Tropicool

Spilleregler

1. Tropicool er en spillemaskine med 6 kolonner og 6 rækker, faldende symboler, et
Feature Reel og 46 656 måder at vinde på.
2. Spillet byder på flere indsatsniveauer for hver valuta.
3. Hver indsats er 100 mønter.
4. Gevinstlinjer udbetales fra venstre mod højre. Kun den højeste gevinst pr. aktiv
gevinstlinje udbetales.
5. En spilrunde begynder på det valgte indsatsniveau, når spilleren trykker på
knappen Spin.
6. Spillet kan også spilles automatisk ved at aktivere funktionen Autospin (hvis det
er muligt i den relevante jurisdiktion). Hold knappen Spin nede, eller brug knappen
Autospin til at indstille antallet af spillerunder, der skal spilles automatisk.
7. Gevinster og gevinstgivende kombinationer udbetales efter gevinsttabellen.
8. Gevinster vises i spillerens valuta eller i mønter. Spilleren kan ændre sine
præferencer i Indstillinger.
9. Tropicool spilles i to tilstande: normaltilstand og bonustilstand med Free Drops.
10. Wild-symbolet forekommer i normaltilstand og bonustilstand og erstatter ethvert
symbol, undtagen wild-funktionssymboler, Bonus Scatter-symboler og Row Swapfunktionssymbolet.
En gevinstlinje med ene wild-symboler giver det samme som
det mest værdifulde symbol.
11. Fuglene optræder som 3 individuelle, stablede symboler med samme farve:
hoved, krop og ben, nok til en hel fugl. Hvert symbol passer til enhver del af en fugl
med samme farve og udbetaler ifølge gevinsttabellen.
12. 3 eller flere hele fugle med samme farve scatter-udbetaler. Det gælder kun, hvis
der er hele fugle med samme farve, som ikke er del af en linjegevinst.
13. En spilrunde starter i normaltilstand med nye symboler, der falder ned i gitteret,
og nye funktionssymboler drejer på Feature Reel.
14. Hver gevinstkombination på gitteret udbetales, og symbolerne, bortset fra
Locked Wild-symboler, fjernes fra gitteret, mens resten af symbolerne falder ned.
Funktionssymbolerne over tomme celler falder ned i gitteret, efterfulgt af nye
symboler, der bliver tilføjet fra oven for at fylde gitteret. Feature Reel bliver fyldt
med nye funktionssymboler fra højre, og nye gevinstkombinationer kan opstå.
Denne Avalanche gentages, indtil der ikke er flere gevinster. Et Row Swap-symbol
på gitteret bliver derefter aktiveret.
15. Feature Reels funktionssymboler:
• Blank: Ingen funktion.
• Wild: Wild-symbol.
• Locked Wild: Et opladet wild-symbol, der forbliver låst i 3 gevinster. Det fjernes
efter sidste gevinst.
• Multiplikator-wild x2-x5: Gevinster med denne wild multipliceres med x2-x5. Hvis
flere multiplikator-wild-symboler er del af en gevinstkombination, bruges den
højeste wild-multiplikator.
• Row Swap: Et af symbolerne på rækken erstatter alle symboler på rækken
undtagen bonus- og wild-symboler. Denne funktion aktiveres efter en Avalanchecyklus.
16. 3 eller flere bonus-symboler hvor som helst på gitteret efter et symbol-drop i
normaltilstand udløser Free Drops-bonusspillet, der starter med en
gevinstmultiplikator på x1.
• 3 bonussymboler: 10 Free Drops
• 4 bonussymboler: 15 Free Drops
• 5 bonussymboler: 20 Free Drops
• 6 eller flere bonussymboler: 25 Free Drops
17. I bonustilstand indeholder Feature Reel også følgende ekstra funktionssymboler,
som ikke falder ned i gitteret, men anvendes på bonusspillet:
• Extra Drops: Tilføjer 1, 2 eller 5 ekstra Free Drops.
• Win Multiplier Føjer x1, x2 eller x3 til gevinstmultiplikatoren.
18. Bonusspillet starter med et nyt sæt symboler i gitteret og nye funktionssymboler
på Feature Reel. Funktionssymbolerne bliver på Feature Reel mellem Free Drops.
Låste wild-symboler på gitteret forbliver mellem Free Drops, indtil de er helt brugt
op.
19. En spillerunde slutter, hvis maksimumgevinsten opnås.
20. Gevinster udbetales i slutningen af spilrunden.
21. Indsatser kan ikke ændres under en igangværende spilrunde.
22. Den teoretiske udbetaling (RTP) er 95,0 %.
23. Spillet har en maksimal gevinst på 10 000x indsatsen.
24. Alle indsatser og gevinster annulleres ved fejl.

Seneste opdatering: 18-05-2021