den nuværende spilindsats.

• Plus og Minus knapper – Øger og reducerer indsatsstørrelsen.

• Spin Knap – Starter spillet.

TILFÆLDIGHED

Hjulene spinner på fair vis med lige chance for at stoppe på enhver position ved hjælp af en certificeret tilfældig tal generator. For mere information, besøg https://www.4theplayer.com/contact

GENEREL INFORMATION

Den engelsksprogede version af spillereglerne har fortrinsret.

Hvis spillet afbrydes i løbet af et spil, kan spillerne genspille runden efter at have genstartet spillet.

Funktionsfejl annullerer alle spil og gevinster.

ENGELSK UDTRYK

OVERSÆTTELSE

WILD

WILD SYMBOL

FREE SPINS

GRATIS SPINS

CONGRATULATIONS

TILLYKKE

YOU WON

DU VANDT

BIG WIN

STOR GEVINST

MEGA BIG WIN

MEGA STOR GEVINST

EPIC BIG WIN

EPISK STOR GEVINST

6 OF A KIND

6 AF EN SLAGS

WIN FREQUENCY

VINDERFREKVENS

ANY

ENHVER

BIG

STOR

BONUS

BONUS

EPIC

EPISK

Seneste opdatering: 21-06-2021