Monopoly Travel World Tour

WILD-SYMBOL

WILD-symbolet vises kun i basisspillet.

WILD-symbolet kan vises på hvilket som helst hjul og erstatter alle symboler undtagen BONUS-symbolet.

BONUSSYMBOL

BONUS-symbolet er et scatter-symbol og kan vises på alle hjul.

Hvis du lander 2 BONUS-symboler, får du tildelt en tilfældig KONTANT-præmie på enten 2x, 3x, 5x, 6x, 8x eller 10x den samlede indsats.

Hvis du lander 3 eller flere BONUS-symboler, udløses BOARDING CALL-funktionen.

BONUS-symbolerne kan også vises i nogle funktioner.

Resultatet vil derefter være anderledes og som angivet for disse funktioner.

BOARDING CALL-FUNKTIONEN

Fra BOARDING CALL-funktionsskærmen skal en af følgende BONUS-runder vælges:

NEW YORK - ON THE MONEY

CANCÚN – MONTEZUMA

CAPE TOWN – RAGING RHINO

CHELTENHAM - RACE DAY

NEXT FLIGHT ANYWHERE

Over tid kan BONUS-runder tilføjes eller fjernes fra ovenstående liste.

ON THE MONEY

GRATIS ON THE MONEY-SPINS

Når du vælger NEW YORK – ON THE MONEY

Det følgende antal gratis spins, som vist i tabellen nedenfor, kan tildeles.

BONUS SPINS

3            10

4            15

5            20

Det er ikke muligt at udløse gratis spins igen under denne funktion.

ON THE MONEY MR. MONOPOLY BONUS

MR. MONOPOLY-symbolet er et scatter-symbol og kan vises på alle hjul.

Hvis en eller flere MR. MONOPOLY-symboler vises på hjulene med et hvilket som helst KONTANT-symbol, vil hvert MR. MONOPOLY-symbol hente de multiplikatorer, der vises på hvert KONTANT-symbol. De ganges med indsatsen og lægges sammen, og derefter vil alle gevinstlinjer blive tildelt.

ON THE MONEY-KONTANTBONUS

KONTANT-symbolerne kan lande på et hvilket som helst hjul. De repræsenteres af tre forskellige symboler.

Selvom de alle er visuelt forskellige symboler, fungerer de alle som det samme symbol.

Hvert KONTANT-symbol tildeles en multiplikator, der kun kan udløses af MR. MONOPOLY-symbolet.

SYMBOL              VÆRDIER

KONTANT Blå     2x, 3x, 4x, 5x

KONTANT Grøn  6x, 8x, 10x

KONTANT Gul    15x, 20x

MONTEZUMA

MONTEZUMA WILD-SYMBOL

MONTEZUMA WILD-symbolet kan vises på hvilket som helst hjul under MONTEZUMA BONUS og erstatter alle symboler undtagen BONUS-symbolet.

MONTEZUMA BONUS HJUL

Når du vælger CANCÚN – MONTEZUMA fra BOARDING CALL-funktionen, drejer MONTEZUMA BONUS-HJULET og tildeler det oprindelige antal gratis spins.

Hjulet afspejler ikke oddsene for en præmie, der bliver tildelt.

GRATIS MONTEZUMA-SPINS

De første værdier af gratis spins, der vises på MONTEZUMA BONUS-HJULET, afhænger af antallet af BONUS-symboler, der udløste funktionen, som vist i tabellen nedenfor.

BONUS SPINS

3            3, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 15, 20

4            5, 6, 7, 8, 9, 10, 15, 20

5            6, 7, 8, 9, 10, 15, 20

Hvis du lander 2 eller flere BONUS-symboler under MONTEZUMA BONUS, får du et genudløsende spin på MONTEZUMA BONUS-HJULET.

Genudløsningen tildeler 3, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 15 eller 20 spins uanset antallet af BONUS-symboler.

MONTEZUMA-MULTIPLIKATOR

Ved starten af hvert normalt spin drejer multiplikatorhjulet over hjulene og viser en spin-multiplikator. Dette gælder for eventuelle gevinster på det pågældende spin.

De tilgængelige multiplikatorværdier er 2x, 3x, 5x, 10x.

Hjulet afspejler ikke oddsene for en præmie, der bliver tildelt.

Multiplikatorværdien ved genudløsning forbliver den samme for det tildelte antal ekstra gratis spins. Multiplikatorhjulet drejer ikke.

RAGING RHINO

GRATIS RAGING RHINO-SPINS

Når du vælger CAPE TOWN – RAGING RHINO

Det følgende antal gratis spins, som vist i tabellen nedenfor, kan tildeles.

BONUS SPINS

3            8

4            15

5            20

Får du 3, 4 eller 5 BONUS-symboler i løbet af funktionen, tildeles der henholdsvis 4, 8 eller 10 ekstra gratis spins.

RAGING RHINO WILD-SYMBOL

RAGING RHINO WILD-symbolet kan vises på hjul 2-5 under RAGING RHINO BONUS og erstatter alle symboler undtagen BONUS-symbolet.

Under RAGING RHINO-funktionen tildeles hvert WILD-symbol enten 2x eller 3x multiplikator. Multiplikatoren er multiplikativ for hvert WILD-symbol, der indgår i den pågældende gevinstlinje.

RACE DAY

GRATIS RACE DAY-SPINS

Når du vælger CHELTENHAM – RACE DAY

Du får tildelt et beløb som vist i tabellen nedenfor til at satse på det kommende løb.

BONUS SALDO

3            100x

4            115x

5            140x

Det er ikke muligt at udløse gratis spins igen under denne funktion.

INDSATS

Før gratis spins starter, skal du vælge, hvordan du vil fordele indsatsbeløbet mellem de 5 heste.

HEST-WILD

Hest-WILD-symbolet kan vises på hvilket som helst hjul under Race Day BONUS og erstatter alle symboler undtagen BONUS-symbolet.

For hver Hest-Wild, der lander, vil den tilsvarende hest rykke en plads frem i hestevæddeløbet over hjulene.

Når en hest har vundet løbet, stopper de gratis spins, og en præmie for den hest føjes til dine gevinster i gratis spins.

Mere end én hest kan vinde løbet. Hvis det er tilfældet, vil flere hestevæddeløbsgevinster blive tildelt til din samlede gevinst.

JURIDISKE MEDDELELSER

Den bedste strategi, når du vælger en bonusrunde for 3, 4 og 5 scatters, er:

Bonus, bonus, bonus, Montezuma-bonus

Bonus, bonus, bonus, bonus, Raging Rhino-bonus

Bonus, bonus, bonus, bonus, bonus, Raging Rhino-bonus

Den forventede tilbagebetaling for dette spil er mellem og 96,18 %. Dette afspejler den teoretiske tilbagebetaling på tværs af mange spil.

I overensstemmelse med fair spillepraksis er resultatet af hvert enkelt spil helt uafhængigt.

Chancerne for at nå et bestemt resultat er altid de samme ved begyndelsen af et spil.

Funktionsfejl vil annullere alle udbetalinger og spil.

Spillets udseende og stemning samt de enkelte komponenter og visninger er produktdesign, som tilhører Light & Wonder, Inc. og dets datterselskaber. TM og © 2023 Light & Wonder, Inc. og dets datterselskaber. Alle rettigheder forbeholdes.

MONOPOLY-navnet og -logoet, spilpladens karakteristiske design, de fire hjørnefirkanter, MR. MONOPOLY-navnet og -karakteren samt hvert af brættets karakteristiske elementer, kort og spillebrikkerne er varemærker tilhørende Hasbro for dets ejendomshandelspil og spiludstyr og anvendes med tilladelse. © 1935, 2023 Hasbro. Alle rettigheder forbeholdes. Licenseret af Hasbro.

Seneste opdatering: 07-12-2023