Clover the Rainbow

Clover The Rainbow

Clover The Rainbow er et slot-spil med tre rækker på fem hjul. Spillet spilles med 5 væddemålslinjer (faste) og går fra venstre mod højre.

"BONUS"-symbolet er et scatter-symbol. 3 scatter-symboler på hjulene 1, 3 og 5 udløser 10 gratis spil i bonusspillet.

BONUS

Under bonusspillet vil der blive valgt et tilfældigt 'Giant symbol' for hvert spin, der fylder hele hjul 2, 3 og 4 (dækker 9 positioner). Mulige 'gigantiske symboler': Leprechaun, Harp, Fiddle, Stout, Clover, Toadstool, Horseshoe

AUTOSPIL

Autospil spiller automatisk i et antal spilrunder, og kan vælges i menuen SPILMULIGHEDER. Ved at vælge Turbo aktiveres hurtigere spil. Super Turbo aktiverer et endnu hurtigere spil. Men husk, at Autospil, Turbo- og Super Turbo-funktionerne ikke er tilgængelige i alle områder.

For at bruge autospil, skal du vælge antallet af autospil, som du ønsker ved at være et nummer. Dernæst vælges samlede tabsgrænse og trykkes på knappen for at BEKRÆFTE og starte spillet. Du kan også vælge at standse autospil, hvis din gevinst på enkeltspil overstiger et bestemt beløb.

SÅDAN SPILLER DU

• Vælg væddemål
  • Tryk på ”Spil”-knappen for at begynde
  • Tryk på knapperne for væddemålsstyring for at øge eller mindske dit indskud
  • Tryk på menuen Autoplay for at konfigurere og starte autoplay
  • Tryk på retur-knappen for at vende tilbage til spillet
  • Tryk på turboknappen for at skifte mellem normal og turbo-hastighed
  • Tryk på '?'-knappen for at åbne udbetalingstabellen
  • Tryk på lydknappen for at slå lyde til og fra

RETUR TIL SPILLER

Den samlede, teoretiske retur-til-spiller er 95 %.

TASTATURGENVEJE

”MELLEMRUMSTAST” og ”ENTER”-knapperne på tastaturet kan bruges til at starte og standse spillet. Tryk og hold nede på disse knapper for at bruge Superturbo-tilstand.

SPILINDSTILLINGER

• Spillyde - Slår lyde til eller fra.
  • Gevinstoversigt - Se hvor meget hvert symbol udbetaler, forklaringer af spilfunktioner og oplysninger om gevinstrækker.
  • Spilregler - Åbner spillets regler.
  • Autospil - Konfigurerer og starter autospil.

DEMOSPIL

Operatørens Demospil er en prøve på versionen om rigtige penge. De spiller efter samme regler og tilfældighedsgenerator. Demoversioner af spil giver dig mulighed for at spille for sjov, så du ikke oplever tab.

FEJL I SPILSYSTEM

Operatøren forbeholder sig ret til at tilbageholde gevinster, hvis en spiller manipulerer spillene på en bedragerisk måde, eller hvis selve spilsystemet fejler.

Definitionen på sådan en fejl omfatter også fejl i viste odds eller betalingsoversigter, eller hvis et spil ikke fungerer i henhold til de offentliggjorte regler.

AFBRUDTE SPIL

Hvis et afbrudt spil ikke spilles færdigt inden for 1 dag, afsluttes det. Alle optjente gevinster fra det pågældende spil udbetales.

Seneste opdatering: 28-01-2022