Monopoly Money Grab

WILD-SYMBOL

• {Wild} erstatter alle {monopoliSymbol}-, {dog}-, {hut}-,
  • {hat}-, {ace}-, {king}-, {queen}-, {jack}- og {ti}-symboler,
  • Undtagen symbolerne {bonusWheel}, {coinSymbol} og {moneySymbol}.

SCATTER-SYMBOL

• BONUSHJUL-symbolet er et scatter-symbol, som vises på hjul 1, 3 og 5.
  • BONUSHJUL-symbolet vises kun i basisspillet.

HIT & WIN-FUNKTION

• Hvis {coinSymbol} lander på hjul 1 under basisspillet, vil {mrMonopoly} fylde alle positioner på hjul 1.
  • Hvis 3 {moneySymbol} derimod lander på hjul 3, kan {mrMonopoly} fylde alle positioner på hjul 1.
  • {mrMonopoly} på hjul 1 udløser Hit & Win-funktionen.
  • Hver {moneySymbol} viser 1x-5x; et multiplum af den aktuelle samlede indsats.
  • Når Hit & Win-funktionen udløses, kan der vilkårligt placeres op til 5 yderligere {moneySymbol} på skærmen, og hver {moneySymbol} tildeler den værdi, der vises på {moneySymbol}.

BONUSHJUL

• Spredte {bonusWheel} på hjul 1, 3 og 5 udløser BONUSHJULET, og der tildeles 1 spin på hjulet.
  • Hvis hjulet lander på MONEY GRAB, udløses Money Grab-funktionen.
  • Hvis hjulet lander på GRATIS HIT & WIN-SPINS, udløses funktionen Gratis Hit & Win-spins, og der tildeles 5 gratis spins + 1x samlet indsats.
  • Hvis hjulet lander på STOR, LILLE eller MINI, tildeles værdien i den tilsvarende måler.

MONEY GRAB-FUNKTION

• Under basisspillet kan 3 {wild} på et enkelt hjul vilkårligt udløse Money Grab-funktionen.
  • Money Grab-funktionen kan udløses fra BONUSHJULET.
  • Money Grab-funktionen tildeler præmier fra følgende multiplikatorer x samlet indsats: 3x, 5x, 6x, 8x, 10x, 12x, 13x, 16x, 20x, 24x, 25x, 40x og 50x.
  • Penge, der lægges i tasken, har ingen indflydelse på spilresultaterne.

FUNKTIONEN GRATIS HIT & WIN-SPINS

• Hvis {coinSymbol} vises på hul 1 under funktionen Gratis Hit & Win-spins, øges højden på hjul 2-5 til 6 rækker for det aktuelle spin, og {mrMonopoly} vil fylde alle positioner på hjul 1.
  • Der bruges et andet sæt hjul under Gratis Hit & Win-spins. Gratis spins kan ikke genudløses. Gratis spins afsluttes, når der ikke er flere gratis spins tilbage.
  • Vinderkombinationer for disse hjul er identiske med basisspillet, undtaget {bonusWheel}, som ikke vises.
  • Hvert {moneySymbol} viser et af følgende: 0,5x, 0,75x, 1x, 1,25x, 1,5x, 2x, 2,25x, 2,5x, 3x, 3,25x, 3,5x, 4x, 4,5x, 5,5x, 6x, 6,5x: multispil af den aktuelle samlede indsats.

BUY PASS™

• BUY PASS™-funktionen giver direkte adgang til Gratis Hit & Win-spins.
  • Funktionen Gratis Hit & Wind-spins spilles ved den valgte samlede indsats, når BUY PASS™-funktionen udløses.
  • 1x samlet indsats tildeles, når BUY PASS™-funktionen udløses.
  • Prisen for gratis BUY PASS™ Gratis Hit & Win-spins er vist nedenfor:
    35,95x
  • R.T.P is 96%

Seneste opdatering: 26-04-2023