Farmyard Frenzy

Mål:

• Farmyard Frenzy er en spilletautomat med 5x3 hjul og 10 betalingslinjer.
  • Gratis spil bonusspillet udløses når 3 eller flere scattersymboler vises.
  • Golden Egg bonusspillet aktiveresNår et guldæg vises hvor som helst på hjulene sammed med Wild-symbolet (Pige), indsamles guldægget og bonusspillet starter.
  • I "GEVINSTOVERSIGTEN" nedenfor kan du se hvor meget du vinder med indsatser på €1,00.

GEVINSTOVERSIGT:

Spilinformation:

• Der spilles på 10 linjer.
  • Spillet starter i 'øjeblikket med minimalindsats.
  • SAMLET INDSATS viser antallet af variable linjer ganget med indsatsen per linje.
  • Indsatsen per linje kan ændres ved at klikke på    og
  • Start spillet med den valgte INDSATS ved at klikke på SPIL.
  • Gevinster vises i GEVINSTOVERSIGTEN.
  • Gevinstoversigten viser altid det respektive udbetalingsbeløb for den valgte indsats på de 10 faste betalingslinjer.
  • Den højeste gevinst udbetales på de valgte betalingslinjer.
  • Sammenfaldende gevinster på forskellige betalingslinjer lægges til den samlede gevinst.
  • Sammenfaldende gevinster på forskellige betalingslinjer lægges til den samlede gevinst
  • Alle symboler betaler kun fra venstre til højre.
  • Ticker-meddelelser vises nederst på spilskærmen.
  • Når en gevinst rammes, vil SALDOEN stige og det beløb der blev vundet vises i GEVINST meteret nederst på skærmen.
  • Spillereglerne og udbetalingerne er identiske i både versionen med rigtige penge og spil for sjov, bortset fra at spil for sjov ikke bidrager til jackpotbeløbet. Autospil funktionen er ikke tilgængelig i spil for sjov.

Sådan spiller du:

• Valg af "INDSATSER": Når du starter spillet er der valgt en standardindsats per linje for alle 10 linjer. Du kan øge indsatsen pr. Linje ved at klikke på
       til højre for Indsats per linje, eller du kan sænke indsatsen ved at klikke på   til venstre. Indsatsen og linjerne justeres ikke til det næste mulige væddemål, hvis din saldo falder under den samlede placerede indsats. Du skal klikke på    knappen, der vises nederst på spilskærmen.
  • LINJER: Spillet spilles på 10 linjer.
  • MAKS. INDSATS: Spil med den maks. mulige indsats ved at klikke på  Hvis din saldo er for lav, er denne valgmulighed deaktiveret.
  • Antallet af valgte linjer ganges med indsatsen pr. linje. Den samlede indsats, vises under måleren INDSATS nederst på spilskærmen.
  • Gevinstoversigt: Klik på    for at se gevinstoversigten. Du kan gå tilbage til spillet ved at klikke på    på skærmen med gevinstoversigten.
  • Spil: Klik på Spil  for at starte hjulene. Når hjulene stopper bliver alle gevinstkombinationer på de valgte linjer udbetalt i henhold til gevinstoversigten.
  • Resultat: Gevinster angives med animerede symboler og det samlede gevinstbeløb vises nederst på skærmen ved siden af "GEVINST".
  • Lydstyrke:  afspiller spillets musik. Klik på       slår lyden fra.
  • AUTOSPIL: Du kan bruge denne funktion til at vælge mellem de forskellige muligheder for "håndfrit spil". De tilgængelige muligheder er
    • Antal spil: Spillet spiller automatisk det antal spil du vælger i rullemenuen. Du kan maks. vælge 1.000 spil og spille indtil din saldo er lavere end den samlede indsats du har valgt. Brugere fra Storbritannien kan maks. vælge 100 autospil.
    • Spil til gevinsten er lig med eller over: Spillet fortsætter automatisk indtil gevinstbeløbet er lig med eller større end det valgte beløb indtastet i teksboksen.
    • Spil til det tabte overskrider: Spillet spiller automatisk indtil det tabte beløb overskrider det indtastede beløb. Tab udregnes med (tabt = samlede indsatser - samlede gevinster)
        • Samlede indsatser = akkumulerede samlede indsatser
        • Samlede gevinster = akkumulerede samlede gevinster
        • (((Samlede indsatser - samlede gevinster) + aktuel spilindsats) <= Loss limit target) then next auto spin will be allowed.<= Tabsgrænsen) derefter tillades det næste autospil.
    • Spil til bonusspillet udløses : Spillet fortsætter automatisk indtil det næste bonusspil udløses.

• Hvis du vil benytte autospil, skal du klikke på "Autospil" nederst på spilskærmen. På den efterfølgende side skal du vælge de muligheder du vil spille med. Brug de relevante rullemenuer. Klik på "START" for at aktivere de valgte muligheder og starte spillet. På samme måde kan du klikke på "X" for at stoppe AUTOSPIL og vende tilbage til det normale spil.
  • Når du spiller med flere muligheder vil den mulighed, som først bliver opfyldt, have fortrinsret over de øvrige, som derefter bliver annulleret. Du kan derefter vælge de samme muligheder eller prøve nogle nye og fortsætte med spillet.
  • AUTOSPIL funktionen er ikke tilgængelig i spil for sjov.
  • Gentag indsats/Skift indsats: Indsatsen på det næste spil vil være den samme som i det tidligere spil. Klik på "SPIL" for at spille med samme indsats. Du kan ændre din indsats ved at øge eller sænke indsatsen på spilskærmen.
  • Kreditter: Når du har placeret din indsats, vises din tilbageværende spilsaldo under "SALDO". Din aktuelle spilsaldo er summen af de beløb, som vises i "SALDO" og "INDSATS". Din spilsaldo vises nederst på spilskærmen.

Spilindstillinger:

• Lydstyrke: Spilleren kan indstille lydstyrken af lydeffekter og stemning ved at trække i lydstyrkeknappen.
  • Lydeffekter: Skift mellem Til / Fra for at aktivere eller deaktivere spillets animationslyde.
  • Baggrundsmusik: Skift mellem Til / Fra for at aktivere eller deaktivere spillets baggrundslyd.
  • Lynspil: Når du markerer denne indstilling, spilles der hurtigere end normalt.
  • Klik på mellemrumstasten for at starte: Når du markerer denne indstilling, kan mellemrumstasten bruges til at starte dit spil. Denne indstilling forbliver deaktiveret, hvis mellemrumstasten ikke er tilgængelig for et spil.

Spilleregler:

1. Farmyard Frenzy er en spilleautomat med 5 hjul og 10 betalingslinjer.
  2. Alle gevinster udbetales i henhold til gevinstoversigten.
  3. Gevinstoversigten viser altid gevinstbeløbet for det aktuelle spil på 10 faste linjer.
  4. Klik på SPIL for at starte spillet med den valgte indsats og det valgte antal linjer.
  5. MAKS. INDSATS vælger 10 linjer og maks. indsats/linje værdi.
  6. Kun den højeste gevinst på de valgte betalingslinjer udbetales.
  7. Sammenfaldende gevinster på forskellige betalingslinjer føjes til din samlede saldo.
  8. Æg-symbolerne indeholder bonusnumre til gratis spil runden.
  9. 3 eller flere scattersymboler (hanen) hvor som helst udløser gratis spil bonusspillet.
  10. Alle symboler betaler fra venstre til højre.
  11. Fejl betyder bortfald af alle gevinster og spil.
  12. Den maksimale gevinst i dette spil er begrænset til €250.000 eller det tilsvarende beløb i din valuta under hovedspil eller gratis spil. Yderligere gratis spil fortabes, hvis den højeste gevinst opnås i løbet af gratis spil.
  13. Den teoretiske gevinst til spilleren i spillet er 96,43.%.
  14. Scatter (Hane) symbolet giver ingen udbetaling i hovedspillet eller bonusspillet Guldæg vises kun på hjul 3"

Gratis spil bonusspil:

1. Gratis spil bonusspillet udløses når 3 eller flere scattersymboler vises hvor som helst på hjulene i hovedspillet.
  2. 3 scattersymboler giver 10 gratis spil, 4 scattersymboler giver 15 gratis spil, 5 scattersymboler giver 20 gratis spil.
  3. Hvis 3 eller flere æg-symboler vises på en betalingslinje, gives der en udbetaling i henhold til gevinstoversigten.
  4. Under freespins vises Scatter-symbolet (Rooster) ikke.
  5. Wild-symbolet (Pigen) erstatter alle symboler. Wild-symboler vises kun under gratis spil og i Golden Egg bonusspillet
  6. Kun den højeste gevinst på hver valgt gevinstlinje udbetales, i henhold til gevinstoversiften.
  7. Gratis spil spilles med den samme indsats som det udløsende spil.
  8. Æg-symboler der vises under gratis spil indeholder bonusværdier.
  9. Ethvert æg, der ses, indsamles af Pigen til den viste bonusværdi.
  10. Forskellige ægsymboler kan vises under gratis spil.
  11. Æg-symboler med 2 æg har 1 og 2 som multiplikator; Æg-symboler med 3 æg vil have 5, 10 og 15 som multiplikatorer; Æg-symboler med 4 æg vil have 20, 25 og 50 som multiplikatorer.
  12. Udbetalingen for æggene gentages for hvert Wild-symbol, hvis der er mere end et Wild-symbol i hjulvisningen.

Golden Egg bonusspillet:

1. Når Golden Egg-symbolet vises hvor som helst sammen med Pige-symbolet udløses Golden Egg bonusspillet. Under gratis spil og*Wild-symbolet indsamler guldægget og Golden Egg bonusspillet starter.".
  2. To ekstra gratis spil tildeles for hvert pige-symbol der vises.
  3. Alle andre symboler fjernes i Golden Egg bonusspillet, undtagen Æg, Pigen og blanke symboler(Farmyardfenzy). Hjulsættet med højere udbetalinger bruges til resten af gratis spillene".

4. Bonusspillet kan genudløses med flere gratis spil.

Browser-knap panelfunktioner:

• Klik på Ansvarligt spil for at gå til siden om Ansvarligt spil.
  • Klik på Spilleregler for at se spillets aktuelle versionsnummer & spillereglerne.
  • Klik på Spilhistorik for at se en logbog fra de spil du har spillet.
  • Klik på Indbetal  for at indbetale penge på din konto.
  • Klik på Rigtige penge\for sjov for at skifte mellem spil om rigtige penge og spil for sjov.
  • Spilhistorik kan kun ses for spil med rigtige penge.

Gevinst til spilleren:

• Den teoretiske gevinst til spilleren i spillet er 96,43%.

Ofte stillede spørgsmål:

1. Jeg kunne ikke afslutte spillet. Hvad skal jeg gøre?

• Hvis du mister forbindelsen midt i grundspillet, vil softwaren automatisk afslutte spillet for dig. Du kan se resultatet ved at klikke på "Spilhistorik" når du er logget på igen.

2.Hvad skal jeg gøre hvis min saldo er for lav?

Klik på "Indbetal" nederst på spilskærmen for at indbetale.

3. Fejl betyder bortfald af alle gevinster og spil.

4. Hvis du stadig har problemer, skal du kontakte vores 24/7 Kundeserviceteam.