CLUEDO Classic

CLUEDO Classic


Introduktion
Oplev intriger i denne klassiske mordgåde fyldt med en interessant kombination af mistænkte og en 2X Wilds, der øger spændingen og gevinsterne!
Afdæk mysteriet i takt med, at natten falder over palæet for tredoblede gevinster og gratis spins i CLUEDO-bonussen!


[ til toppen ]


Sådan spiller du
CLUEDO Classic har 20 gevinstlinjer.

LINJEINDSATS
Viser aktuel linjeindsats i valuta. Klik på venstre pil (-) for at reducere linjeindsatsen. Klik på højre pil (+) for at øge linjeindsatsen.

LINJER
Viser det aktuelle antal valgte gevinstlinjer. Klik på venstre pil (-) for at reducere antallet af linjer, der spilles på. Klik på højre pil (+) for at øge antallet af linjer, der spilles på.

SPIN
Klik for at dreje hjulene og indsende din indsats.

[ til toppen ]


Auto-spin
Auto-spin spiller spillet automatisk i et givent antal spil med det aktuelle antal linjer og linjeindsats.

Vælg den ønskede linjeindsats, tryk på AUTO-SPIN og vælg hvor mange spil, der skal spilles med de aktuelle indsatsindstillinger. Auto-spin bliver ved med at spille det specificerede antal spil, indtil du klikker på STOP-knappen, der udløses en bonus eller din saldo er utilstrækkelig til at spille igen.

Auto-spin er kun tilgængelig i godkendte lande.

[ til toppen ]


CLUEDO-bonus
CLUEDO-bonussen udløses ved at få tre eller flere bonussymboler hvor som helst på hjulene.

Udløsning af CLUEDO-bonussen giver 15 gratis spins. I bonusrunden tredobles alle gevinster undtagen CLUEDO-gevinsten med 5 symboler. Med tredobbelte gevinster og 2X Wild-symboler i bonusrunden kan visse gevinster blive ganget med 6X!

CLUEDO-bonusrunden, kan bonussen genudløses ved at få tre eller flere bonus scatter-symboler hvor som helst på hjulene. Du kan genudløse bonussen flere gange op til maksimalt 180 gratis spins pr. bonus.
[Gratis spins spilles med samme linjeindsats og antal linjer som det udløsende spil.

[ til toppen ]


Valgmuligheder
Grafikkvalitet
Tilpas grafikkvaliteten for at få en optimal animationspræstation.

  • BEDST– Grafikken ser bedst ud, men det kan gå ud over præstationen.
  • HØJ (standard) – Optimal indstilling for grafik og præstation.
  • MELLEM – Lavere kvalitet, men øget præstation.
  • LAV – Forringet grafikkvalitet, men gnidningsløs animationspræstation opnås selv på langsommere computere.
[ til toppen ]


Regler
Funktionsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Alle linjegevinstsymboler skal vises på en spillet linje og på fortløbende hjul, begyndende med hjulet længst til venstre.

Kun den højeste gevinst udbetales på hver gevinstlinje. Linjegevinster ganges med linjeindsatsen på den gevinstgivende linje. Samtidige gevinster på forskellige gevinstslinjer tilføjes.

Kun den højeste scatter-gevinst udbetales. Scatter-gevinster ganges med den samlede indsats.

Scatter-gevinster er uafhængige af linjegevinster og føjes også til det samlede udbetalte beløb.

Hvis et eller flere 2X Wild-symboler indgår i en linjegevinst, fordobles gevinsten.

Gevinster vises i valuta.

Uanset størrelsen på din indsats er der et gevinstloft på alle enkelte transaktioner. Se gevinstoversigten for detaljer. En transaktion omfatter resultaterne af gratis spinbonussen plus resultatet, der udløste bonusrunden. Hvis gevinstgrænsen er nået i bonusrunden, afsluttes runden omgående, uanset resterende antal gratis spins.

[ til toppen ]


Yderligere oplysninger
Forventet tilbagebetaling
I overensstemmelse med praksis for retfærdige spil, der kræves af de fleste af verdens retssystemer, er alle spilresultater helt uafhængige. Dine odds for at få et bestemt resultat er altid de samme.

Oddsene varierer ikke baseret på dine tidligere resultater, dine indsatser, dit budget, tidspunkt på dagen, ugedag, osv. Hvis topgevinsten vindes på et givent spin, er chancerne for at vinde topgevinsten igen på det efterfølgende spin nøjagtigt de samme. Ligeledes ændrer tidligere tab ikke dine fremtidige odds.

Den forventede udbetaling afspejler det teoretiske afkast på tværs af et meget stort antal spil fra adskillige spillere over en længere periode. Enhver given spillers resultater i en spilsession kan variere meget begge veje fra denne forventede tilbagebetaling på lang sigt. Jo færre antal spil der er spillet, jo større normal varians af den faktiske tilbagebetaling kan man opleve.

Intellektuel ejendom
CLUEDO er et varemærke, der tilhører Hasbro og bruges med tilladelse. © 2013 Hasbro. Alle rettigheder forbeholdes.

Alle andre varemærker er ejet og/eller registreret af IGT og/eller deres licensgivere i USA og/eller andre lande. © 2013 IGT. Alle rettigheder forbeholdes.

Seneste opdatering: 10-05-2017