Koi Fortune

Koi Fortune er et hexagon-baseret spil, som består af et trækningsområde med 24 faste hexagoner på hvilke fisk svømmer ud og derefter vil en ny gruppe af tilfældige fisk svømme ind på skærmen når du klikker på "Spin". Dette spil har ingen betalingslinjer. Spilleren får gevinst for at forbinde og finde matchende symbolgrupper i hexagontrækningsområdet. Spilleren får gevinster når der er 4 eller flere matchende forbundne symbolgrupper er forbundet (uanset hvor i trækningsområdet) og spillet giver gevinst for op til 12 eller flere symbolkombinationer. Det giver et stort udvalg af gevinster (over 100.000 mulige vindermåder!). Spillet indeholder et Golden Koi joker-symbol som kan udvide sig. Når Golden Koi joker-symbolet ses på hjulet vil det forvandle alle symboler placeret direkte under det til joker-symboler, undtagen det spredte Åkande-symbol. Det er muligt at vinde en kvart million i et enkelt spil i dette spil hvis du spiller med den maksimale indsats og får en gruppe på 12 eller flere symboler af et par udvalgte typer.

Information

 • Du kan se indsatsgrænserne i spilskærmens titelbjælke.

 • Spillereglerne og gevinsterne er identiske uanset om du spiller med rigtige eller fiktive penge.

Sådan spiller du

 • Det beløb du satser vises nederst på skærmbilledet mellem ◄ og ► knapperne.
 • Gruppegevinster ganges med den samlede indsats (indsats-feltet).
 • Brug de to knapper (◄ og ►) til at vælge en indsats mellem MIN.- og MAKS.-grænserne
 • Valg af "Indsats": Når du åbner spillet er der valgt en standardindsats. Indsatsen vises nederst på skærmbilledet under hjulene. Du kan øge eller reducere indsatsen med ◄ og ► til venstre for "Maks. indsats". Hvis din spilsaldo ryger under den samlede placerede indsats, vil "Buy-in"-vinduet automatisk dukke op
 • "GEVINSTOVERSIGT": Du kan se gevinstoversigten hvis du klikker på "GEVINSTOVERSIGT" nederst til venstre på skærmbilledet. Du kan komme tilbage til spillet hvis du klikker på "TILBAGE TIL SPIL" på skærmbilledet med "GEVINSTOVERSIGT". Du kan se den næste side i gevinstoversigten ved at klikke på "NÆSTE" nederst på skærmbilledet med "GEVINSTOVERSIGTEN". For at beregne gevinstbeløbet, skal du gange den respektive gevinst med den placerede indsats. Hvis du klikker på "REGLER" på skærmbilledet med gevinstoversigten bliver du ført videre til siden med spillereglerne.
 • "REGLER": Du kan se spillereglerne hvis du klikker på "REGLER" i venstre side af spilskærmen. Du kan komme tilbage til spillet hvis du klikker på "TILBAGE TIL SPIL" på skærmbilledet med regler.
 • SPIN: Klik på "Spin" for at starte spillet. Fisk svømmer ud og derefter vil en ny gruppe af tilfældige fisk svømme ind på skærmbilledet. Gevinster udbetales. De vindende kombinationer opnås ved at få 4 eller flere matchende forbundne symbolgrupper uanset hvor i hexagon-trækningsområdet. Det vundne beløb udbetales i henhold til gevinstoversigten. Symboler som danner den vindende kombination vil lyse op og gevinstoplysningerne vises nederst på hexagonerne.
 • Resultat: Alle vindende symboler vil lyse op og blive levende. Den samlede gevinst vises som en besked i ticker-området i midten af skærmbilledet under hjulene. De symboler som optræder i en vindende kombination vil lyse op og blive levende.
 • Gentag indsats/Skift indsats: Hvis du allerede har placeret en indsats, vil denne indsats automatisk blive overført til det efterfølgende spil, forudsat at du har tilstrækkelige midler på din spilsaldo. Standardindsatsen er fast for alle 24 hexagoner. Spilleren kan øge eller reducere indsatsen med ◄ og ► til venstre for "Maks. indsats".
 • Saldo: Din resterende spilsaldo, efter du har placeret din indsats, vises i "SAMLET KREDIT".
 • INDSATS: Det beløb som du vil satse i et spil vises i "INDSATS".
 • Din aktuelle spilsaldo er summen af de beløb, som vises i "SAMLET KREDIT" og "INDSATS".
 • "MAKS. INDSATS": Hvis du vil spille med den maksimale indsats skal du klikke på "MAKS. INDSATS". Hvis du ikke har tilstrækkelige midler på din spilsaldo, får du ikke tilbudt denne mulighed.
 • "AUTO-SPIN": Du kan benytte denne funktion til at vælge et bestemt antal spins i "håndfrit spil". De tilgængelige muligheder i denne funktion er:
  • Antal spins: Spillet fortsætter automatisk det antal spins, som du valgte i rullemenuen.
  • Spin indtil gevinst er lig med eller større end: Spillet fortsætter automatisk indtil gevinstbeløbet er større end eller lig med det valgte beløb i rullemenuen.
  • Spin til gevinst: Spillet fortsætter automatisk indtil næste gevinst.
  • Spin indtil bonusspil/-runde udløses: Spillet fortsætter automatisk indtil næste bonusspil/-runde udløses.
  • Spin indtil min saldo er lig med eller overstiger: Spillet fortsætter automatisk indtil spilsaldoen er større end eller lig med det indtastede beløb. Vær opmærksom på at "spilsaldo" er summen af de beløb, som vises i "SAMLET KREDIT" og "INDSATS".
  • Spin indtil min saldo er lig med eller ryger under: Spillet fortsætter automatisk indtil spilsaldoen er mindre end eller lig med det indtastede beløb. Vær opmærksom på at "spilsaldo" er summen af de beløb, som vises i "SAMLET KREDIT" og "INDSATS".
  • Spil hurtigere: Med denne mulighed kan du spille hurtigere end normalt ved at reducere pausetiden. Du skal vælge mindst en af de andre tilgængelige auto-spin muligheder for at spille med denne mulighed.
 • Hvis du vil benytte auto-spin skal du klikke på "AUTO-SPIN" nederst på spilskærmen. Når auto-spin vinduet åbnes, skal du sætte et flueben ud for de muligheder som du vil spille med. Brug de relevante rullemenuer. Klik på "START" for at aktivere de valgte muligheder og starte spillet. Klik på "ANNULLER" for at vende tilbage til normalt spil.
 • Klik på "STOP SPIN" for at stoppe auto-spin. Når et spin er i gang, vil "AUTO-SPIN" stoppe når det pågældende spin er færdigt. I øvrige tilfælde stopper "AUTO-SPIN" med det samme og det normale spil vender tilbage.
 • Når du spiller med flere auto-spin muligheder, vil den mulighed som først opfyldes, blive prioriteret over de øvrige, som derefter bliver ignoreret. Du kan derefter vælge de samme muligheder eller prøve nogle af de andre før du fortsætter med auto-spin.
 • Bemærk: "AUTO-SPIN" er ikke tilgængelig når du spiller med fiktive penge
 • Klik på "Spilhistorik" for at se dine tidligere spil.
 • Klik på "SPILLEREGLER" for at se detaljerede oplysninger om spillet som en webside.
 • Klik på "RE-BUY" for at overføre flere midler til spillet fra din konto.
 • Klik på "FORLAD SPIL" for at forlade spillet og gå tilbage til lobbyen.
 • Klik på "LYNINDSKUD" for at lave indskud til din konto.
 • Spillereglerne er identiske uanset om du spiller med rigtige eller fiktive penge.
 • Tekniske fejl annullerer alle spil og gevinster.

Udvidet joker-symbol

 • Golden Koi-symbolet er et joker-symbol. Hexagoner under joker-symbolet vil lyse op og gøre alle symboler, som er lige under joker-symbolet, til joker-symboler i løbet af udvidelsen af joker-symbolet.
 • Joker-symbolet kan dukke op på alle hjul, undtagen hjul 6, i løbet af grundspillet og de gratis spins og fungerer kun i sammenhæng med andre symboler, undtagen spredte symboler.
 • Golden Koi joker-symbolet kan erstatte alle andre symboler, undtagen det spredte Åkande-symbol. Når fiskene svømmer vil det skabe en glitrende effekt.
 • Joker-symboler kan kun erstatte en matchende forbundne symbolgruppe i en vindende kombination. 4 eller flere forbundne matchende symboler, inklusiv et joker-symbol, giver gevinst i henhold til gevinstoversigten.
 • Golden Koi-symbolet kan kun erstatte en symboltype og kan kun benyttes i en matchende symbolgruppegevinst.
 • Når der findes mere end et symboltype, som joker-symbolet kan erstatte i en matchende symbolgruppegevinst, vil symbolet kun blive brugt for den gevinst som giver den største udbetaling. Hvis forskellige symbolgrupper giver den samme udbetaling, vil symbolet blive brugt for det symbol som står højest på gevinstoversigten. 

Bonusrunde med gratis spins

Når tre spredte Åkande-symboler ses på hjul 2, 4 og 6, kan spilleren vælge den lilje som skal åbne sig og blomstre. Spilleren får derefter tildelt et tilfældigt antal gratis spins og multiplikator. De to resterende spredte Åkande-symboler bliver grå og vil vise hvor mange gratis spins og multiplikator som spilleren kunne have vundet hvis spilleren hvade valgt dem. Åkande-symbolerne vil langsomt forsvinde når valget er foretaget og blive efterfulgt af runden med de gratis spins.

De gratis spins spilles med den samme indsats som i det udløsende spil.

Alle gevinster i løbet af de gratis spins ganges med den tildelte multiplikator.

Når runden med gratis spins er færdig får du vist et resume af dine samlede gevinster i de gratis spins i ticker-området og beløbet blive føjet til din samlede kredit.

Det er ikke muligt at udløse flere gratis spins i løbet af de gratis spins.

Det udvidede joker-symbol kan også blive udløst i løbet af de gratis spins.

Det maksimale antal gratis spins som du kan få i et udløsende spil er 40 og den maksimale multiplikator i et udløsende spil er 8.

Gevinstoversigt

Klik på "GEVINSTOVERSIGT" for at komme til gevinstoversigten. Hvis du klikker på "NÆSTE" i gevinstoversigten bliver du ført videre til næste side i gevinstoversigten. For at komme tilbage til spillet skal du klikke på "TILBAGE TIL SPIL".
Regler

Klik på "REGLER" på skærmbilledet i hovedspillet for at komme til skærmbilledet med spillereglerne. For at komme tilbage til spillet skal du klikke på "TILBAGE TIL SPIL".For at se den teoretiske tilbagebetalingsprocent klik her.


Sådan laver du indskud til din Konto

For at lave indskud til din Konto, skal du klikke på "INDSKYD" i "Cashier"-menuen og derefter vælge den ønskede indskudsmulighed (Play Anywhere-versionen) eller klikke på "INDSKYD" i "Cashier" i venstre side af lobbyen og derefter vælge den ønskede indskudsmulighed (download-versionen). Du kan også lave indskud til din konto ved at klikke på "RE-BUY" i spillet og derefter klikke på "Indskyd nu". Overførselstiden og gebyrer varierer alt afhængig af hvilken indskudsmulighed du vælger.

Hvad skal jeg gøre hvis jeg rammer min indsatsgrænse?

Hvis din spilsaldo ryger under minimumindsatsen, vil "Buy-in"-vinduet automatisk dukke op. For at lave indskud til din konto, skal du klikke på "INDSKYD" i "Cashier"-menuen i lobbyen (Play Anywhere-versionen) eller på "INDSKYD" i "Cashier" i venstre side af lobbyen og derefter vælge den ønskede indskudsmulighed (download-versionen), eller klikke på "INDSKYD NU" i "Buy-in"-vinduet i et spil.


Jeg kunne ikke afslutte spillet. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du mister forbindelsen midt i et spil, vil softwaren automatisk afslutte spillet for dig. Når du logger ind igen kan du se resultatet hvis du klikker på "Spilhistorik".

Hvis du mister forbindelsen efter at have udløst eller midt i de gratis spins, vil programmet automatisk starte de gratis spins, hvis de ikke allerede var startet, og fortsætte fra det sted hvor du mistede forbindelsen når du er logget ind igen.

Hvis du mister forbindelsen efter joker-symbolet dukkede op og før udvidelsen, vil joker-udvidelsen finde sted når du logger ind igen.

Hvis du mister forbindelsen efter joker-udvidelsen, kan du se resultatet i "Spilhistorik" når du logger ind igen.

Hvis du stadigvæk har problemer skal du kontakte vores 24/7 kundeservice.

Seneste opdatering: 18-05-2018