Inspector Gadget

INTRODUKTION

Inspector Gadget en 5-hjulet spillemaskine med 20 linjer, som er baseret på den klassiske tv-serie! Spillet har 5 M.A.D.-features samt M.A.D Penge, hvor du kan vinde op til 1000x Samlet Indsats!

Trin 1: Kom i gang

 1. Klik på SAMLET INDSATS-knappen for at øge eller sænke dit SAMLET INDSATS-beløb. Vælg fra listen over tilgængelige indsatser under Samlet Indsats-mulighederne (afhængig af operatørindstillingerne og valutaækvivalent).
 2. Klik på "SPIN" for at starte spillet.
 3. Spillet indeholder en Autospil-funktion, som automatisk starter alle spins. Tryk blot på Stop Autospil-knappen, hvis du ønsker at stoppe Autospil.

Trin 2: Sådan spiller man

 • Tryk på "SPIN" for at starte spillet.
 • Hjulene spinner og stopper til sidst tilfældigt.
 • Du vinder, hvis kombinationen af symboler som vises på hjulene, former en linje med 2, 3, 4 eller 5 matchende symboler (startende til venstre) på en af gevinstlinjerne. Alle gevinstlinjer fremhæves, og dine gevinster krediteres til din kontosaldo.
 • 3 eller flere Bonus Scatter-symboler hvor som helst på hjulene tildeler bonussen.

Når du spinner hjulene og lander på Sikkert Kup under Bonussen, får du tildelt Pengeskab Kup-bonussen.

Når du spinner hjulene og lander på Dr. Claws M.A.D. Agent Bonus under Bonussen, får du tildelt Dr. Claws Agent Bonussen.

Når du spinner hjulene og lander på Hver En Penny Tæller Gratis Spins under Bonussen, får du tildelt Hver En Penny Tæller Gratis Spins.

Når du spinner hjulene og lander på M.A.D. Fremstød Gratis Spins under Bonussen, får du tildelt M.A.D. Fremstød Bonussen.

Når du spinner hjulene og lander på M.A.D. Penge under Bonussen, får du tildelt M.A.D. Penge Bonussen.

Hjulgevinster

 • Linjegevinster ganges med det beløb, som blev satset på den vindende linje.
 • Alle gevinster på tværs af de forskellige linjer lægges sammen og former den samlede gevinst.
 • Alle linjeudbetalende symboler skal forekomme på en spillet linje og på tilstødende hjul, startende på hjulet længst til venstre.
 • Kun den højeste linjegevinst udbetales pr. linje.
 • Scatter-gevinster lægges til enhver linjegevinst.

Wild-symbol

 • Wild-Symbolet kan hjælpe til at skabe en gevinst ved at erstatte andre symboler.
 • Wild-symboler kan ikke erstatte scatter-symboler eller bonus-symboler.
 • Kun den højest udbetalende gevinst på hver linje udbetales (eksempelvis hvis 3 wild-symboler udgør en gevinst, men brugt sammen med et andet symbol udgør de en gevinst på 4 symboler, udbetales kun den højeste af de to gevinster).
 • Wild-symboler inkluderer: Bombe (standard) WILD, Gadget Wilds, Penny Stablede Wilds, Kæmpe Wild og Gratis Spins M.A.D Wilds.

Go Go Gadget Spin

 • En telefonopringning kan dukke op på hjulene under et hvilket som hest spin. Hvis Gadget besvarer opkaldet til enten Penny, Hjerne eller Quimby, tildeles en af følgende modifikatorer:

Mission Gadget Wilds - Mens hjulene spinner, vil Gadget dukke op og skabe wilds på hjulene ved hjælp af forskellige Gadget-animationer. Hold øje med Go Go Gadget-hjul, som kan udvide sig op til 7 symboler og høj-aktivere op til 50 gevinstlinjer.

Mission Penny Stablede Wilds - Mens hjulene spinner, vil Stablede Wilds spinne hen over hjulene. Et hvilket som helst stop placeres på hjulene. Hold øje med GO GO Gadget-hjul, som kan udvide hjulene og aktivere ekstra gevinstlinjer.

Mission Hemmelig Hjerne - Mens hjulene spinner, bliver der tilføjet Hjerne-symboler til hjulene. Når hjulene stopper, vil alle Hjerne-symboler på hjulene ændre sig til andre symboler (undtagen Bonus). Hold øje med GO GO Gadget-hjul, som kan udvide hjulene og aktivere ekstra gevinstlinjer.

Mission Kæmpe-symboler - Mens hjulene spinner, kommer der skodder for hjulene. Når de åbnes vises et kæmpe-symbol, som kan lande på hjul 1, 2 og 3 eller hjul 2, 3 og 4. Hold øje med GO GO Gadget-hjul, som kan udvide hjulene og aktivere ekstra gevinstlinjer.

Mission M.A.D. Tilføjet - Mens hjulene spinner tilføjes M.A.D. Bonus-symboler til hjulene. Dette vil aktiverer et forventningsspin, og hvis 3 eller flere Bonus-symboler lander på hjulene, tildeles Bonussen.

 • Der er også to ekstra modifikatorer, som kan udløses efter et hvilket som helst spin, som begge kan ændre et tab til en gevinst. Ved et tabeende spin kan en hammer, der genindstiller hjulene til en gevinst, dukke op, og der kan også forekomme en telefonopringning, hvor Quimby kan dukke op i et pengeskab, som eksploderer og afslører en gevinst.
 • Bonusaktivering

  Spilleren åbner bonussen ved at lande 3 eller flere bonus-symboler hvor som helst på hjulene. Der er ingen direkte udbetaling for dette resultat, kun adgang til en af bonusrunderne.

  Der vil være 5 unikke M.A.D. bonusser, som bliver afgjort af det hjul, der spinner.

  Spilleren spinner hjulet, som efter et spin stopper på en af de 5 features, og viser den bonus, der er blevet tildelt.

  Pengeskab Kup Bonus

  Udløses ved at lande på hjulets Pengeskab Kup segment under Bonussen.

  Efter en kort overgang vil en scene med et antal pengeskabe blive vist.

  Vælg et pengeskab for at starte featuren. Dette er nu dit pengeskab. Herefter skal du vælge andre pengeskabe for at fjerne forskellige præmier. Efter et vist antal vil computeren give dig et tilbud, som du kan Tage eller Afvise. Hvis du når helt til afslutningen, kan computeren give dig et tilbud om at ombytte dit pengeskab. Alle 4 ekstra Bonusser kan vindes i denne Bonus.

  Dr. Claw's M.A.D Agent Bonus

  Udløses ved at lande på hjulets Dr Claw's M.A.D Agent Bonus segment under Bonussen.

  Efter en kort overgang vil en scene med et antal M.A.D.-artikler blive vist på computerskærmen sammen med et gevinstplan i venstre side.

  Spilleren vælge M.A.D-genstande for at afsløre en agent. Hver agent passer til en samlet indsats-multiplikator, som udbetaler for 3 ens af samme genstand. Desuden vil afsløring af en særlig M.A.D. kat opgradere den samlede indsats-multiplikator, og indsamling af 3 M.A.D. symboler tildeler M.A.D. Penge Bonussen.

  Hold øje med den gyldne mellemrumstast, som aktiveres, hvis M.A.D. Penge er garanteret. Ved blot at trykke på den, tager den spilleren direkte til M.A.D. Penge i stedet for at afsløre den.

  Hver En Penny Tæller Gratis Spins

  Udløses ved at lande på hjulets Hver en Penny Tæller Gratis Spins segment under Bonussen.

  Skærmen ændrer sig, og spilleren bliver taget til et nyt sted på toppen af M.A.D. Hovedkvarteret med flere hjul under.

  Skærmen starter på toppen, inden skærmen går nedad til de andre hjulsæt, som viser hjulene med faste wilds på plads.

  Spilleren præsenteres herefter for det nederste niveau. Gadget kan herefter dukke op og tage spilleren på en rejse op i M.A.D. Hovedkvarteret og stopper på vilkårlige steder med faste wilds på plads.

  Gratis Spins fortsætter, indtil alle spin er blevet spillet, og spilleren udbetales det viste beløb i Bonusgevinstfeltet.

  M.A.D. Gratis Spins

  Udløses ved at lande på hjulets M.A.D. Fremstød Gratis Spins segment under Bonussen.

  M.A.D. Gratis Spins spilles på et 5x4 hjulformat med et fast antal Gratis Spins. Oven over hjulene er der placeret et bonusgitter, som indeholder forskellige forbedringer, så som pengepræmier, ekstra gratis spins og ekstra wilds. Efter hvert gratis spin tildeler et særligt symbol-lag (Bil), som lander på hjulene, en tur i Gadget Bilen på Bonus-stien. Gadget Bilen kører rundt på stien, indtil den stopper og tildeler den tilsvarende præmie. Featuren afsluttes, når der ikke er flere gratis spins tilbage. Der kan tildeles ekstra Gratis Spins under Gratis Spins. M.A.D. Penge spilles derefter, hvis Bonussen er udløst.

  M.A.D Penge Bonussen

  Store Penge Bonussen udløses ved at indsamle 5 Bonus-symboler, ved at gamble sig til den, eller ved at være landet på M.A.D Penge Bonussen på Bonus-hjulet.

  Her bliver spilleren præsenteret for mange forskellige antal bomber, og bomberne spinner rundt om Dr. Claw. Fortsæt med at vælge M.A.D. ikoner for at spinne bomberne og indsamle store penge-præmier, indtil INDSAML vises. Gevinstens størrelse afgøres af farven på bomben; bronze er den mindste, sølv er den mellemste og guld er den største.

  Gamble-funktionen

  Når en Funktionsgevinst opnås i spillet (undtagen M.A.D Penge Bonus), har spilleren mulighed for enten at INDSAMLE featuren eller Gamble for at prøve at vinde en af de andre features i spillet.

  Når den oprindelige Bonus er blevet tildelt fra hjulene under Bonussen, bliver spilleren præsenteret for en Gamble-skærm, der viser 5 funktioner nede fra og op, rangeret efter gennemsnitsudbetalingen. Den funktion, som spillerne har vundet, bliver vist til spilleren med ordene INDSAML og GAMBLE i funktionspanelet midt på skærmen.

  Hvis spilleren gambler og vinder, kan han indsamle den funktion, som han har gamblet sig til, med alle funktioner herunder elimineret. Dette fortsætter indtil spilleren vælger indsaml, rammer den øverste funktion (hvor den funktion tildeles) eller spilleren lander på det Mystiske Gevinst-segment under hjulspinnet, hvorefter spillere tildeles en Mystisk Gevinstpræmie (en hemmelig pengeværdi baseret på en multiplikator af spillerens samlede indsats).

  Oddsene for at vinde under gamble-funktionen svarer ikke nødvendigvis til de viste odds.

  Autospil

  • Spillet indeholder en Autospil-funktion, som automatisk starter alle spins.
  • Ved at vælge "AUTOSPIL" kan du vælge at foretage op til 100 indsatser automatisk, den ene efter den anden.
  • Vælg din indsats som normalt, og tryk derefter på knappen "AUTOSPIL" for at vælge antal indsatser med "Autospil", som du vil spille.
  • Vælg din Tabsgrænse (maksimumbeløbet, som du er villig til at tabe i en autospil-session), og tryk herefter SPIL for at starte dine autospil (flere muligheder tilgængelig).
  • Autospil stopper, hvis du vinder en bonusrunde inklusiv Gratis Spins, hvis du når den fastsatte Tabsgrænse, eller hvis der tildeles en Progressiv pulje (hvor tilgængelig).
  • Du kan stoppe autospil i at fortsætte med næste spin ved at klikke på ’STOP’-knappen.

  Udbetalingsinformationer og Spilleregler

  • Linjegevinster ganges med det beløb, som blev satset på den vindende linje.
  • Gevinster på forskellige gevinstlinjer lægges sammen.
  • Alle linjeudbetalende symboler skal forekomme på en spillet linje og på tilstødende hjul, startende på hjulet længst til venstre (der er altid 20 aktive linjer undtagen Go Go Gadget Udvidende Hjul, hvor op til 50 linjer kan være aktiverede). Kun den højeste linjegevinst udbetales pr. linje.
  • Feature-symboler er scatter-gevinster, og de tildeles, når de fremkommer hvor som helst på hjulene for et hvilket som helst antal spillede linjer.
  • Der kan vindes flere scatter-features i et enkelt spil.
  • Scatter-gevinster udbetales ud over hjulgevinster.
  • Gratis Spins spilles med samme antal linjer og indsats pr. linje/Samlet Indsats, som det udløsende spil (der er altid 20 aktive linjer undtagen M.A.D. Fremstød Gratis Spins, hvor 20 gevinstlinjer er aktive, men der kan tilføjes flere).
  • FEJL ANNULLERER ALLE SPIL OG UDBETALINGER.

  Den maksimale gevinst fra et enkelt spil er £250.000 eller 10.000xIndsats - hvad der end kommer først (eller valutaækvivalent. Andre operatørgrænser kan gælde).

  Seneste opdatering: 07-09-2018