Chain Reactors

Chain Reactors er et spil med faste odds. Spilleren får gevinst, når der er fem eller flere sammenhængende ens symboler (forbundet enten vandret og/eller lodret). Når spillet går i gang, vil en række med 25 tilfældige symboler af seks forskellige typer falde fra toppen af skærmen. Alle gevinster udbetales i henhold til gevinstoversigten.

Spiloplysninger

• Spillet spilles kun i spilvalutaen USD.

Sådan spiller du

• Som standard er indsatsen i spillet sat til 1 USD. Du kan ændre indsatsen ved at klikke på knapperne ▲ og ▼, som findes ved indikatoren 'BET' på spilskærmen.
  • Klik på 'PLAY' for at begynde spillet.
  • Hvis der dannes fem eller flere ens symboler, der hænger sammen vandret og/eller lodret, udbetaler spillet i henhold til gevinstoversigten. Diagonalt forbundne ens symboler anses ikke for at være en gevinst, og der vil ikke være nogen udbetaling for det.
  • Hvis du vinder, vises gevinster i området 'WINNINGS' over knappen PLAY på skærmen, og den samlede gevinst vises i måleren 'PAID' i øverste højre hjørne af spilskærmen.
  • Hvis du taber, er spillet slut, og du kan begynde et nyt spil ved at klikke på 'PLAY'.
  • SALDO: Den spilsaldo, du har tilbage, når du har foretaget den ønskede INDSATS, vises i måleren 'CREDIT'.
  • Din aktuelle spilsaldo er summen af beløbene, der fremgår under målerne 'CREDIT' og 'BET'.
  • Klik på 'SPILLOGGER' for at få vist logfiler over de spil, du har spillet.
  • Klik på 'RE-BUY' for at købe flere kreditter til spillet fra din Party Account.
  • Klik på 'Exit Game' for at forlade spillet og vende tilbage til lobbyen.
  • Spillereglerne er identiske både med rigtige penge og med fiktive penge.

Spilleregler

• Spilleren har ingen kontrol over symbolerne, og hvor de lander, da dette afgøres tilfældigt af spillet. Computeren spiller spillet på spillerens vegne.
  • Når der klikkes på knappen PLAY, begynder spillet, og symbolerne begynder af falde fra toppen af skærmen. Hvis der er nogen gevinster, vil alle de symboler, der er involveret i vinderkombinationen, forsvinde. Dette får alle symboler ovenfor til at falde ned på de ledige pladser, og nye tilfældige symboler falder fra toppen af spilskærmen, hvorved der skabes nye gevinstchancer i et enkelt spil.
  • Hvis der dannes flere gevinster ud fra de faldende symboler og de nye symboler, der falder fra toppen, gentages processen. De vindende symboler forsvinder og giver plads til, at symbolerne ovenfor kan falde ned på de tomme pladser, og nye tilfældige symboler kan falde fra toppen af skærmen.
  • Denne proces fortsætter, indtil der ikke er mulighed for flere gevinster.
  • Udbetalingen beregnes ved at gange indsatsbeløbet med den respektive gevinstmultiplikator/de respektive odds.
  • Den maksimale udbetaling for hver samling er begrænset til 500.000 USD (den samlede gevinst for et spil kan overstige denne værdi).

Eksempel 1:

Indsatsen er 1.000 USD.

I henhold til gevinstoversigten giver 15 Goldies 75.000 * indsats = 75.000 * 1.000 USD = 75.000.000 USD.

Da maksimumudbetalingen for hver samling imidlertid er begrænset til 500.000 USD, vil udbetalingen her være 500.000 USD.

Eksempel 2:

Indsatsen er 1.000 USD.

I henhold til gevinstoversigten

giver 15 Goldies 75.000 * indsats = 75.000 * 1.000 USD = 75.000.000 USD.

10 Zoids giver 5.000 * indsats = 5.000 * 1.000 USD = 5.000.000 USD.

Den samlede udbetaling for en samling på 15 Goldies og en samling på 10 Zoids = 500.000 USD + 500.000 USD = 1.000.000 USD.

• Fem eller flere diagonalt forbundne ens symboler danner ikke en gevinst og udbetales.
  • En "samling" er fem eller flere ens symboler, der hænger sammen vandret og/eller lodret. Det er muligt at få mere end én samling i et enkelt spil.
  • Hvis der er mere end én vinderkombination (mere end én samling), udbetales disse vinderkombinationer, og alle respektive vindende symboler forsvinder, inden der falder symboler ned på de ledige pladser, der er skabt, og nye tilfældige symboler falder fra toppen af spilskærmen.
  • Muligheder: Hvis du klikker på knappen med valgmuligheder øverst i midten af skærmen, vil du få adgang til en funktion, der styrer lyd- og grafikkvaliteten.
  • Lyd: Lyden kan slås fra ved at klikke på lydbilledet øverst i midten af spilskærmen. Lyden slås til, når du klikker på billedet igen. Lyden kan også slås til eller fra ved at vælge eller fravælge lydknappen i menuen Valg.
  • Kvalitet: Kvalitetsstyringen i menuen Valg bruges til at skifte spillets grafiske kvalitet mellem lav, høj, og medium. Hvis spilleren oplever, at spillet begynder at gå langsommere, skal han eller hun vælge denne mulighed for at øge spilhastigheden på bekostning af billedkvaliteten.

Udbetalingsoplysninger

Navn Goldie Zoid Flirty Cyclo Sunny Spikey
5 = X 1000 100 1 0,4 0,3 0,1
6 = X 2500 250 5 0,5 0,4 0,2
7 = X 5000 500 10 1 0,5 0,4
8 = X 7500 1000 25 2 1 0,5
9 = X 10000 2500 50 4 2 0,75
10 = X 12500 5000 100 8 3 1
11 = X 15000 7500 250 16 5 2
12 = X 20000 10000 500 50 10 3
13 = X 25000 12500 1000 100 25 5
14 = X 50000 15000 2500 200 50 10
15 = X 75000 20000 5000 500 75 20
16+ = X 100000 25000 10000 1000 100 50

Den teoretiske gevinst til spilleren i dette spil er 92.62%.

Tekniske fejl annullerer alle udbetalinger og spil.