Bier Haus

Basisspil

• WILD er wild for alt undtagen FEATURE og GOLD FEATURE
  • Kun højeste gevinst udbetalt pr. vinderkombination.
  • Udbetalingstabellen reflekterer nuværende indsatskonfigurationer.
  • Linjeudbetalinger skal forekomme på tilstødende hjul, begyndende på hjulet længst til venstre.
  • Alle 5 hjul indeholder et antal tilstødende positioner, der, før hjulet drejer, tilfældigt erstattes med et symbol fra gevinsttabellen.

Free Spin Feature

• 5 eller flere spredte FEATURE og/eller GOLD FEATURE på tilstødende hjul, startende på hjulet længst til venstre, udløser Free Spin feature.
  • 5 FEATURE og/eller GOLD FEATURE tildeler 5 gratis spil
  • For hver FEATURE og/eller GOLD FEATURE, udover de oprindelige 5 der udløste funktionen, tildeles 5 ekstra gratis spil op til maksimalt 80 gratis spil.
  • Hver GOLD FEATURE, der var en del af den udløsende funktionskombinationen, erstattes af LOCKED WILD der låser sig fast på den hjulposition på skærmen ved starten af de gratis spil.
  • LOCKED WILD forbliver låst fast i løbet af hele funktionen.
  • LOCKED WILD er wild for alle symboler undtagen FEATURE og GOLD FEATURE
  • Hvis FEATURE eller GOLD FEATURE lander bagved LOCKED WILD og en funktion er mulig, så erstattes de med WILD FEATURE men kun i det aktuelle drej.
  • WILD FEATURE er wild for alle symboler.
  • I løbet af gratis spil tildeler 5 eller flere spredte FEATURE, GOLD FEATURE og/eller WILD FEATURE på tilstødende hjul, startende på hjulet længst til venstre, yderligere gratis spil til antallet af resterende gratis spil.
  • Klik på "Start funktion" for at starte de gratis spil
  • Under gratis spin anvendes et alternativt sæt hjul.
  • Alle 5 hjul indeholder et antal tilstødende positioner, der, før hjulet drejer, tilfældigt erstattes med et symbol fra gevinsttabellen.
  • Vinderkombinationer for disse hjul er identiske med dem i basisspillet.
  • Under gratis spin vil indsatsen pr. linje og de aktive udbetalingslinjer forblive det samme som i det spin, der udløste featuren.

Udbetalingslinjer

• Gevinster på flere udbetalingslinjer slås sammen.
  • Samlet linjeindsats skal deles ligeligt mellem hver aktiv udbetalingslinje; derfor er alle samlede indsatsbeløb ikke disponible.
  • Den samlede indsats er antallet af linjer ganget med kontantindsatsen på hver linje.
  • Kun aktive udbetalingslinjer kan registrere gevinster.
  • Tekniske fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Seneste opdatering: 16-05-2018