Gold Fever

OM SPILLET

Gold Fever er et video slot med 5 hjul, 3 rækker og 10 faste betalingslinjer orienteret fra venstre mod højre. Alle præmier er kombinationer af en slags. Alle præmier er for kombinationer fra venstre mod højre, undtagen bonusgevinster fra scatter- og dynamit. I basisspillet udbetales gevinster fra dynamit kun fra venstre mod højre. I spillet Indsamling af bonusgevinster (Gratis spil), betaler det overalt. Scatter-symboler betaler på enhver position på skærmen. Spillet har ni almindelige symboler, som giver gevinst, hvis to eller flere er på gevinstlinje. Der er et Ignition box Scatter-symbol, der vises på alle hjul, som udløser spillet Indsamling af bonusgevinster (gratis spil), når der er 3 eller flere.

Scatter og Wilds

Ignition Box Scatter-symboler udløser gratis spil. Se nedenfor i afsnittet "Spil med indsamling af bonusser" for yderligere information. Der er ingen Wild-symboler i basisspillet.

Spil med indsamling af bonusgevinster

3 eller flere "IGNITION BOX SCATTERS" udløser 12 gratis spil med et særligt Minearbejder wild-symbol. Scatter-gevinster, dynamit-bonusgevinster og linjegevinster tilføjes.
Scatter udløser gratis spil:
  • 3x Scatter = 12 gratis spil
  • 4x Scatter = 15 gratis spil
  • 5x Scatter = 20 gratis spil
Mekanisme til gratis spil med indsamling af bonusgevinster.
  • Under gratis spil erstatter minearbejderen (wild) alle symboler undtagen scatter-symboler og samler præmieværdier fra dynamitstænger for ekstra gevinster.
  • Hver minearbejder (Wild) på skærmen samler den kumulative præmieværdi af alle dynamitstænger på skærmen.
  • Dynamitstængerne har forskellige værdier.
Scatter-genudløser i gratis spil
Spillet med indsamling af bonusgevinster spilles på linjerne og indsatsen for det udløsende spin.

Genudløser

Under de gratis spil vil 2 eller flere "IGNITION BOX SCATTERS" udløse 3 eller flere gratis spil.
  • 2x Scatter = 3 gratis spil
  • 3x Scatter = 12 gratis spil
  • 4x Scatter = 15 gratis spil
  • 5x Scatter = 20 gratis spil
  • Wild erstatter ikke scatter i gratis spil.

SÅDAN SPILLER DU

• Tryk på Spin-knappen for at starte spillet.

HVORDAN BEREGNER MAN GEVINSTER PÅ BETALINGSLINJER

• Gevinsttabellens værdier tilpasser sig dynamisk i henhold til indsatsindstillingerne.
  • For at beregne din samlede gevinst på betalingslinjen skal du beregne alle gevinster på betalingslinjen og lægge dem sammen.
  • For at beregne en enkelt gevinst på en enkelt gevinstlinje skal du tælle antallet af identiske symboler, der er stillet op i rækkefølge på linjen, startende fra det venstre hjul.
  • Hvis den vindende kombination indeholder Ignition box Scatter (erstatning for alle symboler), kan der være mange måder at fortolke gevinsten på. I dette scenario er det kun den højeste gevinstkombination, der udbetales.
  • Ovenstående omfatter ikke scatter-symboler, som ikke behøver at være på en betalingslinje for at give en gevinst.
  • Når spillet Indsamling af bonusgevinster er afsluttet, føjes alle gevinster til enhver gevinst fra spillet, der aktiverede spillet Indsamling af bonusgevinster.

SPILINDSTILINGER

• Info - Viser gevinstoversigten, forklaringer på spillets funktioner og oplysninger om gevinstlinjerne.
  • Lyd - Ændrer lydstyrken eller slår den fra
  • Fuld skærm - Slår fuldskærmstilstand til og fra. (kun desktop)
  • Hurtigknap - Denne knap skifter (normal hastighed, hurtigere og turbo)
(Nogle funktioner og indstillinger er muligvis ikke tilgængelige i din jurisdiktion)

SPILLET PANEL

• Indsatsniveau - Forøger eller reducerer den aktuelle indsats.
  • Indsats - Viser den aktuelle indsats.
  • Højeste indsats - Sætter indsatsen til den største mulige indsats. Hvis du trykker på knappen for anden gang, vender den tilbage til sin oprindelige tilstand. ( hvis tilgængelig)
  • Spin-knap - Placerer indsatsen og spinner hjulene. Når hjulene spinner, forvandles spin-knappen til en stop-knap. Hvis du trykker på stopknappen, stopper hjulene med det samme.
  • Autoplay (hvis tilgængelig) - Spillerne kan få spillet til at spille uden at trykke på spin-knappen hver gang. Ved at trykke på autoplay-knappen en gang mere stoppes autoplay.
  • Gevinst - Viser gevinsten for det aktuelle eller sidste gevinstudbetalingstrin.
  • Saldo - Viser spillerens kontosaldo.
  • Hvis din operatør tillader mønter, vil indsatsniveauet være møntværdien, og du vil kunne skifte mellem mønter og kontanter ved at trykke på feltet for saldo, indsats eller møntværdi.
(Nogle funktioner og muligheder er muligvis ikke tilgængelige i din jurisdiktion)

AFKAST FOR SPILLEREN

• Den forventede tilbagebetaling afspejler det teoretiske afkast på tværs af et meget stort antal spins fra adskillige spillere over en længere periode .
  • Det samlede teoretiske afkast for spilleren er 96.0%.

RANDOMISERING

• Hjulene spinnes med en fair og lige stor chance for hver stopposition af en certificeret tilfældig talgenerator. Du kan få flere oplysninger på http://www.yggdrasilgaming.com/en/about-us

YDERLIGERE OPLYSNINGER

• Hvis dit spil bliver afbrudt under spillet, kan du spille runden igen efter at have genstartet spillet inden for 24 time/timer efter afbrydelsen. Efter dette tidspunkt vil eventuelle gevinster fra et afbrudt spil blive sat ind på din konto. Hvis du vælger at springe over replay, vil din gevinst blive tilføjet til din saldo med det samme.
  • I enhver situation, hvor replay-funktionen ikke er tilstrækkelig, skal du kontakte supportteamet på dit spilwebsted.
  • I tilfælde af funktionsfejl i spilhardware/software er alle berørte spilindsatser og udbetalinger ugyldige, og alle berørte indsatser refunderes.
  • Dette er en oversættelse af de originale spilleregler. I tilfælde af uoverensstemmelse mellem den engelske version og denne sprogversion har den engelske version forrang.
  • Dette er spilleregler for version 1, dateret 23/03 2023. Hvis du vil have adgang til en tidligere version, bedes du bruge kontaktformularen på https://www.yggdrasilgaming.com/contact
ENGELSK BEGREB OVERSÆTTELSE
WILD SYMBOL WILD-SYMBOL
FREE SPIN GRATIS SPIN
SCATTER SYMBOL SCATTER-SYMBOL
MAX BET MAKS. INDSATS
CONGRATULATIONS TILLYKKE
YOU WON DU VANDT
HIGH WIN GOD SEJR
BIG WIN STOR SEJR
EPIC WIN EPISK SEJR
TOTAL WIN SAMLET GEVINST
FEATURE FUNKTION

Seneste opdatering: 06-04-2023