Wolf Rising

Vend tilbage til naturen! Rige udbetalinger med 100 streger på superhøjt terræn, der stiger otte rækker højt! Med høje ulvesymboler og den stablede vildmark, som er endnu rigere i Den Gratis Spins Bonus, er der intet tamt ved dette spil!

Hvordan man satser
Automatisk Spin-Funktion
Stablet Vildmark
Bonus For Gratis Spins
Mulighed
Regel
Supplerende Oplysninger
Hvordan man satser
Ulveopstanden har 100 linjer. Vælg at spille 1, 8, 25, 50, 75 eller 100 linjer.

LINE BET
Viser det aktuelle væddemål pr. linje i valuta. Tryk på venstre pil ( - ) for at reducere linjetab. Tryk på den rigtige pil ( + ) for at øge linjetab.

LINJE
Tryk på venstre pil ( - ) for at reducere antallet af afspillede payliner. Tryk på den rigtige pil ( + ) for at øge antallet af afspillede payliner.

SPIN
Tryk for at dreje hjulene og afgive væddemålet.

[ top ]
Automatisk Spin-Funktion
Auto Spin afspiller spillet automatisk for et valgt antal spil ved nuværende linjetab. Vælg den ønskede linje bet, tryk på AUTO SPIN og vælg hvor mange spil der skal spilles. Auto Spin afspiller det angivne antal Spiner indtil stopknappen trykkes ned, en bonus udløses, eller balancen er utilstrækkelig til at dreje igen.

Auto Spin er kun tilgængelig i godkendte jurisdiktioner.

[ top ]
Stablet Vildmark
Med den stablede vildmark er hver rulle fyldt med grupper på otte på hinanden følgende vilde symboler.

I Den Gratis Spins-Bonus er den stablede vildmark endnu rigere og mere rigelig.

[ top ]
Bonus For Gratis Spins
Udløs den gratis spillebonus ved at få tre bonussymboler i en position på de tre midterste ruller.

Der udløses Gratis Spins Bonusuddeling fem gratis dåser. Hjulene i den gratis Spins Bonus har en rigere, mere rigelig stablet vildmark, end basiskampen ruller.

Under Gratisbonussen kan bonussen hentes ved at få tre bonussymboler overalt på de tre ruller. At hente de gratis Spins Bonusuddelinger og yderligere fem gratis dåser. Bonussen kan hentes flere gange, op til maksimalt 255 frie spil pr. Bonus.

Væddemålet i bonussen er lig med væddemålet på spolen, der udløste bonussen.

[ top ]
Mulighed
Grafikkvalitet

Bedste grafik ser bedst ud, men præstation kan lide
HØJ - Optimal grafik og indstilling af ydeevne
Middel-lavere kvalitet, men øget ydeevne
Lav-uregelmæssige grafik, men jævnt animeringsevne på langsommere computere
[ top ]
Regel
Misbrug eller funktionsfejl betyder, at alle betaler og spiller.

Kun den højeste vinder betalte på hver betalingslinje. Linjesejren multipliceres med linjespillet på vinderlinjen.

Alle tegn på linjevind skal vises på en spillelinje og på fortløbende ruller, begyndende med den yderste venstre rulle.

Bonussymbolet findes kun på hjul 2, 3 og 4.

Samtidig vinder man på forskellige betalingslinjer. Scatter vinder er uafhængige af betalingslinjens sejre og lægges også til det samlede beløb, der betales.

Sejre vises i valuta.

Ruller, der anvendes i Bonus for gratis spil, adskiller sig fra de ruller, der anvendes i basisspillet.

Uanset størrelsen er der et prisloft for en enkelt transaktion. Se lønsedlen for detaljer. En transaktion omfatter resultaterne af den gratis indskudsbonus plus resultatet, som lancerede bonussen. Hvis tildelingsloftet nås i bonussen, ophører bonussen straks, uanset om der er tale om resterende frie spil.

[ top ]
Supplerende Oplysninger
Forventet Hævn


I overensstemmelse med fair spilpraksis, der kræves i de fleste juridiske jurisdiktioner på verdensplan, er alle spilresultater fuldstændig uafhængige. Oddsene for at få et bestemt resultat er altid de samme.

Oddsene varierer ikke baseret på tidligere resultater, betstørrelse, balancestørrelse, tidspunkt på dag, ugedag osv. Hvis man f.eks. vinder topprisen på et givet spil, er chancerne for at vinde topprisen på næste spin nøjagtig de samme. På samme måde ændrer tidligere tab ikke fremtidige odds.

Den forventede tilbagebetaling afspejler det teoretiske afkast på et meget stort antal spil af mange spillere over en længere periode. Resultaterne for en given spiller i en spillesession kan variere meget fra dette langsigtede, forventede gennemsnit i begge retninger. Jo færre spil der spilles, jo større er den normale variation af den faktiske tilbagebetaling, der kan opleves.

Intellektuel Ejendomsret

Alle varemærker er registrerede varemærker eller verserende IGT-varemærker i USA og/eller andre lande.  2013 IGT. Alle rettigheder forbeholdes. 

 

Seneste opdatering: 04-12-2019