Cleopatra Gold

Cleopatra Gold har den klassiske spillestil fra Cleopatra, som du kender og elsker, men nu er der tilføjet en ekstra spænding med den utrolige genspin-funktion Gyldne spins!

Cleopatra- og Cleopatra Gold-symboler er begge wild og fordobler udbetalingen af enhver linjegevinst i grundspillet, hvor de erstatter, og tredobler enhver linjegevinst under bonussen, hvor de erstatter. Når en fuld stak af Cleopatra Gold-symboler lander, kan du nyde et gratis spin på et helt nyt sæt hjul, som vises stablet oven på det udløsende hjulvindue! Og hold øje med de der Cleopatra Gold-symboler - hver gang de lander i en delvis stak, er der en chance for, at de bliver skubbet op eller ned for at udfylde hjulene og tildele Gyldne spins-funktionen!

Sådan satser du

Cleopatra Gold har 20 gevinstlinjer.

Indsatskonfigurationsmenu (mobil/tablet)

Tryk på pilen for at åbne indsatskonfigurationsmenuen.

Tryk på afkrydsningsfeltet for at bekræfte og lukke indsatskonfigurationsmenuen.

Den teoretiske gevinst til spilleren i dette spil er 94.96%.

Linjer

Viser det nuværende antal gevinstlinjer.

Indsatsen er fastsat til 20 gevinstlinjer.

Møntværdi

Viser den aktuelle møntværdi i valuta.

Samlet indsats

Viser den aktuelle, samlede indsats i valuta.

Tryk på minusknappen (-) for at sænke den samlede indsats.

Tryk på plusknappen (+) for at hæve den samlede indsats.

Spin

Tryk på den runde pil for at afsende indsatsen og spinne hjulene.

Autospin-funktion

Autospin spiller spillet automatisk i et givent antal spin med den aktuelle møntværdi og antal gevinstlinjer.

For jurisdiktioner hvor autospin er aktiveret: Vælg antal autospins, tabsgrænsen og den (valgfri) grænse for enkelt gevinst.

Når du har valgt den ønskede indstilling, tryk på AUTOSPIN-knappen, og vælg, hvor mange spins der skal spilles med de aktuelle indstillinger.

Autospin spiller det valgte antal spins, indtil du trykker på STOP, til en bonus bliver udløst, eller til saldoen er utilstrækkelig til at spille, eller den aktiverede tabs/gevinstgrænse bliver nået.

Autospin er kun tilgængeligt i godkendte retskredse.

Gyldne spins-funktion

Under grundspillet eller Gratis spin-bonussen udløser Cleopatra Gold-symboler på alle positioner på et hjul, funktionen Gyldne spins. Cleopatra Gold-symboler, som vises på en hvilken som helst position på et hjul, kan skubbes op eller ned 1 eller 2 positioner for at fylde alle positioner på det hjul.

Når udløst, så tildeler funktionen Gyldne spins et gratis genspin på et nyt hjulvindue, som vises over det udløsende hjulvindue. Der kan vises 3 hjulvinduer i alt stablet oven på hinanden under funktionen:

Gyldne spins hjulvinduepositioner
3
2
1

Hjulvinduerne 2 og 3 er kun tilgængelige, når et af de Gyldne spins er tildelt for det hjulvindue.

Hvis 1 eller 2 bonus scatter-symboler fremkommer på en hvilken som helst position på hjulene i hovedspillet eller gratis spin, tildeler det etGyldne spins-hjulvindue, og hvis de fremkommer på en hvilken som helst position på Gyldne Spins-funktionens hjul, bliver disse symboler indsamlet i bonusindsamlingsmåleren.

Når 3 bonus scatter-symboler er blevet indsamlet i bonusindsamlingsmåleren, tildeles 10 gratis spins. Alle yderligere bonus scatter-symboler, som vises på en hvilken som helst position på hjulene under Gyldne Spins-funktionen, føjer 2 ekstra gratis spins til gratis spins-indsamlingsmåleren i hovedspillet eller i Gratis Spins-bonussen.

Gratis spins, hvis de tildeles, spilles når Gyldne spins-funktionen er slut. Bonusindsamlingsmåleren eller gratis spins-indsamlingsmåleren ryddes når Gyldne spins-funktionen er slut.

Funktionen Gyldne spins starter på hjulvindue 2.

Hvis de funktionstildelende symboler forekommer efter et Gyldent spin på hjulvindue 2, tildeles et Gyldent spin på hjulvindue 3.

Hvis de funktionstildelende symboler forekommer efter et Gyldent spin på hjulvindue 3, tildeles der yderligere et Gyldent spin på hjulvindue 3.

Hvis de funktionstildelende symboler forekommer efter et Gyldent spin på hjulvindue 1, tildeles et Gyldent spin på hjulvindue 2.

Hvis de funktionstildelende symboler ikke forekommer efter et Gyldent spin på hjulvindue 2, tildeles et Gyldent spin på hjulvindue 1.

Hvis de funktionstildelende symboler ikke forekommer efter et Gyldent spin på hjulvindue 3, tildeles der yderligere et Gyldent spin på hjulvindue 2.

Hvis de funktionstildelende symboler ikke forekommer efter et Gyldent spin på hjulvindue 1, slutter funktionen.

Hvis der lander fulde stakke af Cleopatra Gold-symboler, 30 gange i en enkelt funktion med Gyldne spins, bliver der ikke tildelt yderligere Gyldne spins under denne funktion.

Gyldne spins i hvert hjulvindue spilles automatisk på samme linjer og med samme møntværdi som det spin, der udløste funktionen. Linjegevinster i hvert hjulvindue vurderes individuelt.

Gevinster vurderes, når alle hjulskub er gennemført.

Funktionen slutter, når hjulvindue 1 spinner uden at udløse funktionen.

Der bruges forskellige hjul i hjulvindue 2 og 3.

Gratis spin-bonus

Gratis spins-bonussen udløses, når tre eller flere bonus scatter-symboler vises hvor som helst på hjulene under et spin i grundspillet eller når en hvilken som helst funktion med Gyldne spins er blevet udløst under det pågældende spin i grundspillet. De 3 indledende bonussymboler tildeler 10 gratis spins. Hvert yderligere bonussymbol, som vises på en hvilken som helst position på hjulene på det spin i grundspillet eller under funktionen Gyldne spins, der blev udløst under det pågældende spin i grundspillet, tildeler 2 yderligere gratis spins.

Gratis spins spilles med den samme møntværdi og det samme antal gevinstlinjer, som det udløsende spin.

Under bonussen, hvis et eller flere Cleopatra- eller Cleopatra Gold-symboler erstatter i en gevinst, tredobles udbetalingen for den gevinst.

Gratis spins-bonussen genudløses, når tre eller flere bonus scatter-symboler vises hvor som helst på hjulene under et bonus-spin eller en hvilken som helst funktion med Gyldne spins, der blev udløst under det pågældende spin i grundspillet. De 3 indledende bonussymboler tildeler 10 ekstra gratis spins. Hvert yderligere bonus-symbol, som vises på en hvilken som helst position på hjulene på det bonus-spin eller under funktionen Gyldne spins, der blev udløst under det bonus-spin, tildeler 2 yderligere gratis spins.

Bonussen kan blive genudløst flere gange op til et maksimum på 150 gratis spins pr. bonus.

Hjulene der anvendes i Gratis Spins-bonussen, er anderledes end de hjul, der anvendes i grundspillet.

Regler

Misbrug eller fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Hjulene afgøres ved starten af hvert spin.

Alle linjegevinst-symboler skal forekomme på en spillet linje og på fortløbende hjul, startende på hjulet længst til venstre.

Kun den højeste gevinst udbetales på hver gevinstlinje. Linjegevinster ganges med møntværdien på gevinstlinjen. Sammenfaldende linjegevinster på forskellige gevinstlinjer lægges sammen.

Scatter-symboler udbetaler på enhver position på hjulene for et enkelt hjulvindue.

Kun den højest scatter-gevinst bliver udbetalt. Scatter-gevinster ganges med den samlede indsats.

Scatter-gevinster er uafhængige af linjegevinster og føjes til det samlede udbetalte beløb.

Bonus-gevinster er uafhængige af linjegevinster og lægges til det samlede udbetalte beløb.

Cleopatra- og Cleopatra Gold-symboler er wild og erstatter alle symboler undtaget bonus-symbolet. Cleopatra-symboler erstatter ikke Cleopatra Gold-symboler for at tildele Gyldne Spins-funktionen.

Når et eller flere Cleopatra- og/eller Cleopatra Gold-symboler erstatter i en gevinst, fordobles den gevinst kun i grundspillet.

Når et eller flere Cleopatra- og/eller Cleopatra Gold-symboler erstatter i en gevinst, tredobles den gevinst kun i Gratis spins-bonussen.

Gevinster vises i valuta.

I nogle jurisdiktioner er der en begrænsning på alle enkelt transaktioner, som er uafhængig af indsatsbeløbet. Se gevinstoversigten for oplysninger. En transaktion omfatter resultaterne af bonussen plus resultatet, der udløste bonussen. Hvis gevinstloftet nås i bonussen, slutter bonussen øjeblikkeligt, selvom der er resterende gratis spins.

Yderligere oplysninger

Forventet tilbagebetaling

I overensstemmelse med praksis for retfærdigt spil, som det kræves af de fleste af verdens retssystemer, er alle spilresultater helt uafhængige, medmindre et spin låser op for en funktion med yderligere spin eller rækker af spins, som det fremgår af spillereglerne. Oddsene for at få et bestemt resultat er altid ens.

Oddsene varierer ikke baseret på dine tidligere resultater, din indsats, din saldo, tidspunkt på dagen, ugedag, osv. Hvis du for eksempel vinder den største gevinst, på et givent spin, er din chance for at vinde den igen i næste spin nøjagtig den samme. Ligeledes ændrer tidligere tab ikke dine fremtidige odds.

Den forventede tilbagebetaling afspejler det teoretiske afkast på tværs af et meget stort antal spil fra adskillige spillere over en længere periode. Resultaterne for en given spiller over en spillesession kan variere kraftigt fra dette langsigtede, forventede gennemsnit i begge retninger. Jo færre spil der spilles, des større er den normale variation fra den aktuelle tilbagebetaling, der kan opleves.

Intellektuel ejendom

© 2020 IGT. Alle rettigheder forbeholdes. Alle andre varemærker brugt heri er ejet af IGT eller deres partnere, og må ikke bruges uden tilladelse. Alle varemærker markeret med et ® er registreret i U.S. Patent and Trademark Office.

Sidst opdateret 24. oktober 2019

Seneste opdatering: 26-03-2020