IO

Nøglefunktioner

Funktion

Værdi

Linjer

Alle måder (4.096 till 262.144)

Hjul

6 hjul

Rakkers

4 rakker (op til 8)

Hit frekvens

24,6 %

Navn

Io

Spillestrategi

Mange spillere ændrer indsatsstørrelsen efter deres sidste spilrundes udfald. Du kan indstille dette til at ske automatisk ved at vælge en spillestrategi.

 1. En spillestrategi er et forudbestemt mønster, som automatisk skifter dit indsatsniveau efter bestemte regler.

 2. En spiller kan ændre eller deaktivere en spillestrategi efter hver spillerunde.

 3. Auto Spin medtager spillestrategier.

 4. Aktivér en spillestrategi ved at vælge startniveauet og strategien. Tryk derefter på 'Spil'.

 5. Spillestrategien skifter ikke spillets teoretiske udfald.

 6. Værktøjet Optimiser justerer indsatsen op eller ned til det nærmeste indsatsniveau under den valgte %-del. Den forbliver aktiv på det laveste indsatsniveau.

 7. Spillestrategierne er opført i udbetalingstabellen.

Spilleregler

 1. Io består af 6 søjler og 4 rækker med symboler og op til 262 144 måder at vinde på. Søjlerne kan udvides opad op til 8 rækker.

 2. Spillet omfatter 12 indsatsniveauer for hver valuta.

 3. Hver indsats udgør 100 mønter.

 4. Gevinstlinjer udbetales efter kombination fra venstre mod højre. Kun den højeste gevinst pr. aktiv gevinstlinje udbetales.

 5. En spillerunde starter på det valgte indsatsniveau, når spilleren trykker på Spin- knappen.

 6. Spillet kan spilles automatisk ved at aktivere Auto Spin. Hold Spin-knappen nede, eller brug Auto Spin-knappen for at vælge, hvor mange runder spillet skal spilles automatisk.

 7. Gevinster og gevinstgivende kombinationer udbetales efter gevinsttabellen.

 8. Gevinster vises i spillerens valuta eller i mønter. Spilleren kan ændre sine præferencer i Indstillinger.

 9. Io har to spiltyper: Normal og Bonus med Free drops.

 10. Alle symboldrop i Normal starter med 4 rækker og 4 096 måder at vinde på.

 11. Det maksimale antal rækker er 8 med 262 144 måder at vinde på.

 12. Gevinsterne i det aktuelle symboldrop indsamles, hvorefter alle symboler i vinderkombinationen fjernes undtagen Charged Wilds. De tilbageværende symboler falder ned og glider til venstre og højre, indtil de finder et sted at ligge. Det nye resultat udbetales, og der kommer nye symboler fra toppen. Avalanche- cyklussen fortsætter, så længe der dukker nye vinderkombinationer op.

 13. Når Avalanche-cyklussen ender, tilføjer det næste symboldrop en række symboler i toppen, så der bliver flere måder at vinde på.

 14. Antallet af måder at vinde på øges i takt med, at der kommer flere rækker.

  1. rækker: 4 096 måder at vinde på

  2. rækker: 15 625 måder at vinde på

  3. rækker: 46 656 måder at vinde på

  4. rækker: 117 649 måder at vinde på

  5. rækker: 262 144 måder at vinde på

 15. Wild-symbolet erstatter ethvert almindeligt symbol undtagen symbolerne Laser, Wild Forge, Charged Wild, multiplikator-wild og bonus. En vinderkombination med kun Wild-symboler udbetales som det symbol med højest værdi.

 16. Charged Wild-symbolet har 4 ekstra liv. Det bruger et liv, når det bidrager til en gevinst og bliver et almindeligt Wild-symbol, når det har brugt sit 4. liv. Charged Wild erstatter ethvert almindeligt symbol som et almindeligt Wild-symbol.

 17. Multiplikator-wild dannes af Wild Forge. De erstatter ethvert almindeligt symbol som almindeligt wild-symbol, og de lægges sammen, hvis flere bidrager til den samme vinderkombination.

 18. Wild Forge er i sig selv en blokade med en multiplikatorværdi, der starter på 2. Den fylder et tomt symbolfelt under sig med en multiplikator-wild med sin aktuelle værdi. Den overførte multiplikators værdi øges for hvert felt under den, som Wild Forge flytter til og for hver Wild-multiplikator, den danner. Wild Forge bliver til en multiplikator-wild med sin aktuelle værdi, når den falder ned i bunden.

 19. Når strålerne fra to laser-symboler krydses, bliver laser-symbolerne samt alle almindelige symboler langs strålerne op til krydset forvandlet til wilds. En laserstråle, der krydser et andet laser-symbol, anses for at krydse, når den rammer det andet laser-symbol. Udbetalingen sker, når symbolerne har forvandlet sig.

 20. En enkelt laser, der er tilbage ved slutningen på en Avalanche-cyklus, fjerner sig selv samt alle symboler langs dens stråle, så der bliver plads til nye symboler.

 21. Wilds, Charged Wilds, multiplikator-wilds, Wild Forge og bonussymboler bliver ikke påvirket af lasere.

 22. Tre bonussymboler (scatters) hvor som helst på skærmen i spiltypen Normal udløser spiltypen Bonus med Free drops. Det giver 7 Free drops med 8 rækker. Hvert nye Free drop starter med 8 rækker.

 23. Tre bonussymboler i løbet af spiltypen Bonus udløser yderligere Free drops.

 24. I bonusspillet falder alle Charged Wilds og Wild Forge lodret og glider så til venstre og højre og bliver liggende til næste Free drop. Charged Wild bruger et liv på overgangen til næste Free drop. Wild Forge-symboler, der når ned til bunden, bliver til multiplikator-wilds med den værdi, de aktuelt har.

 25. Bonusspillet Free drops slutter, når der ikke er flere Free drops, eller hvis du når den maksimale gevinst.

 26. Gevinster udbetales i slutningen af bonusspillet.

 27. Indsatser kan ikke ændres under spins eller i enhver bonus-spiltype.

 28. Den teoretiske udbetaling (RTP) i Io er 96.0 %.

 29. Spillet tilbyder en maksimum gevinst på 500 000 mønter.

 30. Alle indsatser og gevinster annulleres ved fejl.

Seneste opdatering: 28-05-2020