Aztec Luck

Sådan spiller man

Vælg en indsatsstorrelse og tryk herefter på Spin-knappen for at starte.

For at puge autospil skal du trykke på Autospil-knappen, og de-refter vælge det ønskede antal runder.

Autospil startes og stoppes ved at klikke på autospil-ikonet, hvor relevant.

Under spillet kan du altid se, hvor mange autospilspin du har til-bage.

Tryk på 'Hjem'-ikonet for at afslutte spillet.

For at sikre at spillet fortsætter, når autospil er slået til, fortsæt-ter spillet automatisk, når der er gået den tid, det er indstillet til. Dette kan slås fra i indstillingsmenuen.

Spilleregler

Gevinster evalueres fortløbende på en udbetalingslinje, startende på hjulet længst til venstre.

Vinderkombinationer og udbetalinger følger udbetalingstabellen.

Kun den højest udbetalende kombination for hver udbetalingslin-je, bliver udbetalt.

Gevinster på flere udbetalingslinjer lægges sammen.

Wild-symboler erstatter alle symboler på hjulene. Tekniske fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Den teoretiske tilbagebetaling til spilleren i dette spil er 95%.

Ufuldstændige spil vil automatisk blive afklaret efter 2 dage. Enhver gevinst der opstår fra automatisk afklarede spil, skal ind-betales på spillerens konto.

Funktioner

Montsymbolet vendes for at afsløre vilde og gratis spins. 1 mønt = 1% chance for at afsløre gratis spins 2 mønter = 10% chance for at afsløre gratis spins 3+ mønter = 100% chance for at afsløre gratis spins

Når gratis spins afsløres, tilføjes scatter-gevinst til gevinsten på betalingslinjen.

Et specielt ekspanderende symbol vælges tilfældigt for at hjælpe dig med at vinde mere på gratis spins. Symboler kan vises hvor som helst langs en aktiv linje for at vinde!

7 gratis spins tildelt oprindeligt med ubegrænset retriggers.

I gratis spins afslører montsymbolet også yderligere ekspander-ende symboler.

Seneste opdatering: 01-02-2022