Mega Cars

Mål:

MEGA Carser en spilleautomat med 5 hjul. Der er kun fire symbolerr to som betaler (POKAL, CHAMPAGNE), et tomt (Diamantog et som udløser bonusspillet (Gratis spil)Tre eller flere tilstødende BIL- symboler på en valgt betalingslinje, udløser BONUSSPILLET.

m.ame rules-min

Spil Information:

• Spillet spilles på 10 linjer.

• Start spillet med den valgte INDSATS ved at klikke på SPIL.

• Gevinster vises i GEVINSTOVERSIGTEN.

• Når en gevinst rammes, opdateres den samlede SALDO,og det beløb der blev vundet  vises i GEVINST meteret nederst på skærmen.

• Spillereglerne er de samme for spil med rigtige penge og spil for sjov, bortset fra at autospil ikke vil være tilgængeligt i spil for sjov..

Sådan spiller du:

• Spil: Klik på SPIL for at dreje hjulet. SPIL-knappen  spil.  findes nederst på skærmen i portræt modus og til højre på skærmen i landskab modus, starter spillet.

• Resultat: Gevinster angives med animerede symboler og i tilfælde af en scatter gevinst, med animerede scatter-symboler

• Valg af "INDSATSER": Når du starter spillet er der valgt en standardindsats. Indsatsen per linje kan ændres ved at klikke hamburger  og på Indsats per linje måleren som vist nedenfor.

m.maxbet amount-min

• MAKS.INDSATS: Klik på MAKS. INDSATS m.maxbet label-min   for at vælge den maks. mulige indsats. Hvis din spilsaldo er for lavvil denne indstilling være deaktiveret.

• AUTOSPIL: Du kan bruge denne funktion til at vælge mellem de forskellige muligheder for "håndfrit spil".

• Brug AUTOSPIL ved at klikke på autospil   -knappen. Når autospil-vinduet åbnes skal du klikke på "Mere" for at se de ekstra indstillinger. Klik på "Start" for at aktivere de valgte muligheder og starte spillet.

• De tilgængelige muligheder er:

• Antal spil: Spillet fortsætter automatisk det antal spil, du valgte i rullemenuen. spins valgt fra  antallet af spins meter. Du kan maks. vælge 1.000 spil og spille indtil din saldo er lavere end den samlede indsats du har valgt. Brugere fra Storbritannien kan maks. vælge 100 autospil.

• Spil til gevinsten er lig med eller over: Spillet fortsætter automatisk indtil gevinstbeløbet er lig med eller større end det valgte beløb indtastet i teksboksen.

• Spil til det tabte overskrider: Spillet spiller automatisk indtil det tabte beløb overskrider det indtastede beløb. Tab udregnes med (tabt = samlede indsatser - samlede gevinster)

• Samlede indsatser = akkumulerede samlede indsatser

• Samlede gevinster = akkumulerede samlede gevinster

• (((Samlede indsatser - samlede gevinster) + aktuel spilindsats) <= Tabsgrænsen) derefter tillades det næste autospil.

• Spil til bonusspillet udløses: Spillet spilles automatisk indtil det næste bonusspil udløses.

autospil panelspin Panel

• Når du spiller med flere muligheder vil den mulighed, som først bliver opfyldt, have fortrinsret over de øvrige, som derefter bliver annulleret. Du kan derefter vælge de samme muligheder eller prøve nogle nye og fortsætte med spillet.

• Klik på STOP AUTOSPIL autospil    for at deaktivere autospil og fortsætte normalt spil.

• Klik på menu-ikonet   hamburger  for at se valgmuligheder sombord spil indstillinger, autospil, indstillinger-knappen i -knappen og kasse.

• Klik på "Lobby" Hjem-knap   for at gå tilbage til lobbyskærmen.

• Gevinstoversigten kan ses ved at klikke på paytable

• Klik på  tilbage knap  -knappen for at vende tilbage til spillet.

• Klik på "Lyd" lydstyrkeknap  for at slå spillets musik til og fra.

• Klik på "Kasse" Kasse    for at gå til indbetalingsskærmen.

• Klik hvor som helst på skærmen for at lukke indstillinger.

• Gentag indsats/Skift indsats: Indsatsen på det næste spil vil være den samme som i det tidligere spil. Klik på "SPIL" for at spille med samme indsats. Du kan ændre din indsats ved at øge eller sænke indsatsen på spilskærmen.

• Det samlede vinderbeløb er vist i vinduet GEVINST nederst til højre på skærmen.

• Kreditter: Når du har placeret din indsats og klikket på SPIL, vises din tilbageværende spilsaldo under "SALDO". Din spilsaldo vises nederst på spilskærmen.

• Klik på "Lynspil" Lynspil:  for at spille hurtigere.

Spilleregler:

• Mega CarMega Cars er en spilletautomat med 5 hjul og 10 betalingslinjer.

• Alle gevinster udbetales i henhold til gevinstoversigten.

• Gevinstoversigten viser altid gevinstbeløbet for det aktuelle spil på 10 faste linjer.

• MAKS. INDSATS vælger 10 linjer og den maksimale møntværdi.

• Kun den højeste gevinst på de valgte betalingslinjer udbetales.

• Sammenfaldende gevinster på forskelligebetalingslinjer lægges til den samlede gevinst.

• Champagne- og Pokal-symbolerne betaler fra venstre til højre, højre til venstre og de midterste hjul

• Champagne- og pokal- symbolerne betaler, når 3 eller flere identiske symboler vises ved siden af hinanden på valgte betalingslinjer

• BIL- og DIAMANT symbolerne giver ikke betalinger.

• 3 eller flere tilstødende BIL-symboler på en valgt betalingslinje, udløser gratis spil bonusspillet.

• Fejl betyder bortfald af alle gevinster og spil.

• Min. indsatser er 0.10 og maks. indsatser er 2.000

• Den teoretiske gevinst til spilleren i spillet er 93,40%.

Gratis spil bonusspillet:

• Reglerne er de samme for gratis spil og genudløste gratis spil.

• 3 eller flere tilstødende BIL-symboler på betalingslinjerne udløser bonusspillet. .

• Når 3 tilstødende BIL-symboler vises på en valgt betalingslinje, udløses 5, 10, 15, 20 eller 30 gratis spil.

• Når 4 tilstødende BIL-symboler vises på en valgt betalingslinje, udløses 10, 20, 25, 30, 35 eller 40 gratis spil.

• Når 5 tilstødende BIL-symboler vises på en betalingslinje, tildeles 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 35, 40, 45 eller 50 gratis spil.

• Hvis der vises 3 tilstødende BIL-symboler på betalingslinjerne under gratis spil, genudløses gratis spil bonusspillet.

• Gratis spil spilles på 10 linjer og med den samme indsats per linje, som i det spil der udløste gratis spillene.

Gevinst til spilleren:

• Den teoretiske gevinst til spillere i spillet er 93,40 %.

Spilhistorik:

• Du kan se spilhistorik ved at logge ind på din konto i desktop-versionen og klikke på "Spilhistorik" i hvilket som helst spil.

Ofte stillede spørgsmål:

1. Jeg kunne ikke afslutte spillet. Hvad skal jeg gøre?

• Hvis du mister forbindelsen midt i grundspillet, vil softwaren automatisk afslutte spillet for dig. Du kan se resultatet ved at klikke på "Spilhistorik" når du er logget på igen.

• Hvis du mister forbindelsen midt i bonusrunden, bliver du bedt om at spille den færdig når du logger på igen. Når bonusrunden er spillet færdig, kan du fortsætte med at spille, eller vælge et andet spil.

2. Ved eventuelle fejl annulleres alle udbetalinger og indsatser.

3. Hvis du stadig har problemer, skal du kontakte vores 24/7 Kundeserviceteam.