Stack Em'

OM SPILLET

Dåsen Canny er tilbage i Stack‘em! Denne gang tog han sin ven Musen Mona med.

Stack'em er en spillemaskine med 5x6 felter og en maks. gevinst på op til 10.000x.

Stabl symboler oven på hinanden for at øge multiplikatorerne, som vises under hjulene. Bliv ved med at stable dem for at gange dine gevinster!

Under gratis spins vil alle gevinster øge den samlede multiplikator med klyngens størrelse. Du starter funktionsspillet med et fast antal spins, som vises som hjertesymboler oven over hjulene.

?-symbolet giver en mystisk gevinst, som enten kan være ekstra spins eller kan øge multiplikatoren.

Hvis X-symbolet forbindes med en gevinst på gitteret, bliver gevinsten ganget med den faktor, som vises oven over hjulene

Multiplikatorer

Efter hver gevinst fjernes ikke-vindende symboler, mens alle vindende symboler fastholdes og falder ned i bunden af gitteret. Under hvert hjul vises en værdi, der viser antallet af vindende stablede symboler på det hjul. Alle vindende klynger bliver ganget med den samlede multiplikatorværdi, som de er ovenover. For eksempel, hvis en gevinstgivende klynge er over 1x, 3x og 2x, bliver disse multiplikatorer først lagt sammen til i alt 6x, som derefter bliver ganget med det vindende klyngebeløb. Denne proces fortsætter, så længe du stabler flere gevinster

Gratis spins

Få mindst tre gratis spin-symboler for at udløse gratis spin-funktionsspillet. Du tildeles i første omgang 5 gratis spins, som vises som hjerter oven over hjulene. Gratis spins vil fortsætte, indtil der ikke er flere hjerter tilbage. Hver gang du rammer en gevinst under gratis spins, stiger den samlede multiplikator med antallet af vindende symboler.

Eksempel: Hvis en vindende klynge består af 6 symboler, lægges 6 til den samlede sum.

Denne tilstand indeholder et særligt X-symbol. Alle gevinstklynger, der forbinder med dette symbol, bliver ganget med den faktor, som vises oven over hjulene.

?-symbolet giver dig ekstra spins eller øger din multiplikator. De følgende udfald er mulige:

- 2-5 ekstra liv

- Tilføj en af følgende til den samlede multiplikator: 1, 2, 5, 10, 25 eller 50

- Gang den samlede multiplikator med 2, 3, 4 eller 5.

SYMBOLUDBETALINGER

Symboludbetalingerne, der vises herover, er i overensstemmelse med det valgte indsatsniveau. Den teoretiske tilbagebetaling til spiller i dette spil er 96.20%. RTP blev beregnet ved at simulere 10.000.000.000 runder.

Specialsymboler

Wild-symbolet erstatter alle symboler undtagen gratis spin-symbolet.

MÅDER AT VINDE PÅ

Match 5 eller flere sammenhængende symboler af samme type hvor som helst på gitteret for at få en gevinstkombination.

BONUSKØB

Dette spil tilbyder dig muligheden for at købe de særlige funktioner direkte fra spillet ved at trykke på KØB BONUS-knappen.

RTP, når du køber Gratis spins er 96.20%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

GENERELT

SALDO

Din aktuelle saldo fremgår af SALDO-feltet. Saldo, indsatser og gevinster vises i den valuta, som spilleren har valgt.

INDSATS

Dit aktuelle indsatsniveau fremgår af INDSATS-feltet. Du kan ændre indsatsen ved at klikke på pilene og vælge et indsatsniveau.

Det tilladte indsatsniveau i dette spil ligger mellem 0,20€ og 100,00€.

SPIN

Spillet startes ved at trykke på symbolknappen SPIN. Mellemrumstasten på tastaturet kan også puges til at starte et spin.

GEVINST

Gevinster og gevinstkombinationer udbetales ifølge udbetalingstabellen. Flere gevinster i en runde lægges sammen, og den samlede rundegevinst vises i GEVINST-feltet (til højre for SALDO). Separate gevinster i en gevinstkombination vises under gevinstpræsentationen. Symboludbetalinger vises i udbetalingstabellen og afspejler den aktuelle indsatskonfiguration. Kun den højeste gevinst pr. vindermåde udbetales.

GRATIS SPINS

I gratis spins vises den samlede gevinst for hvert enkelt spin i feltet GEVINST, mens den sammenlagte gevinst fra alle gratis spins vises i feltet SAMLET GEVINST ved siden af antallet af tilbageværende spins.

AUTOSPIL

Når du benytter autospil, spilles der automatisk et antal spillerunder. Tryk på knappen AUTOSPIL, og vælg antallet af spillerunder for at starte denne funktion. Det resterende antal spins vises. Autospil stoppes ved at trykke på STOP-knappen.

AVANCEREDE AUTOSPILINDSTILLINGERE

De avancerede autospilindstillinger gør det muligt for spilleren at indstillet et antal spil, den samlede tabsgrænse og en grænse for største enkeltgevinst. Autospilfunktionen stopper, når en af de valgte grænser overskrides.

TURBOSPIL

Funktionen turbospil puges til at øge hastigheden på spillerunden (ikke tilgængelig hos alle operatører og i alle jurisdiktioner). Turbospil aktiveres i menuen.

YDERLIGERE OPLYSNINGER

Ud over de funktioner, der er beskrevet i afsnittet, Sådan spiller du, viser bjælken i bunden af skærmen den aktuelle saldo i den valgte valuta; det beløb der udbetales, hvis der opstår en gevinst; og det satsede beløb i den seneste/aktuelle runde.

AFpUDT SPIL

Hvis forbindelsen går tabt, kan en tidligere startet runde, der blev afpudt, blive genoptaget, så snart spillet startes igen. Resultatet af en afsluttet runde (hvor det viste visuelle resultat blev afpudt) vises kun igen i spil med vinderrunder, men alle spillerunder kan ses i spilhistorikken. Alle beløb, der er satset på et uafsluttet spil, forbliver sat på pause, indtil du enten afslutter spillet, eller spillet annulleres på grund af kontoinaktivitet eller systemvedligeholdelse. Når et uafsluttet spil annulleres, bliver din indsats betalt tilbage til din konto. Eventuelle gevinster, som er optjent i en uafsluttet runde, bliver ikke krediteret, medmindre du genoptager og afslutter spillet. Gevinster fra uafsluttede spillerunder, når spilleren ikke længere kan påvirke udfaldet af spillet, bliver automatisk krediteret til spillerens konto efter 1 dag. Hvis en uafsluttet spillerunde ikke er genoptaget indenfor 30 dag, trækkes runden tilbage, og indsatsen refunderes.

SPILHISTORIK

Resultatet af et afsluttet spil kan ses i spilhistorikken, så snart spillevinduet bliver lukket. Resultaterne af uafsluttede spil vises ikke i spilhistorikken.

ALMINDELIGE VILKÅR OG BETINGELSER

- Mispug eller fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

- Alle visuelle repræsentationer af en fysisk enhed (et hjul, et lykkehjul eller lignende) udgør ikke en ”ægte” fysisk enhed, og mulighederne for at det stopper på en særlig placering afgøres af spillets tilfældige talgenerator, og ikke af antallet af placeringer på hver enkelt enhed.

ORDBOG

Ordbog for ord/symboler, der ikke er oversat til alle sprog i spillet.

Free spins (FS) - Gratis spins

Multiplier - Multiplikator

Wild - Wild

Scatter - Scatter

Sticky - Klæbende

Bonus game - Bonusspil

Max win - Maks. gevinst

Spilleregler gælder fra 2021-04-09 11:04 UTC

Seneste opdatering: 06-04-2022