Chronicles of Olympus X Up

Om dette spil

• l Dette er et slotspil med 5 hjul og 3 rækker.
  • l Spillets formål er at lade hjulene spinne, så symbolerne lander på forskellige kombinationer. l Vinderkombinationer fremhæves på hjulene, og udbetalingen tildeles. l Spillet indeholder 243 måder.
  • XUP-funktion
  • l 2 landede scatter-symboler tildeler en X UP-polet. Der tildeles ikke polet for 3 landede scatter-symboler. l Tildelte X UP-poletter indkasseres og fremhæves i X UP-multiplikatorspor-enheden. l Større gratis spin-multiplikatorer aktiveres, imens flere X UP-poletter indkasseres.
  • l Når gratis spin startes, vil enhver aktiv gratis spin-gevinstmultiplikator være gældende fra begyndelsen af funktionen. l Når gratis spin startes, vil alle indkasserede X UP-poletter blive bragt ind i funktionen.
  • l Indkassering af 1 X UP-polet vil aktivere 2x gratis spin-multiplikatoren. l Indkassering af 3 X UP-poletter vil aktivere 3x gratis spin-multiplikatoren. l Indkassering af 5 X UP-poletter vil aktivere 4x gratis spin-multiplikatoren. l Indkassering af 8 X UP-poletter vil aktivere 5x gratis spin-multiplikatoren. l Indkassering af 11 X UP-poletter vil aktivere 7x gratis spin-multiplikatoren. l Indkassering af 15 X UP-poletter vil aktivere 10x gratis spin-multiplikatoren. l Indkassering af 19 X UP-poletter vil aktivere 25x gratis spin-multiplikatoren.
  • l Indkassering af 23 X UP-poletter vil aktivere 50x gratis spin-multiplikatoren og starte gratis spin-funktionen.
  • l Indkasserede X UP-poletter og alle aktiverede gratis spin-multiplikatorer lagres og bruges pr. bet-beløb.
  • l Indkasserede X UP-poletter fjernes ved afslutning af gratis spin til det nuværende betbeløb.

Upsizer-funktion

• l Inden gratis spin-funktionen begynder, har du mulighed for at købe en højere gratis spin-startmultiplikator.

Page 1 of 7

• l Når du har valgt en multiplikator, bliver du bedt om at bekræfte dit valg og prisen for at hæve din startmultiplikator.

• l Funktionen er kun tilgængelig, når gratis spin bliver udløst af scatter-symboler, der lander med en multiplikator mindre end 50x.
  • l Funktionen kan være begrænset eller gøres tilgængelig, imens dit bet overstiger et angivet beløb. l Funktionen er måske ikke tilgængelig i alle regioner.

Gratis spin

• l 3 scatter-symboler hvor som helst på hjul 2, 3 og 4 udløser 8 gratis spin.
  • l Enhver aktiveret X UP-gratis spin-multiplikator vil være gældende fra starten af spillet. l Under gratis spin, vil landing af 2 scatter tildele 2 ekstra gratis spin og en X UP-polet.
  • l Ekstra X UP-poletter kan indkasseres under gratis spin, hvilket kan forøge den aktive X UP-gratis spin-multiplikator.
  • l Alle bets, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen. l Der kan maksimalt opnås en 50x X UP-gratis spin-gevinstmultiplikator. l Alle måder, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen. l Gevinster, der tildeles under funktionen, føjes til basisspilgevinsterne. l Gratis spin kan ikke udløses flere gange. l Gratis spin bliver spillet automatisk.

Funktionen Køb

• l Et tryk på den aktive Køb bonus-knap åbner Køb-funktionen.
  • l Køb-funktionen giver dig mulighed for at købe 8 gratis spin med udgangspunkt i en tilfældigt tildelt gratis spin-multiplikator.
  • l Den tildelte multiplikator kan være det samme som eller højere end din aktuelle multiplikator. l Et tryk på "" bekræfter dit valg om at købe en tilfældigt tildelt multiplikator. l Et tryk på "X"-knappen lukker Køb-funktionen. l Køb bonus-funktionen og alle købte gratis spin spilles til det nuværende valgte bet. l Funktionen er kun tilgængelig i basisspil.
  • l Funktionen kan være begrænset eller gøres tilgængelig, imens dit bet overstiger et angivet beløb. l Funktionen er måske ikke tilgængelig i alle regioner.

Bet-regler

l Hvert spillet spin koster et samlet bet-beløb. l Startbet er det nuværende samlede bet divideret med mådeprisen for 30.

Måderegler

• lSpillet indeholder 243 måder. l En måde er et mønster bestående af tilstødende symbolpositioner på hjulene.
  • lEn gevinst udbetales, når matchende symboler lander ved siden af hinanden i dette mønster. l Mådegevinster løber fra venstre mod højre og starter på det første slothjul.

Regler for udbetaling

• l Udbetalinger af mådegevinster er baseret på det placerede startbet.
  • l Den samlede udbetaling er den samlede mængde af alle mådegevinster og scattergevinster i et spin. l Kun den højeste vinderkombination tildeles pr. symbolkombination.
  • l Den viste vind op til-værdi rundes ned og er en gennemsnitlig vurdering af den højest mulige gevinst på et enkelt spin.
  • l Udbetalingstabellen viser udbetalingen for hver symbolkombination baseret på det aktuelle bet.
  • l Hvis flere vinderkombinationer lander på en måde, er det kun den højeste gevinst,

der udbetales.

Wild-symboler

• l Wild-symboler kan erstatte andre symboler for at fuldføre vinderkombinationer. l Wild-symboler udvides for at fylde hjulet. l Wild-symboler kan erstatte alle symboler undtagen scatter.
  • l Wild-symboler kan skabe deres egen vinderkombination, når de lander i en mådekombination.

Scatter-symboler

• l I basisspil forekommer dette symbol kun på hjul 2, 3 og 4. l I gratis spin forekommer dette symbol kun på hjul 2 og 4.
  • l Scatter-symboler kan skabe deres egne vinderkombinationer, uanset hvor de lander på hjulene.
  • l Scatter-gevinster ganges med det samlede bet.

Bet-indstillinger

• l Hurtigt bet: Viser et udvalg af hurtige bet-muligheder for at vælge dit samlede betbeløb. l Avanceret: (+) eller (-) Vælger det samlede beløb, du vil satse.
  • l Maks. bet: Tilgængeligt både som hurtigt bet og avancerede tilstande, placerer det maksimalt tilladte bet.
  • l Bet-indstillingerne varierer fra spil til spil. Dit spil har muligvis ikke alle disse indstillinger.

Spilstyring

• l Spin-knap: Starter et hjulspin.

• l Bet-knap: Viser muligheder for at ændre det aktuelle bet.

• l Autospil-knap: Viser autospil-muligheder.

• l Autospil-stopknap: Afslutter den aktuelle autospil-session.

• l Bet: Viser det nuværende samlede bet.

• l Saldo: Viser de nuværende saldoer.

• l Menuknap: Viser yderligere spilindstillinger.

Spilmenu

• l Luk-knap: Lukker spilmenuen.

• l Udbetalingstabel-knap: Viser udbetalingstabeller og spilregler.

• l Indstillinger-knap: Viser spillets indstillinger.

• l Menuknap: Viser yderligere spilindstillinger. l Bank-knap: Viser banksiden.
  • l Hjælpeknap: Viser hjælp og yderligere information.

• l Knappen Hjem: Afslutter spillet.

Spilindstillinger l Lyd: Slår spillyd til.

Yderligere oplysninger

• l Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil. l Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.
  • l I tilfælde af spilafbrydelse bliver den seneste spilstatus vist, når du vender tilbage til spillet. l Saldoen er opdateret med vundet eller tabt beløb.
  • l Resultaterne fra det seneste spin vises.
  • l Hvis en anmodning ikke når frem til serveren inden afbrydelsen, bliver det forrige spils resultater vist.
  • l Det er muligt at fortsætte med enhver igangværende funktion, der kræver interaktion

eller udvælgelse.

• l Eventuelle ændringer af spillereglerne vil blive udført i overensstemmelse med de

gældende regler.

Udbytte til spiller

• l Udbyttet til spilleren (UTS) er den teoretiske statistiske procentdel af det samlede penge-bet i et spil, som udbetales som gevinster over tid.
  • l Værdien er fastlagt og ændres ikke. l Dette spil har en UTS på 96,33 %.
  • l Dette spil har et UTS for forskellige spiltyper. l Køb-funktionens UTS er 96,33 %.

Seneste opdatering: 26-10-2021