Big Money Frenzy

INTRODUKTION

RTP: 95%

Store Penge venter i denne spillemaskine med 10 gevinstlinjer. Hold øje med det gyldne dollarsymbol, som kan tildele Pengespins. Udløs Gale Spins og gå ind i boksrummet for at få noget Store Penge-action.

Trin 1: Sådan kommer man i gang

1. Klik på SAMLET INDSATS-knappen for at øge eller sænke dit SAMLET INDSATS-beløb. Vælg fra listen over tilgængelige indsatser under Samlet Indsats-mulighederne (afhængig af operatørindstillingerne og valutaækvivalent).
  2. Klik på Spil for at starte spillet.
  3. Spillet indeholder en Autospil-funktion, som automatisk starter alle spins. Tryk blot på Stop Autospil-knappen, hvis du ønsker at stoppe Autospin.

Trin 2: Sådan spiller man

• Klik på 'SPIL' for at starte spillet.
  • Hjulene starter og stopper tilfældigt.
  • Du vinder, hvis kombinationen af symboler som vises på hjulene, former en linje med 3, 4 eller 5 matchende symboler (startende til venstre) på en af gevinstlinjerne. Alle gevinstlinjer fremhæves, og dine gevinster krediteres til din kontosaldo.
  • 3 eller flere synlige PENGE-scatter-symboler tildeler Pengespins.

Mystisk symbol

• Det hemmelige symbol kan fremkomme hvor som helst.
  • Alle Mystiske Symboler på hjulene vil afsløre det samme tilfældige symbol.

PENGE Scatter

• PENGE Scatter-symboler kan forekomme på alle hjul og alle positioner.
  • 3 eller flere synlige PENGE-scatter-symboler tildeler Pengespins.

PENGESPINS

• Først i Pengespins bliver de udløsende PENGE-scatter-symboler fastholdt på deres plads. Alle andre positioner spinner individuelt, hvor kun PENGE-scatter-symboler er aktive.
  • Spilleren har 3 spin til at blive tildelt ekstra PENGE Scatter-symboler på hjulene.
  • Hvis der lander et PENGE Scatter-symbol på hjulene, bliver antallet af Spin Tilbage nulstillet til 3.
  • Hvis der ikke lander nogen PENGE-scatter-symboler 3 gange i træk, eller hvis alle positioner er fyldt med PENGE-scatter-symboler, slutter Pengespins.
  • Hvis der lander et Galt Spin-symbol på hjulene under Pengespins, får spilleren tildelt 1 Galt Spin for hvert synligt.
  • Gale Spins tildeles sidst i Pengespins
  • Når Pengespins slutter, tildeles spilleren værdien af de PENGE-symboler, der vises på hjulene.

fråds-spins

• Antallet af Gale Spins baseres på det beløb, som vises på hjulene under Pengespins.
  • Hvis der lander et PENGE Scatter-symbol på hjulene, bliver gevinsten tilføjet til Bonusgevinst-panelet. Hvert PENGE Scatter-symbol lægges til bonusgevinsten, uanset hvilket antal der lander på hjulene, og holdes ikke mellem spin.
  • Hvis der lander et Galt Spin-symbol på hjulene, bliver der tildelt et ekstra Galt Spin
  • Når Gale Spins slutter, lægges de samlede gevinster til spillerens bonusgevinst.

AUTOSPIL

• Spillet indeholder en Autospil-funktion, som starter hvert spil automatisk.
  • Ved at vælge "Autospil" kan du vælge at foretage op til 100 indsatser automatisk, den ene efter den anden.
  • Vælg din indsats som normalt og tryk så på knappen "AUTOSPIL" for at vælge antal indsatser med "Autospil", som du vil spille.
  • (Følgende ekstra funktioner er også gældende afhængig af retsmyndighed)
  • Vælg din Tabsgrænse (Maksimumbeløbet, som du er villig til at tabe i en autospil-session) og tryk herefter SPIL for at starte dine autospil (flere muligheder tilgængelig).
  • Autospil stopper; hvis du vinder en bonusrunde inklusiv Gratis Spil, hvis du når den fastsatte Tabsgrænse eller hvis der tildeles en progressiv pulje (hvor tilgængelig).

• VED TEKNISK FEJL ANNULLERES ALLE SPIL OG BETALINGER.

Seneste opdatering: 17-02-2021