Blazin' Hot 7s Bigger Bonus

SÅDAN SPILLER DU

REGLER FOR BASISSPIL

Kun den højeste vinder udbetales pr. vindende kombination. Gevinster skal opstå på hinanden følgende hjul, startende med hjulet yderst til venstre. Gevinster på forskellige udbetalingslinjer tilføjes. Gevinstoversigten afspejler den nuværende indsatskonfiguration.

GOLIATH-SYMBOLER

GOLIATH-SYMBOLET kan ikke være et WILD- eller BONUSSYMBOL. GOLIATH-SYMBOLET kan ses delvist. GOLIATH-SYMBOLER kan vises på et hvilket som helst hjul. Der kan ikke vises mere end 1 GOLIATH-SYMBOL ad gangen.

WILD-SYMBOL

WILD-symbolet erstatter alle symboler undtagen BONUS-symbolet. WILD-symboler vises kun på hjul 2, 3, 4 og 5.

GRATIS SPINS-BONUS

Når der vises 3 eller flere GRATIS SPIN-symboler fordelt i visningen, udløses GRATIS SPINS-bonussen. Hvis bonussen udløses med 3 BONUS-symboler, får du tildelt 8 GRATIS SPINS, med 4 får du tildelt 10 GRATIS SPINS, og med 5 får du tildelt 12 GRATIS SPINS. Et GOLIATH-SYMBOL vil være synligt på hvert GRATIS SPIN. Det er ikke muligt at udløse bonussen igen. GRATIS SPINS-BONUS har en funktion for minimumsgevinst.

FUNKTIONEN MINIMUMSGEVINST

Når GRATIS SPINS-bonussen udløses, aktiveres FUNKTIONEN MINIMUMSGEVINST og bliver lig med din aktuelle indsats. På alle GRATIS SPINS er du garanteret at vinde et minimum af din indsats. Hvis du opnår en hjulgevinst, som er højere end din indsats, sættes minimumgevinsten til den højeste hjulgevinst, du har opnået indtil videre.

BUY PASS

Du kan vælge at spille de GRATIS SPINS ved at trykke på knappen BUY PASS™. Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig på grund af den jurisdiktion, du befinder dig i.

Prisen for BUY PASS™ vises på skærmen. Tryk på BEKRÆFT for at starte spillet.

Hjulene drejer til en position, der indeholder mindst 3 BONUS-symboler, og GRATIS SPINS-bonussen starter.

Funktionen BUY PASS™ har en forventet tilbagebetaling på (ikke relevant)/92,12 %/93,97 %/96,06 %.

JURIDISK MEDDELELSE

I overensstemmelse med fair spillepraksis er resultatet af hvert enkelt spil uafhængigt af hinanden.

Chancerne for at nå et bestemt resultat er altid de samme ved begyndelsen af et spil.

Den forventede tilbagebetaling for dette spil er 87,04 %/92,15 %/94,01 %/96,08 %. Dette afspejler det teoretiske afkast på tværs af mange spil.

Spillets udseende og stemning samt de enkelte komponenter og visninger er produktdesign, som tilhører Light & Wonder, Inc. og dets datterselskaber. TM og © 2023 Light & Wonder, Inc. og dets datterselskaber. Alle rettigheder forbeholdes.

Seneste opdatering: 21-09-2023