Eureka Blast Superlock

LÅS KÆDEN-FUNKTION

• 6 eller flere SCATTER-DYNAMIT-symboler udløser funktionen Lås kæden og giver 5 Lås kæden-funktionsspins.
  • Alle SCATTER DYNAMIT-symboler, der vises på det udløsende spin, fastholdes under funktionen. SUPERLÅSHJULVANDMÆRKET på et SCATTER DYNAMITE-symbol giver et spin på et SUPERLÅSHJUL efter funktionen Lås kæden.
  • SUPERLÅSHJULVANDMÆRKE bliver på skærmen. Der vises ikke yderligere SUPERLÅSHJULVANDMÆRKE under funktionen.

Under hvert spin af funktionen Lås kæden:

• Alle yderligere SCATTER DYNAMIT-symboler, der lander, fastholdes under resten af funktionen. Hvis alle 15 positioner er dækket af SCATTER DYNAMIT-symboler, spilles der ikke flere spins.
  • Under denne funktion bliver grupper af tilstødende SCATTER DYNAMITSYMBOLER til mønstre baseret på den rækkefølge, der er angivet i tabellen Dynamitformer.
  • Hvert SCATTER DYNAMIT-symbol kan kun udgøre en del af ét mønster. Når der ikke er flere spins at spille, giver hvert mønster en præmie. De mulige præmier for hvert mønster er angivet i tabellen Dynamitmønstre.

For hvert spin af funktionen Lås kæden udløst fra basisspillet og gratis spins:

• Hvis der ikke er et SUPERLÅSHJULVANDMÆRKE på skærmen, vil der blive brugt et andet sæt hjul.
  • Nogle SCATTER DYNAMIT-symboler indeholder SUPERLÅSHJULVANDMÆRKET på disse alternative hjul.
  • Hvis SCATTER DYNAMIT-symboler med SUPERLÅSHJULVANDMÆRKET lander på skærmen, tildeles der 1 spin på et SUPERLÅSHJUL efter funktionen.
  • Spins under funktionen Lås kæden bruger et alternativt hjulsæt. Alle andre symboler end SCATTER DYNAMIT-symboler, der vises på disse hjul, er nedtonet og evalueres ikke.

TABEL MED DYNAMITMØNSTRE

Hvert mønsters position ligger fast.

SUPERLÅS-HJUL

• SUPERLÅSHJULVANDMÆRKE på et SCATTER-DYNAMIT-symbol giver et spin på et SUPERLÅS-HJUL efter funktionen Lås kæden.
  • Der tildeles et spin med et hjul.
  • Hjul kan tildele gratis spins, funktionen Lås kæden, Mini-, Lille-, Stor-, Kæmpe- eller Superlås-jackpot eller en pengegevinst.
  • Gratis spins-skivebilledet giver 12 gratis spins.

GRATIS SPINS-BONUS

• 3 eller flere SCATTER EUREKA-symboler udløser gratis spins-bonussen.
  • 3 BONUS-symboler tildeler 12 gratis spins
  • 4 BONUS-symboler tildeler 15 gratis spins
  • 5 BONUS-symboler tildeler 20 gratis spins
  • Der bruges et andet sæt hjul under Gratis spins-bonussen.
  • Vinderkombinationerne for disse hjul er identiske med basisspillet.
  • SUPERLÅSHJULVANDMÆRKE kan forekomme på SCATTER DYNAMITE-symboler under de gratis spins.

GRATIS SPINS-GENUDLØSNING:

• 3 BONUS-symboler tildeler 12 gratis spins
  • 4 BONUS-symboler tildeler 15 gratis spins
  • 5 BONUS-symboler tildeler 20 gratis spins

SPILLETS REGLER

• Spil på 50 linjer.
  • Kun højeste vinder udbetales for hver vindende kombination.
  • Alle linjeudbetalinger ganges med den aktuelle samlede indsats/10 (i den laveste pålydende værdi).
  • Linjeudbetalinger skal forekomme på tilstødende hjul, startende med hjulet yderst til venstre.
  • WILD-symboler erstatter alle andre symboler undtagen BONUS- og SCATTER DYNAMITE-symboler.
  • WILD-symboler vises kun på hjul 2, 3, 4 og 5.
  • Gevinster på forskellige linjer lægges sammen.

ANSVARSFRASKRIVELSER

• I overensstemmelse med fair spillepraksis er resultatet af hvert enkelt spil helt uafhængigt.
  • Chancerne for at nå et bestemt resultat er altid de samme ved begyndelsen af et spil.
  • Der kræves en stabil internetforbindelse.
  • Skulle der opstå en afbrydelse, skal spillet genstartes for at fuldføre eventuelt afventende transaktioner.
  • Alle viste præmier er pr. symbol pr. vindende linje.
  • Gratis spins anvender samme gevinstkort som det spin i basisspillet, der har udløst de gratis spins.
  • JURIDISK MEDDELELSE
  • Enhver gevinstkombination i et enkelt spil er begrænset og kan ikke overstige € 250.000,00. Det er måske ikke muligt at nå denne grænse i et enkelt spil fra alle indsatskonfigurationer.
  • Den forventede tilbagebetaling for dette spil er 96.50%. Dette afspejler det teoretiske afkast på tværs af mange spil.
  • I overensstemmelse med fair spillepraksis er resultatet af hvert enkelt spil uafhængigt af andre spil.
  • Funktionsfejl vil annullere alle udbetalinger og spil.
  • Udseendet af spillet og dets individuelle komponenter og skærme er produktdesign tilhørende Scientific Games Corp. og dets datterselskaber. TM og © 2018, 2020 Scientific Games Corp. og dets datterselskaber. Alle rettigheder forbeholdes

Seneste opdatering: 05-05-2020